• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım kimene

milletin lafları bitmez evlenmeyince neden evlenmiyorsun evde kaldın edaları sonrası hemen çocuk yap yapmıoyrsan "aa olmuyor mu yoksa" soruları, 1 . çocuğu yaparsın hadi sıra 2. derler vs... bitmez bitmez onların istekleri... ben okulu bitirdim geldim 23-24 yaşlarındayken bana abla evde kaldın demişlerdi düşünün işte yaş 23-24... bence hayatın tadını çıkarın sizin kısmetinizde sizi bulacaktır gönül işleri öyle zorlamayla olmaz...

Beni beğenmezler diye bir şey yok. işte bu düşünce olursa sende olumsuz bir enerji olur ve o, olumsuz enerjiyi de karşıya verirsin dolayısıyla olmazsa bundan dolayı olmaz. sen de beni beğenmedi diye hayıflanırsın. önce beni beğenmezler düşüncesinden kurtulman lazım sadece evlilik için değil, kendin için sen kendini beğenirsen kendine bakarsan daha iyi hisseder olumlu enerji saçarsın. yalnızlıktan korkuyorsun ve anladığım kadarıyla evlenmek de istiyorsun ama kendini her şeye kapatmışsın olmaz böyle. ne yaşadın, kimler seni üzdü de kimseye güvenemeyecek ve bu olumsuz düşünceleri hissedecek hale geldin bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun. çalışıyor musun?

Çalışıyorum. Kurtulamiyorum ki bu düşüncelerden:KK61:

Back
X