Evde kaldım

şimdiki erkekler dediniz, anan hariç oldu yani :KK70:
bakın gerçekten lafın nereye gittiğinin farkında değilsiniz, mesela ben evliyim, eşim bana ilgi gösterdi, başka erkekler de gösteriyordu, bu oynak ve yayık ağızlı olmamdan mıydı sizce?
hiçbir erkek yerinde duran kadına gitmiyorsa biz yerinde duramayan kadın mı oluyoruz yoksa siz ulaşamadığı ciğere mundar diyor olabilir misiniz?

Bana geliyor tüm laflar :D
Ben ilk tanıştığım gece bu adam hoşmuş dedim. Gayet masanın en uzak kısmındaydı ve sizinle tanışmadık sanırım ben elvan diye ilk adımı attım. O da yanımdaki arkadaşı bir bahaneyle yer değiştirmeye ikna edip yanıma oturarak ikinci adımı attı. Ama ben ağır bir insan olmadığımdan demek ki bir hafta telefonuma mesaj gelmeyince sinemaya gitsek mi dedim :D
Şimdi ben neler oluyorum neler kimbilir.
Hoşlandığım bir insana hoşlandığımı belli ederim.
Adam da hoşlanıyorsa göstersin isterim. Bir köşede durup merhaba demiyorsa gidip de illa ilgisini çekmeye çalışmam yani.

Ben de bir kadın olarak eğlenemediğim, ağır bir insanla beraber olmak istemem. Bunu eleştirmenize tepki zaten.
Ben de konuşkan, kahkaha atmayı seven bir kadınım. Eşimle de bir doğumgünü kutlamasında tanıştık. Ve görünce ben ondan hoşlandım o da benden hoşlandı. Ama kendimi geri çekmedim. Sinemaya da davet ettim o da beni kahveye davet etti. Bu tip durumlarda bir his olursa iki kişi arasında karşılıklı adımlar atılır. İlla erkek adım atsın diye ağırdan satacağım diye duygun yokmuş gibi durursan adam da haliyle hislerine karşılık alabileceği birilerine yönelir. Bu panterlik, hafiflik değildir.
Bu terimler kabul edilemez.
Birinden kadın yada erkek hoşlandığında bunu belli edebilir bu hafiflik ağzı gevşeklik değildir.
Eşime de bana da sor ayrı ayrı neden evlendiniz diye beraber eğlendiğimiz için evlendik biz. Ağır abi diye evlenen ağır kız diye evlenen de vardır. Ama eğlendiği güldüğü kadını tercih eden erkekleri de, gülen eğlenen kadınları da bu tip ağır sözlerle eleştiremezsiniz.
Hala sanki tum kadinlara soylenmis gibi konusuyor ve ustunuze aliniyorsunuz iki tipte kadin var erkeklerin tanimadan karar vermesi sadece dis gorunuse bakip himm soguk demesi ve digerine yonelmesini yanlis buluyorum .Her evlenen sizin dediginiz gibi mi bunun oyle olmadigini sizde biliyorsunuz.

Bence de ama herkesin aklı farklı çalışıyor ben resmimi bırak adımı bile vermezdim
Ama çoğu sunu soyle yap bunu boyle tak demiş evlilik belli kalıplara girince olmuyor o zaman gelmiyor ki beyaz çoraplılar işte onlar biraz kırıcı olmuş

Evet, o konuda haklısın. Ben elimden geldiğince rencide edici olmamaya çalıştım hatta elestirim konu sahibinin rencide edici elestirilere maruz kalmaması içindi.

Şunun da altını çizmek istiyorum. İnsanların profiline kendi fotoğraflarini koymasina asla karşı değilim ama bu tür özel konulardan bahsedilecekse uygun bulmuyorum yine konu sahibinin yararı için.

Kendisi icin sorun yoksa, başka tabii.

Hala sanki tum kadinlara soylenmis gibi konusuyor ve ustunuze aliniyorsunuz iki tipte kadin var erkeklerin tanimadan karar vermesi sadece dis gorunuse bakip himm soguk demesi ve digerine yonelmesini yanlis buluyorum .Her evlenen sizin dediginiz gibi mi bunun oyle olmadigini sizde biliyorsunuz.

