• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım kimene

O değilde Esra Erol başlasaydı iyiydi...Orada ne insanlara ne talipler geliyor?İnsanların izledikçe keyfi yerine geliyor.
Onları izledikten sonra bunlara böyle talipler geldiğine göre ben hayli hayli evlenirim diyor insan.:KK48::KK53:
Sıkmayın canınızı evlenmek istedikten sonra insan bulur evlenecek kişiyi.Önemli olan karşınıza doğru ve sizin için hayırlı biri olması.Umursamayın kimin ne dediğini

Evlendikten sonrada çocuk yok mu çocuk oluncada ikinciyi de yap dicekler yani konuşacak bişiler hep bulucaklar ama senin canını sıkıp sıkmamaları senin elinde nasip kısmet de geç, başkalarının ne düşündüğünü önemsemediğinde daha mutlu bi hayat yaşarsın.

çok tatlısın beaaa tüm evlenmeyen kızçelere moral olsun bu yazı :KK66:)))))))))
Teşekkür ederim; )
O değilde Esra Erol başlasaydı iyiydi...Orada ne insanlara ne talipler geliyor?İnsanların izledikçe keyfi yerine geliyor.
Onları izledikten sonra bunlara böyle talipler geldiğine göre ben hayli hayli evlenirim diyor insan.:KK48::KK53:
Sıkmayın canınızı evlenmek istedikten sonra insan bulur evlenecek kişiyi.Önemli olan karşınıza doğru ve sizin için hayırlı biri olması.Umursamayın kimin ne dediğini
benim anneannem izlerdi Esra Erol'u ben de mecburen izlerdim onunla birlikte :) oraya cikan insanlari gozlemlemek guzel oluyor :))) karakter analizi acisindan

Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya :KK43: tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
milleti susturmak mümkün diil onu bi unutun:KK70:
bana da hep çocuk soruyolardı..şimdide dış gebelik geçirdim tekrar düşünüp düşünmediğimi falan merak ediyolar..üzülme diye teselli ediyolar ya asıl o zaman üzülüyorum:)yoksa bnm uzulecek halim yok Allah oyle uygun gordu..
senınde uzulecek bır durumun yok,kısmet işi bunlar..gez dolaş içinde hiç bişey kalmasın,evlenınce ha deyince gidilmiyo biyerlere..
işin özeti en iyisini sen biliyorsun,milleti takma..o mıllet hep konuşacak cunku..
nişanlan ne zaman evleneceksınız?evlen cocuk ne zaman?çocuk olsun 2.ne zaman?anlatabıldımmı:KK51:

Bana da diyen çıkıo bazen. 'beğenmiyorum napim, standartlarım çok yüksek' diyorum Error veriyolar.

Millet aklınca acıyo bulamıyoruz diye. Memleket anasının eteğinden çıkmamış, karakter yoksunu, sapık, pis, küfürbaz, dayakçı, karı kız düşkünü erkekten geçilmiyo.

Bu durumda bulduklarımızı almıyoruz tabi..

Yaş;29 :))

Kendi çürük kocalarına bakıp başkaları daha iyisini alacak diye içleri gidiyor büyük ihtimalle. :KK45: tabi ki seçici olacağız, bir kere geliyoruz dünyaya.

Benimde kayınbabam izler ,kışın hiç kaçırmaz , bende sorarım baba bugün birini evlendirdin mi diye , komiklik olsun diye lzliyor işte bazende laf atar kadınlara , emekli zamanı bol ya , ben pek izlemem ,sinir olurum genelde ,
Teşekkür ederim; )
benim anneannem izlerdi Esra Erol'u ben de mecburen izlerdim onunla birlikte :) oraya cikan insanlari gozlemlemek guzel oluyor :))) karakter analizi acisindan

Benimde kayınbabam izler ,kışın hiç kaçırmaz , bende sorarım baba bugün birini evlendirdin mi diye , komiklik olsun diye lzliyor işte bazende laf atar kadınlara , emekli zamanı bol ya , ben pek izlemem ,sinir olurum genelde ,
Teşekkür ederim; )

Ben de sevmem ama bir ara anne annemde kaliyordum okurken ee mecburen izliyorduk ben de işi artık gırgıra vurup anneanneme seni de gönderelim derdim :)

