Evde kaldım

Hayatın tadını çıkarmak varken neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz bir anlasam keşke
Bir kez geldiğiniz bir hayat, yapılacak görülecek inanılmaz çok şey var
Kendiniz için bir şeyler yapın ya, evde kaldım ne demek kendinize büyük saygısızlık bence bu dediğiniz

İnşallah tez zamanda hayırlı bir kısmet bulur evlenirsiniz
Lakin evli olmak için evlenilmemesi taraftarıyım,güzel giden birşeyler evlilik ile taçlandırılır
Ortada güzel gitmeyen veya hic gitmeyen şeyler için evlilik hayali kurulmaması daha mantıklı bana göre.

Gözüm kanadı ya.

Gelen fırsatları değerlendir, dua et..

22 de evlendim 23 te boşandım. Daha mı özenilesi?
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah

4 sayfa boyunca destek mesajlari 2 3 tane.

Neyse, insan evlenip bir yuva kurmayi tabiki de cok ister. Bir de isiniz her seyiniz tamken sizi sevecek, deger verecek, geceleri oturup dertlesecek ve her seyinizle yaninizda olacak birine ihtiyac duymaniz cok normal. Her evlilik kötü degil, burasi dert bölümü tabiki dertler anlatilacak.
Umarim gonlunuze göre birini bulursunuz, en icten dileklerimle diliyorum. Ama kafaniza cok da takmayin, biraz gezin, farkli yerler gorun, kismetin nereden cikacagi belli olmaz.
Arkadaşim Amerikada esini bulmuştu hem de Islami hassasiyeti olan bir arkadasimdi. Esi de sonradan musluman olmus ama evlenmeyi dusunmeyen biriydi. Ama olmuş iste nasip.
Hayirlisini dileyin, umarim olur.

Nasıl bir öğretmen böyle yazar acaba?

derdiniz yazım şeklinin ardına saklanmış derdinizi göreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…