Erkekler de bizim gibi bir insan türü. Siz nasıl red edilmeyi sevmiyorsanız erkek de emin olmadan adım atamaz.
Siz merhaba demeden bir sohbet açmadan çekingen bir şekilde ilk adımı atarken bu adam da ilginizi anlayamaz. Nasıl size adım atabilir?
Sinyal vermeniz lazım ki hoşlanıyorsa o da mesajı alsın size bir adım atsın.

Bana geliyor tüm laflar :KK70:
Ben ilk tanıştığım gece bu adam hoşmuş dedim. Gayet masanın en uzak kısmındaydı ve sizinle tanışmadık sanırım ben elvan diye ilk adımı attım. O da yanımdaki arkadaşı bir bahaneyle yer değiştirmeye ikna edip yanıma oturarak ikinci adımı attı. Ama ben ağır bir insan olmadığımdan demek ki bir hafta telefonuma mesaj gelmeyince sinemaya gitsek mi dedim :KK70:
Şimdi ben neler oluyorum neler kimbilir.
Hoşlandığım bir insana hoşlandığımı belli ederim.
Adam da hoşlanıyorsa göstersin isterim. Bir köşede durup merhaba demiyorsa gidip de illa ilgisini çekmeye çalışmam yani.

yayık ağızlı ve oynak oluyorsun, senin gibiler yüzünden ağır hanımefendilere koca kalmıyor :KK70:

Simdi bir kac kadin toplasir eskileri acar herzaman yaptiginiz gibi insanlarin dertleriyle alay eder dalga gecerdiniz zevk aliyorsunuz degil mi ?Herkes dusuncesini soylemekte ozgurdur fakat defalarca ayni seyi cevirip cevirip yorum yazmaya alintilamaya gerek yok .Simdi bunuda anlamazsiniz .

Evet, o konuda haklısın. Ben elimden geldiğince rencide edici olmamaya çalıştım hatta elestirim konu sahibinin rencide edici elestirilere maruz kalmaması içindi.

Şunun da altını çizmek istiyorum. İnsanların profiline kendi fotoğraflarini koymasina asla karşı değilim ama bu tür özel konulardan bahsedilecekse uygun bulmuyorum yine konu sahibinin yararı için.

Anladım siİ haklısınız

Anladım sizi haklısınız ben de pyle düşünüyorum

Ben de bu tip durumlarla empati yaparım bir kadın olarak en başta kadınla empati yaparım. Evde kalma cümlesini kabul etmem zaten.
Ama konu sahibi de egosu yüksek bir kadın ve görüştüğü erkeklerle dalga geçen çok yorumda bizzat kendi bulundu. O kel bu kısa şu tipsiz gibi talihsiz cümlelerle dalga geçti insanlarla. Dolayısıyla ona gelen eleştiriler nazik bile sayılır kendi üslubuna göre bakacak olursak dert edeceğini sanmam.
Ya oyle mi tabi insanın beğendiği bi tip vardır ama bu demek degıl ki digerlerini küçümse yanlış bir davranış
Anladım Elvan :)

Zaten foto kendisine ait degıldır bilemedim :)

Ya oyle mi tabi insanın beğendiği bi tip vardır ama bu demek degıl ki digerlerini küçümse yanlış bir davranış
Anladım Elvan :)

Zaten foto kendisine ait degıldır bilemedim :)

Konu sahibine çirkin diyen olmadı ki zaten.
Sadece örtünü örtme tarzını değiştir youtube'dan bak gibi öneriler geldi.
Yani birini beğenmezsin elbette ama rencide etmeden ifade edebilmek önemli. Bu nedenle nasıl eğitimli bir kadın deniyor sanki.
Umarım gönlüne göre birini bulur elbette isteyen herkes.

Resimdekinin kendisi olmadığını düşünüyorum ben de açıkçası bir de güncelleme yapıyor konusuna bugün de evde kaldım bugün de evde kaldım tarzı kendisinin artık bizlerle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.

