Evde kaldım

Şaka tabi ki, bir önceki mesajımda yazmıştım koca adayının böyle aramakla bulunmayacağını...

Konu sahibi hala hastanelerde nasıl koca bulunuyor yazmış. Doktora kendini elleterek diye cevap gelir birazdan. Tövbe tövbe.:işsiz:
Allah iyiliğinizi versin. Çok hoşsunuz. :D :D

Sorun bence ne eşarp ne giyim ne konuşma tarzi evlenen insanlar çok dort dörtlük mü
Evde kalma çok kötü huy kotu yüz kotu vücut yapısı ile mi oluyor?
Evlilik sans ısı
Allah kaderine hangı yasta yazdığı ise o zaman olur
Valla genelde iş ortamı akrabalar kurslarda buluyorlar
Memursanız tayin alın olmadı
İşinizi degıstırın boyle mutsuz olmak yerine .. ortam degıstırmek iyi gelir sadece eş ıcın demiyorum çevre anlamında da iyi gelebilir

Yoksa kahkaha atan kadını seven var soguk olan kadını da
Deli Topuz'u yapıp sacını taramayana bile :) yani bilemedim 30 oldu zaten evlilik yaşı
17 18 de evlenmek bilmiyorum artık kalmadı hayatın tadını yasamalı paranı alıp yenıc gez toz ha gezilerde bulan da çok bakın

arkadaşlar uyarmış ama, hem 'evde kaldım' deyip, hem de vesikalık gibi bir fotoğraf koyup 'yuzumu ezberleyin evde kalmış bir yüz bu' demekte neyin nesi?

'evde kaldim' demek zaten fazlasıyla rencide edici bir de fotoğraf koyup, kendini ifşa ederek bunu söylemek çok çok tuhaf. Anlamak istiyorum ama anlayamıyorum ben sizi. Boşvermislik mi nedir bu?

arkadaşlar uyarmış ama, hem 'evde kaldım' deyip, hem de vesikalık gibi bir fotoğraf koyup 'yuzumu ezberleyin evde kalmış bir yüz bu' demekte neyin nesi?

'evde kaldim' demek zaten fazlasıyla rencide edici bir de fotoğraf koyup, kendini ifşa ederek bunu söylemek çok çok tuhaf. Anlamak istiyorum ama anlayamıyorum ben sizi. Boşvermislik mi nedir bu?
Evde kaldım demiş kendi tabiri ile evlenemedimmn demiş ama
Çirkinim dememiş

Evde kaldım demiş kendi tabiri ile evlenemedimmn demiş ama
Çirkinim dememiş

Ya samimi bir şey söyleyeyim mı. Nette herhangi bir sayfamıza, fotoğrafımizi koyacağımız zaman bile bin kere düşünüyoruz. Kendi yüzümüz sonuçta, en ufak bir kırıcı kelime, en ufak bir aşağılayıcı cümle, yüzümüze söylenmiş gibi etkileyebilir.

Konu sahibinin güzel ya da çirkin hissetmesi değil, bu kadar üyesi olan bir platformda böyle bir konu acmisken, yüzünü göstermesi beni normal olarak çok şaşırtıyor. Ben aksine değil profil fotosu, kendimden ayrıntı bile vermezdim tanınmamak adina. Bilmiyorum, belki de ben eski kafaliyimdır : )

Ya samimi bir şey söyleyeyim mı. Nette herhangi bir sayfamıza, fotoğrafımizi koyacağımız zaman bile bin kere düşünüyoruz. Kendi yüzümüz sonuçta, en ufak bir kırıcı kelime, en ufak bir aşağılayıcı cümle, yüzümüze söylenmiş gibi etkileyebilir.

