Evde kaldım

4 sayfa boyunca destek mesajlari 2 3 tane.

Neyse, insan evlenip bir yuva kurmayi tabiki de cok ister. Bir de isiniz her seyiniz tamken sizi sevecek, deger verecek, geceleri oturup dertlesecek ve her seyinizle yaninizda olacak birine ihtiyac duymaniz cok normal. Her evlilik kötü degil, burasi dert bölümü tabiki dertler anlatilacak.
Umarim gonlunuze göre birini bulursunuz, en icten dileklerimle diliyorum. Ama kafaniza cok da takmayin, biraz gezin, farkli yerler gorun, kismetin nereden cikacagi belli olmaz.
Arkadaşim Amerikada esini bulmuştu hem de Islami hassasiyeti olan bir arkadasimdi. Esi de sonradan musluman olmus ama evlenmeyi dusunmeyen biriydi. Ama olmuş iste nasip.
Hayirlisini dileyin, umarim olur.
ne hikayeler var:)
kısmet olduktan sonra amerikada almanyada nerede olursan ol:))

Suanki aklim olaydi da 35ten evvel evlenmeyeydim...
Sorunlu bir evliligim de yok yani. Esimle aramiz oldukca iyidir. Ama keske bu yukun sorumlulugun altina girmek icin bu kadar acele etmeseydim. Biraz daha keyif catsaydim.

Bu konuyu okuyabilenler hepimizz şampiyonuzzz be.

Ya evlenincede bi halt olduğu yok aslında, sinir stres sorumluluk falan... Ama bünye istiyo heralde. Rahatımızı bozuyoruz aslında ama yapıcak bişey yok tabi. Evde kalmadın bence, önümüzdeki senelerde mutlaka evlenirsin. hayat zor be

Kadınların sürekli kendilerini evlenmek zorundaymış gibi hissetme durumları var. Ve bu yüzden çok yanlış evlilikler yapabiliyorlar. Sırf evde kalmıyım evleniyim diye panik yapıp yanlıs bir insanla mı evlenmeyi tercih edersiniz yoksa yalnız ama mutlu ve guclu bir kadın olarak doğru insanla karşılaşmayı mı? Bence bu konunun üstüne gitmeyin. Sizin için doğru biri elbet karşınıza çıkacaktır. Ve acele etmeden iyice tanıyarak adımlar atın. Şahsi düşüncem

Kız nolcak,rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman evlenirsin zaten..
Bence suan bunlara kafa yoracagina,bekarligin tadını çıkar derim.
Benim akrabam 40 yaşında evlendi,kadın suan 3 senelik evli ve 2.çocuğu var .cokta mutlu
Akraban 40 yaşında evlenince 3 senede 2 çocuk mu yaptı anlamadım. Çocukların araları çok az o zaman?

Benim kuzenim var aynı yaşta sürekli talibi oluyor hani bilmesem inanmayacağım ama var biliyorum hala seçiyor neyi bekliyor anlamadım bende 23 yaşında evlendim 31 yaşında doğurdum bi tane daha istiyordum artık imkansız sağlığım bozuldu keşke evde kalsaydım :KK42: uzaklarda arama yakınlarda vardır biri iyi bak etrafına:KK55:
Evlilik mi sağlığını bozdu canım neden 2. çocuk imkansız üzüldüm sana

Aslında evliliğin etkisinde çok çünkü o geç geliyor diye ağır işleri ben yaptım tüp damacana kaldırdım Doğumdan öne bir Doğumdan sonra iki toplam üç kez bel fıtığı ameliyatı oldum şimdi kızıma bakamıyorum ikinci çocuk olur ams bende sakat kalırım şu anda belim kaymış platin takılması gerekiyor 24 ay da ne çile çektim daha kaç ameliyat var önümde bilmiyorum

Aslında evliliğin etkisinde çok çünkü o geç geliyor diye ağır işleri ben yaptım tüp damacana kaldırdım Doğumdan öne bir Doğumdan sonra iki toplam üç kez bel fıtığı ameliyatı oldum şimdi kızıma bakamıyorum ikinci çocuk olur ams bende sakat kalırım şu anda belim kaymış platin takılması gerekiyor 24 ay da ne çile çektim daha kaç ameliyat var önümde bilmiyorum
Anladım canım peki ilk çocukta neden 8 sene bekledin yani ameliyatlardan önce. 8 senede 3 yaş arayla 2 çocuğun olabilirdi aslında

Back
X