- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi enchanting
Yine yakaladım seni :)
Banada az taktik ver gözünü seveyim bende evde kaldım![]()
Ah canım özlemişim

Aday varsa hemen bakalım icabına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine yakaladım seni :)
Banada az taktik ver gözünü seveyim bende evde kaldım![]()
Zümre toplantılarını bile evlilik hamilelik geç erken diye degerlendiriyosan vay halineEvet biraz takinti oldu.dun zumreye gittim 24 yasindaki ogretmen hamileydi.gec kalmis oldugumu dusunuyorum.resmi kaldirmayi dusunmuyorum.kibar yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Nickini görünce seviniyorum nedense :)Ah canım özlemişim
Aday varsa hemen bakalım icabına![]()
Nickini görünce seviniyorum nedense :)
Aday var.. nefes alan her kız gibi
Bazı adayların zaman gectikce nişan davetiyesini alıyorum, çeyrek takayım istiyorlar herhalde şirifsizler
Biri var bana sarmalar mantılar neler neler yapıyo inanayım diye mantıyı açarken video da çekiyo.. tamam mideme düşkünüm de yetmiyor be
Kapı kolundan bile elektrik çarpan ben kimseden elektrik alamıyorum
Sen bana kaynını ayarlıyordun sanki noldu o iş![]()
Yaaa hani elti olacaktıkBende seni görünce cok seviniyorum
Canim elektrik alamiyorsan beğenmediğin içindir
Hersey beğeni ile başlar
Hiç beğenmediğin birine boş yere şansta vermemek gerekir.
Eşimin kardeşi de nişanlandi
Yaza dugunu var![]()
Yaaa hani elti olacaktık
Hani hayallerimiz vardı
Nolduuuuu hıııııı
Bir genç kızın hayaliyle oynadın..
neyse alıştım ben davetiye almaya, bana koymaz
Bi oğlan doğur shapes, son şansım o gibi
Ben yine bekar yaniOhooo onu çoktan doğurdum zaten
O hazır MisSSS![]()
Napim hayatım zamane erkekleri
Kendi buluyor artık
Bırakmıyorlar ki biz halledelim![]()
Ben yine bekar yani
Oldu o zaman bende kedili kadın olurum napalım
En yakışıklı karizmatik zengin tanıdığını bana ayarlayacaksın aklında bulunsun![]()
Ben de oyle düşünüyorum şahsen ben benimkine bi gülümsedim o gülümsemem hala akıllarda oyle aklını almışım ne var Can'ım Güleriz de bakarız da :)) herkese yapmıyoruz ya aynı anlamda yani :)Anladım
Ama ben senin mesela biraz çekingen yada pasif oldugunu
düşündüm :)
Mesela her kahkaha atan, yada sıcak ilişki kovalayan
kadına da ilgi duyulamayabilir.
Tebessüm edersen kesin alırsın gibi bir şeyde söylemiyorum.
Kendinden emin ol sadece.
Günaydın derken bunu çekinerek yapıyormuş gibi
bir enerji geçmesin karşındaki insana..
Yada şimdi gider konuşursam insanlar ne düşünür
diye kasma da..
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Sadece katı olma.
Moralin bozuksa hatta bakma kimsenin suratına o derece..
Hesap olmasın yani
Ben adama 2 sabah günaydın dedim, o bana iyi akşamlar bile demedi
gibi detaylara girme.
Sen yine günaydın deyip geç, gülümse..
Karşındaki insana göre hareket etmenin inan sonu yok.
Onların ne yaptıkları değil
Senin ne yaptığın umrunda olsun.
Karşına ilgi duydugun biri çıkarsa aç konunu
paketleme konseyini kuralım hemen :)![]()
Maalesef evlılık oyle herkese nasıp olmuyo..bı de artık erkekler evlemekten hıc bı donem olmadığı kdr uzaklar..malum ınternet ıcat oldu mertlık bozuldu..bı anlamda bırım kadın basına dusen erkek sayısı cok azaldı...ote tarafa kaldı ısımız bacım..:)31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Ayy ne guzelll! keşke ben de soyle akıllı olgun yakışıklı karızma akranım yabancı bı beyle evlensem..:) Turk erkeklerı cokkk zorrr! karaktersızlıklerı cıglıklerı sığlıkları darlıkları maçolukları kadına değer vermeyıslerı sevmeyı bılmeyıslerı nankorluklerı bencıllıklerı fırıldaklıkları hınlıklerı suıstımalcılıklerı yuzunden bezdım tıksındım desem yerıdır...benım utopık hayalım sahsen bı yabancıyla evlenmek..dın degıstımesı yönünde bı baskım da olmaz..ıyı durust guvenılır karakterlı bırı olması benım ıcın onemlı4 sayfa boyunca destek mesajlari 2 3 tane.
Neyse, insan evlenip bir yuva kurmayi tabiki de cok ister. Bir de isiniz her seyiniz tamken sizi sevecek, deger verecek, geceleri oturup dertlesecek ve her seyinizle yaninizda olacak birine ihtiyac duymaniz cok normal. Her evlilik kötü degil, burasi dert bölümü tabiki dertler anlatilacak.