Konu sahibinin güzel ya da çirkin hissetmesi değil, bu kadar üyesi olan bir platformda böyle bir konu acmisken, yüzünü göstermesi beni normal olarak çok şaşırtıyor. Ben aksine değil profil fotosu, kendimden ayrıntı bile vermezdim tanınmamak adina. Bilmiyorum, belki de ben eski kafaliyimdır : )
Bence de ama herkesin aklı farklı çalışıyor ben resmimi bırak adımı bile vermezdim
Ama çoğu sunu soyle yap bunu boyle tak demiş evlilik belli kalıplara girince olmuyor o zaman gelmiyor ki beyaz çoraplılar işte onlar biraz kırıcı olmuş

Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.
Ne alaka yani böyle yoruma "evde kaldım" diye düşünüp öfkelenen birinin "koca bulanları" düşünüp iftira atması denir. Daha ağır kelimeler de kullanıyorsunuzdur arkalarından mesela cana yakın sıcakkanlı cilveli olan kadınların. Bu kadar soğuk olup adamı ayağınıza beklerseniz onu daha çoook beklersiniz siz...

Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.

yayık ağızlı? oynak? sizin değiminizle "koca bulan" kadınlar bu özelliklere mi sahip?
anneniz babanızı muhabbet olsun diye saçma sapan fıkralar atarak mı tavlamış, ya da ağzını yayıp gereksiz kahkaha atarak mı? (tüm evli kadınları nasıl bir kategoriye soktuğunuzu farkedin diye yaptım bu örneklemeyi)
eğer evlenemiyorsanız insanları bu şekilde kategorize etmenizin ve sahip olamadığınız nitelikleri aşağılayarak betimlemenizin yarattığı iticilikten dolayı evlenemiyorsunuz, "oynak" olmadığınız için değil, hiç şüpheniz olmasın :KK14:

Okumuş cahil kesim dedikleri bu olsa gerek. Kimi yorumları ağzım açık okudum. Konu sahibi sizde okumuş ama sadece okumuş birisiniz. Okuduklarınız size bir hayat görüşü katmamış. Çok üzüldüm kendi çocuğum adına. Siz öğretmensiniz. Onca yıl dirsek çürütüp sadece sınavları geçmek için mi kafa yordunuz derslerinize? Hiç mi olgunluk katmadı o kitaplar o hocalar.. Hiç mi karakterinize bişeyler eklenmedi? Ama sisteme yüklenmek gerek burda. Cidden her önüne geleni öğretmen yaparsa olacağı bu.

Okumuş cahil kesim dedikleri bu olsa gerek. Kimi yorumları ağzım açık okudum. Konu sahibi sizde okumuş ama sadece okumuş birisiniz. Okuduklarınız size bir hayat görüşü katmamış. Çok üzüldüm kendi çocuğum adına. Siz öğretmensiniz. Onca yıl dirsek çürütüp sadece sınavları geçmek için mi kafa yordunuz derslerinize? Hiç mi olgunluk katmadı o kitaplar o hocalar.. Hiç mi karakterinize bişeyler eklenmedi? Ama sisteme yüklenmek gerek burda. Cidden her önüne geleni öğretmen yaparsa olacağı bu.
Niye bunu dediniz hangi yorum o merak ettim

Niye bunu dediniz hangi yorum o merak ettim
Ara ara sayfalara girip baktım. Konu sahibinin verdiği cevaplara istinaden diyorum. Yani en baştan '' evde kaldım '' cümlesi bile o kadar iğreti dururken verilen cevaplara şaşırmamam gerekti aslında.

Ara ara sayfalara girip baktım. Konu sahibinin verdiği cevaplara istinaden diyorum. Yani en baştan '' evde kaldım '' cümlesi bile o kadar iğreti dururken verilen cevaplara şaşırmamam gerekti aslında.
Doğrudur benım takıldığım nokta herkesin ayrı kafasına taktığı seyler var kac kere bu konular açıldı ama bu konuda fazlasıyla dalga amaçlı yazılar var üzücü ..

Doğrudur benım takıldığım nokta herkesin ayrı kafasına taktığı seyler var kac kere bu konular açıldı ama bu konuda fazlasıyla dalga amaçlı yazılar var üzücü ..