O evlenme programlarını nedense ben ciddiye alamıyorum erkekler kendileri hakkında epey gizledikleri ,önemli detaylar var bence , kızlarda gururlarından ödün vermedikleri için oradalar sosyal olsalar orda işleri ne yahu ?
Ben de sevmem ama bir ara anne annemde kaliyordum okurken ee mecburen izliyorduk ben de işi artık gırgıra vurup anneanneme seni de gönderelim derdim :)

İlk tanıştığımızda beni ülkü ocağına cay içmeye götüren kroya selamlar ..dumandan adamı göremedim ki..
Yine bir tanışmada ben konuşmayı hiç sevmem,az konuşurum diyip 5dk aralıksız susan gerzeğede selamlar..inat değilmi bende konuşmadım.
Bir diğer tanışmada babası hakkında ileri geri konuşan densize de selamlar..uslup bilmeyen hödük..
Bir diğeri annem,annem annem benim annem diye diye bitirdi.anasının süt kuzusu ..ayrılmayacakmış anacığından..ne güzel dedim mıtluluklar..
Evine götürmek isteyen sapığa hiç girmek bile istemiyorum..
Kısacası yAs 27 bu öküzlerle evlenmediğim için cok mutluyum

Ben senden bir sonraki aşamaya geçtim yok mu çocuk hala? Düşünmüyo musunuz? olmuyo mu?kaç senelik evlisiniz ne zaman yapacaksınız? Bak Şu doktora git şu ilacı iç şu suyu kaynat bu okunmuşu ye...

Bitmiyor bitmiyor... Duymamaya çalışcaz mecbur. ya da ciddiye almayacağız hayatlarında ki en büyük başarısı evlenmek ve çocuk yapmak olan insanları ;)

Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya :KK43: tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti

canım laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar. ağzını kapatamazsın bunların.
bende bıktım çocuk sorulmasından bana.
insanın hayatına burnunu sokmaya çekinmiyorlar. bende tatlı ve sert karışımında uyarıyorum artık. sende deneyebilirsin.

Bana dırek eşin ne iş yapıyor dıyorlar,çalışmıyor dıyorum,vah vah dıyorlar,kaç çocuk var dıyorlar,kafama göre uç ,ıkı atıyorum,cinsiyet dıyorlar,hepsı kız Yada erkek dıyorum,olsun bırde olmayan cınsden oldun yap dıyorlar,hiç kımseye evlımıdın bekarmısın dıye sormaz ıse bende öyle cevap verırım,çok eğlenceli,yaşadın bekarlık,evlilerın kıskandığı tek durumda bız Varız ,en ıyısı sensın boşver evlenme dıyen,ıkı dk sonra nereye kadar evlen denılen varlıklarız ,yaşasın özgürlük

Amannnn canım boşver. Evlenmezsin ne zaman evlencen? evlenirsin çocuk ne zaman ? Bitmez bu sorular. Allah herkese herseyin hayırlısını nasip etsin gerisi fasafiso :)

Merak etme bir iki yıl sonra hiç sormaz lar. İYİCE umudu kesimler rahat edersin.Kendimden biliyorum.Evde eee kaldimmmm. :mad:.üzülüyorum ama kısmet

Heheh bana da 20 yaşındaki çocuklar hep derlerdi ki bu yaşa kadar nasıl evlenmedin, evlenip boşandı mı yoksa, bi sıkıntın mı var sorunun mu var ki evlenemiyorsun :) ya ne desem, senin istedigin seni istemez, seni isteyeni sen istemezsin bir yığın da görücü getirirdi ailem, beğenmeyince de arabulucu bayan atardı Işıl bunu da mı begenmedin bak hic birimiz dört dörtlük değiliz.. İyi değilizde teyze yani çok begendiysen sen evlen ne diyeyim.. Sonra gordum o görücü gelen çocukları da hep kendilerine gore birileriyle evlenmisler,onların da kismetlerini kapatmamış oldum ben de sonunda evlendim, kısmetimiz bekliyor bir yerlerde ve zamanı gelmeden olmuyor ona inaniyorum.. Yani bir zamanı da var kısmetimizin. Umarım Allah tüm evlenmek isteyenleri tez vakit evlendirir, biliyorum iyi bir his değildi.. Düğüne nikaha gitmek başkasının mutluluğu eyvallah da hanı benimki demek.. Kısmet belki de tamamen, tüm olanlar kader ve kısmetiniz biryerlerde sizi bekliyor ..

Back
X