Evde kaldım kompleksi !

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
Nasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?

Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
Küçücük kızdan bu tepkiyi görüyorsa büyüklerden neler görüyordur bir düşünün. Bu ülkede bekar kadın olmak zor.

Kardeşinin bouzlduğunu sanmıyorum.Bozulsa,yeğenine ilk anda tepki verirdi.Bu kadar esprili yaklaşmaz bozulan evlenmemekten dertlenen insan.Canı başka birşeye sıkılmıştır.Ama çevredeki herkes,27 yaşında daha gencecik bir insana evde kalmış gözüyle baktığı için,hayattaki tek hedefin evlenmekten ibaret olduğunu sandıkları için,o kızın morali bozuksa,o gün keyfiszse,dalgınsa bak görüyor musun içten içe üzülüyor gibi bir anlam çıkarabiliyorlar.

İçten içe üzülüyordur illaki.bende aynı yaştayım,yurtdışında yaşamama rağmen ve hala ögrenci olmama rağmen,belladonna cokta gec kalma bak sonra çocuk falan zorlanırsın laflarını çok duyuyorum.çoğunu takmam ama bazen hassas dönemimdeysem üzülüyorum illaki. Allahtan ailemde yok öyle diyenler yoksa dış kapının dış mandalının demesini çok içselleştirmem.kardeşinde eminim Öyledir tatlım

Sevgilisi olunca ayrı mertebe, nişanlı olunca ayrı, evlenince ayrı mertebeye geliniyor sanılıyor ya...
En komiği de bu zaten.

Evlenmeyenlerden çok evlenenler tribe giriyor.
''Konuma bekarlar yazmasııııın!''
''Lütfen yalnızca evliler yazsııııın!''

Havanız kime oğlum? G*tü boklular sizi.
:KK9: He yaw, az önce bir yorum yazacaktım, son anda farkettim, evliler yazsın demiş biri yine. 17 yaşında evlisi yazabilir ama biz burada 30+ , o kadar hayat deneyimimiz var, adam yerine konmuyoruz yine :KK48:

:KK9: He yaw, az önce bir yorum yazacaktım, son anda farkettim, evliler yazsın demiş biri yine. 17 yaşında evlisi yazabilir ama biz burada 30+ , o kadar hayat deneyimimiz var, adam yerine konmuyoruz yine :KK48:
Çünkü insanlar o imzayı attıkları an hayatın tüm sırlarına vakıf olup üst insana evriliyorlar. Hayır madem evlilik her insanı çok makul, çok mantıklı ve sağduyulu yapıyor etrafta neden bu kadar mutsuz evlilik var?
Bundan sonra bekarlar da her konu açışlarında ''Lütfen evliler cevap yazmasın, bu konu sadece bekarlara özeldir.'' yazsınlar, kapışalım. :KK76:

Evlenip te ne olacak beklemesinden yanayım doğru insanı bulana kadar evli olupta keşke şimdi bekar olsaydım diyen bir çok kişi var. (Dün söylemek istedim onu daha çok üzerim diye kıyamadım)

52 yaşındayım,20 yaşında evlendim.evliliğimde bir sorun yok çok şükür ama şimdiki aklım olsaydı,30-35 yaşından önce asla evlenmezdim.
hayatınızı yaşayın,hiç birşeye geç kalmadınız kızlar...
not:eek:oğlum 5 aydır nişanlı, 31 yaşında,...gelinim 32...
Siz bütün konulara yorum yazabilirsiniz bu durumda. Bir de torun sahibi oldunuz mu offf. KK VIP.

Neler hissettiğini bilemezsiniz belli etmemeye calısıyor olabilir,cocuktanda boyle birsey duyunca uzulmustur.

evde kaldım diye komplex yaptığını sanmıyorm ama kalbine girebilecek ruhunu anlayabilecek bir insan hayatında olmadığı için üzülmüştür belki. yoksa bekarlığın sultanlık olduğunu bilmeyen mi var:KK45:

X