Ben de bu tip durumlarla empati yaparım bir kadın olarak en başta kadınla empati yaparım. Evde kalma cümlesini kabul etmem zaten.
Ama konu sahibi de egosu yüksek bir kadın ve görüştüğü erkeklerle dalga geçen çok yorumda bizzat kendi bulundu. O kel bu kısa şu tipsiz gibi talihsiz cümlelerle dalga geçti insanlarla. Dolayısıyla ona gelen eleştiriler nazik bile sayılır kendi üslubuna göre bakacak olursak dert edeceğini sanmam.

yayık ağızlı? oynak? sizin değiminizle "koca bulan" kadınlar bu özelliklere mi sahip?
anneniz babanızı muhabbet olsun diye saçma sapan fıkralar atarak mı tavlamış, ya da ağzını yayıp gereksiz kahkaha atarak mı? (tüm evli kadınları nasıl bir kategoriye soktuğunuzu farkedin diye yaptım bu örneklemeyi)
eğer evlenemiyorsanız insanları bu şekilde kategorize etmenizin ve sahip olamadığınız nitelikleri aşağılayarak betimlemenizin yarattığı iticilikten dolayı evlenemiyorsunuz, "oynak" olmadığınız için değil, hiç şüpheniz olmasın :KK14:
Amma sacmalamissi iz tum evli kadinlar ne alaka .Simdiki erkeklerin cogu bu tipte olanlara daha cok ilgi gosteriyor gercekler aci malesef hic bir erkekte yerinde duran kadina gitmiyor .Gulusler ,espirileri normal olan var bir de abarta abarta tavlama hali olan var .Gittin konuyu nereye cektin.

Amma sacmalamissi iz tum evli kadinlar ne alaka .Simdiki erkeklerin cogu bu tipte olanlara daha cok ilgi gosteriyor gercekler aci malesef hic bir erkekte yerinde duran kadina gitmiyor .Gulusler ,espirileri normal olan var bir de abarta abarta tavlama hali olan var .Gittin konuyu nereye cektin.

Ben de bir kadın olarak eğlenemediğim, ağır bir insanla beraber olmak istemem. Bunu eleştirmenize tepki zaten.
Ben de konuşkan, kahkaha atmayı seven bir kadınım. Eşimle de bir doğumgünü kutlamasında tanıştık. Ve görünce ben ondan hoşlandım o da benden hoşlandı. Ama kendimi geri çekmedim. Sinemaya da davet ettim o da beni kahveye davet etti. Bu tip durumlarda bir his olursa iki kişi arasında karşılıklı adımlar atılır. İlla erkek adım atsın diye ağırdan satacağım diye duygun yokmuş gibi durursan adam da haliyle hislerine karşılık alabileceği birilerine yönelir. Bu panterlik, hafiflik değildir.
Bu terimler kabul edilemez.
Birinden kadın yada erkek hoşlandığında bunu belli edebilir bu hafiflik ağzı gevşeklik değildir.
Eşime de bana da sor ayrı ayrı neden evlendiniz diye beraber eğlendiğimiz için evlendik biz. Ağır abi diye evlenen ağır kız diye evlenen de vardır. Ama eğlendiği güldüğü kadını tercih eden erkekleri de, gülen eğlenen kadınları da bu tip ağır sözlerle eleştiremezsiniz.

İşve, kocaman ağızla kahkaha atma, sıcak iletişim,
Sohbet açma.. bunların hiç biri
Oynak sıfatı yapıştırmanı gerektirecek şeyler değil.

Ağır abi olarak takılmayı sen tercih ediyorsun
Sıcak iletişim kurmayı da karşı taraf.

Bugun birine yöneleceksem elbette sıcak iletişim
kurabildiğim birine adım atarım.
Soğuk yada uzak davranana değil.
İnsanlar distan bakip direk etiket yapistiriyor soguk ,iletisime uzak diyerek neden erkek gelipte bir merhaba diyip yahu bu kadin gorundugu gibi mi degil mi bir taniyayim bakalim demiyor amaaaa bir baska kadin gayet boyle sen kahkaga erkek hemen girisimde bulunuyor niye iste benim ofkem buna .Bir firsat versinler adam mi yeniliyor.

şimdiki erkekler dediniz, anan hariç oldu yani :KK70:
bakın gerçekten lafın nereye gittiğinin farkında değilsiniz, mesela ben evliyim, eşim bana ilgi gösterdi, başka erkekler de gösteriyordu, bu oynak ve yayık ağızlı olmamdan mıydı sizce?
hiçbir erkek yerinde duran kadına gitmiyorsa biz yerinde duramayan kadın mı oluyoruz yoksa siz ulaşamadığı ciğere mundar diyor olabilir misiniz?

Back
X