Bence fotosunu bile isteye koymustur. Hem yorum almak icin (ben evde kalacak kadin miyim diye)hem de belki bir kismet cikar diye :KK53:

İnsanlar distan bakip direk etiket yapistiriyor soguk ,iletisime uzak diyerek neden erkek gelipte bir merhaba diyip yahu bu kadin gorundugu gibi mi degil mi bir taniyayim bakalim demiyor amaaaa bir baska kadin gayet boyle sen kahkaga erkek hemen girisimde bulunuyor niye iste benim ofkem buna .Bir firsat versinler adam mi yeniliyor.

Ama işte bu kadınların değil tercih eden erkeğin karar
verebildiği bir eylem.
Yada Kadının.

Sen çözülmeyi bekleyen bir problem değilsin.
Atıyorum beğendiğin biri varsa biraz tebessüm edebilmelisin.
Yada bakışlarını kaçırmamalısın.
Hani bazı tabirler var yeşil ışık yakacaksın ki geçecek :)
Böyle düşün.
Bu senin hanımefendiliğinden bir şey kaybettirmez.

Düşün ki birini beğeniyorsun ama sana karşı biraz
mesafeli. Şimdi sen buna biraz biraz yaklaşmaya çalışırsın
ama baktın hep senden bekliyor
Bozulmaz mısın, yada olumsuz galiba diye düşünmez misin.
Düşünürsün bence.

Yada biri var seni her sabah sıcacık karşılıyor
İlgi alanlarını önemsiyor, soruyor muhabbet etmekten
keyif alıyorsun..
Daha fazla tanımalıyım gibi düşünürsün, ister istemez çeker seni..

Bu işler de böyle işler işte.

Resimdekinin kendisi olmadığını düşünüyorum ben de açıkçası bir de güncelleme yapıyor konusuna bugün de evde kaldım bugün de evde kaldım tarzı kendisinin artık bizlerle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Benim de dikkatimi cekti cogu kisi siz ogretmensiniz kaldirin biri tanir mevzu olur uzulursunuz falanda yazdi ama kalkmadi o resim ve surekli bdv nin ilk onunda bence o resimdeki kisi konu sahibi degil o resimdeki kisiye garezi olan biri kizin resmini kullanip konu acti buraya (ogrencisi bile olabilir) bizim kizlarda sagolsun ne esarbini ne cahilligini birakmislar oda okuyup keyifleniyor sahsim adina oyle dusunuyorum artik

Evde kalmak nedir
Evlılıge bu terımle bakarsanız daha coook yalnız kalırsınız

Ama işte bu kadınların değil tercih eden erkeğin karar
verebildiği bir eylem.
Yada Kadının.

Sen çözülmeyi bekleyen bir problem değilsin.
Atıyorum beğendiğin biri varsa biraz tebessüm edebilmelisin.
Yada bakışlarını kaçırmamalısın.
Hani bazı tabirler var yeşil ışık yakacaksın ki geçecek :)
Böyle düşün.
Bu senin hanımefendiliğinden bir şey kaybettirmez.

Düşün ki birini beğeniyorsun ama sana karşı biraz
mesafeli. Şimdi sen buna biraz biraz yaklaşmaya çalışırsın
ama baktın hep senden bekliyor
Bozulmaz mısın, yada olumsuz galiba diye düşünmez misin.
Düşünürsün bence.

Yada biri var seni her sabah sıcacık karşılıyor
İlgi alanlarını önemsiyor, soruyor muhabbet etmekten
keyif alıyorsun..
Daha fazla tanımalıyım gibi düşünürsün, ister istemez çeker seni..

Bu işler de böyle işler işte.
Oyle olmuyor iste yada bende mi olmuyor anlamiyorum slm veriyoruz adam devamini getirmiyor ,nasilsin diyorsun onda tik yok sadece cevap veriyor ama diger gunlerde o benimle konusma girisiminde bulunmuyor gormezlige geliyor fakat baskalarina karsi farkli boyle oluncada bende baska dusunuyorum .Arkadasca bile yaklassam bir erkege hep boyle karsidan adim yok .

Bende ayni fikirdeyim.

Sevmedigi birinin fotografini profiline koyup evde kaldim evde kaldim yazip duruyor diye düşünüyorum artik.

Back
X