Umarim gonlunuze göre birini bulursunuz, en icten dileklerimle diliyorum. Ama kafaniza cok da takmayin, biraz gezin, farkli yerler gorun, kismetin nereden cikacagi belli olmaz.
Arkadaşim Amerikada esini bulmuştu hem de Islami hassasiyeti olan bir arkadasimdi. Esi de sonradan musluman olmus ama evlenmeyi dusunmeyen biriydi. Ama olmuş iste nasip.
Hayirlisini dileyin, umarim olur.
Bazen de hıc bı zmn cıkmıyo..kaderŞu evde kalmak tabiri kadar kadının kendini aşağıladığı çok az tabir vardır. Biri böyle yazınca herhalde kapı üstüne kilitlendi falan diye düşünüyorum ister istemez. Evde falan kalmadınız, evlenmediniz o kadar. Herkes evlenmek zorunda değil. Herkesin hayatını geçireceğine emin olduğu insan karşısına erken yaşta çıkmak zorunda değil.
Gercek su kı; 35-40 ustu kadının orta yas da degıl bıldıgın yaslı kabul edıldıgı bı ülkede bu yaslara kadar evlendın evlendın...aksı takdırde ısın korkunç zorr..adamlar utanmadan 20-30 yas kucugunde diretıyolarda akranına bakan, ozellıkle olgun erkeklerde nerdeyse hıc yok...amaç olabıldıgınce gencinden alıp yasam enerjısını somurme, kölelestırme ve genç kadınla gençleşme...tabı kart adamla kocayan kadını düşünen yok bu arada...Arkadasim 44 yasina girdi biz yeni basladik ona basimiza kaldin demeye:)
Bir baska arkadas ta 33 yasinda hic sevgilisi bile olmamisti o yasa kadar kiz birini buldu 3 ay icinde evlendi evlenir evlenmez de hamile kaldi daha senesi dolmadan doguracak:) bu isler belli olmuyo
Dedıgınız mantıklı da kapalı ve suphecı bı toplumuzkı...ınsanların cogu bellı bı yastan sonra hayatına yenı ınsanlar dahıl etmeyı pek ıstemıyo...olsun olsun arkadaşının arkadaşına kredi tanıyo..Çevreni değiştir hep aynı insanlar olunca yeni insanla tanışmak zor
Tabı doğurganlık da kadından kadına degısıyo....aday adayı dahı olmadığına gore bı 4o kadını olarak acaba yumurta mı dondursam dıye dusunur oldum...tabı hala dondurulacak bı yumurtam kaldıysa..en azından ıcım rahat ve gıderım daha cok olur...mantıklı sankı..29 da evlendim 35 te çocuğum oldu. O arada aşık olmasaydım daha da evlenme gibi bi niyetim yoktu. Çocuk yapmam dedim kazayla hamile kaldım. Yani hiç bişey için geç olmuyo merak etme. Arkadaşım 41 yaşında geçen sene evlendi savcı bir beyle. 43 te çocuk yaptı. Mutluluk abidesi olup çıktılar.. Geç olsun iyi olsun şekerim. 30 yaş paniği denen duygu insanı yanlış evliliklere sürüklüyo takma kafana. Vardır rabbimin senin için de bi planı
Tek bi pişmanlığım var ama itiraf edeyim.. Keşke evlenir evlenmez çocuk yapsaydım da anne-kız bu kadar uçurum olmasaydı aramızda..
evet bu toplumda bı kadına dışarıdan aracısız, suıstımalcı olmayan, uygun ozellıklerde bı adamın denk gelmesı cok zor..hele kı bu devırde ısın dısarıdan durduğun yerde gelsınde bırı benı onca alternatıf arasından bulsunda dıye beklemeye kaldıysa harbıden cok zor durumdasın demektır...cevresız kadının ısı cıdden bıtık..Evet aynen duzgun insan cikmadi uzun zamandir.bir de benim cevrem yok.arkadaslarimdan fayda yok.hepsi kendi halinde.gecen aksam samimi bir arkadasimi gordum iki kelime etmeden acelem var dedi cekti gitti.nasil evlenecegim bilmiyorum doguda sam her yil birileri cikiyordu buraya geldim isyerinde hep kirkin ustunde ve evli ohretmenler var.kaldim yani simdilik..
Aynen cok doğru dıyosunuzda gunumuzde tanıştıran mı kaldı? bı cogu elıne yapışır dıye cekınıyolar...Yerinizde olsam tanıdıklarımın hepsine haber uçururdum evlenmek istiyorum uygun olduğumuzu düşündüğünüz biriyle tanışmak isterim diye. Toplumumuzda ayıp olduğu kanısıyla kız kısmı hep talip bekler. Hep burnu havadadır. Onun erkeklere değil erkeklerin ına ilgisi vardır. Bla bla bla..
Yooo tövbe haşa onlar sırf erkek oluşlarından oturu cok degerlıdırlerKriterlerimde guzellik/cirkinlik gibi ozellikler bulunmamasina ragmen, kel ve kisa erkekler de gidip kendi denkleriyle evlenmez. Kendilerinden gorunus olarak asagi gordukleri kadinlari cirkin diye asagilar. Erkekleri tanimiyoruz/tanimiyorsunuz sanki...