- 5 Eylül 2016
- 425
- 866
- 53
- 35
- Konu Sahibi enchanting
Sırf insanların çenesi kapansın diye aşık olmadan evleneceğime 'evet kaldım' der çenelerini kapatırım insanlar herşeyi çok biliyor ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh keyfını sürseneeee hocammm31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Sagolun.cok tesekkur ederim.Öğretmensiniz
Hiç yakıştıramadım size
Evde kalmak ne kadar çirkin bir tabir
35 de evlendim, eşim bastırmasaydı yine cayardım büyük ihtimalle
Nolur yaşam amacınız olmasın evlilik
Pırıl pırıl gençsiniz, evlilik kısmet işidir, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin öğretmenim
Genç, dinamik beyinlerinizi aşkla, kocayla yormayın, gideceğiniz çok uzun bir yol var hayatta
Evlilik bir yaşam şekli ve siz arkadaşlarınız gibi yaşamak zorunda değilsiniz
Gençsiniz, kadınsınız ve çok değerlisiniz bunları sindirin lütfen, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin, yormayın
ama çevre çok baskı yapıyor.sıra sende ,yok evlılık yok mu falanÖğretmensiniz
Hiç yakıştıramadım size
Evde kalmak ne kadar çirkin bir tabir
35 de evlendim, eşim bastırmasaydı yine cayardım büyük ihtimalle
Nolur yaşam amacınız olmasın evlilik
Pırıl pırıl gençsiniz, evlilik kısmet işidir, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin öğretmenim
Genç, dinamik beyinlerinizi aşkla, kocayla yormayın, gideceğiniz çok uzun bir yol var hayatta
Evlilik bir yaşam şekli ve siz arkadaşlarınız gibi yaşamak zorunda değilsiniz
Gençsiniz, kadınsınız ve çok değerlisiniz bunları sindirin lütfen, kendinizi böyle şeylerle üzmeyin, yormayın
ama çevre çok baskı yapıyor.sıra sende ,yok evlılık yok mu falan
31 yaş büyük bi yaş benim için ablam 29 oda daha evlenmedi ve çok istiyor evlenmeyi ama kmseyi begendremiorz bence herşey zamanında güzel genç yaşta da anne olan var cevremde 30 üstü anne olanda var ve geç anne olanlar genç annelere göre oldukça enerjisi düşük ve daha tahammulsuz bu benim fikrim tabi31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Ben onlara genelde bosanın rahatlayn diorm o kadar çok varki evlendkten sonra bekarlık sultanlıktır geyiğini yapanEvli olanların "bekarlık sultanlıktır,evlenene madalya takmıyorlar" gibi sözlerini anlamsız buluyorum.
Burası Türkiye. Kimi hayatını mahalle baskısına göre yönlendiriyor,kimi dini hassasiyetlerine göre.
Herkes sevgilisiyle aynı evi paylaşma lüksüne sahip değil.
Evlenmek için evlenenleri bir tarafa koyalım.
Ama samimi olarak yanında sevdiği adamı istemenin neresi kötü? Bunu isteyen niye koca meraklısı olsun?
Her evlenmek isteyene de 'koca meraklısı' etiketi yapıştırmaya amma meraklıyız.
Neyse Allah doğru zamanda,doğru insanla karsilastirsin inşallah herkesi.
Çevre insanlara her konuda baskı yapıyor
Evlilik yok mu, evlenince çocuk yok mu, çocuk olunca ikinci yok mu =)))
Bana yıllarca neler dediler, bu konuda hep soğuk ve mesafeli davrandım, istemiyorum dedim tek kelimelik cevap =))
Çalışıp, didinip hayatımı kurup evlendim, hiç de pişman değilim,kaçırdığım bir şey yok aksine çok genç, tecrübesiz insanların yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım. Yaşamı oturmuş yetişkinler olduğumuz için ailelerimize mesafeli kalabildik, kimse ile sorun yaşamadık, belli bir alt yapımız olduğu için maddi sorunlar da yaşamadık, geç evlenmenin böyle avantajları var =)))
Başkalarıyla aynı hayatı yaşamak zorunda değilsiniz ki
Böyle dırdır evlenin evlenin diyenler eşlerinden bin tane şikayet ediyorlar ama =)) Kendilerinin beceremediği bir yaşam şeklini de sürekli tavsiye etmeleri çok garip =)))
Takılmayın çevreye, onlara uyacağım diye bodoslama evlilik üzerine gitmeyin, Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, evliliğin kötüsü çok zor çünkü.
Ne guzel.insallah bana da nasip olur.Çevre insanlara her konuda baskı yapıyor
Bana yıllarca neler dediler, bu konuda hep soğuk ve mesafeli davrandım, istemiyorum dedim tek kelimelik cevap =))
Çalışıp, didinip hayatımı kurup evlendim, hiç de pişman değilim,kaçırdığım bir şey yok aksine çok genç, tecrübesiz insanların yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım. Yaşamı oturmuş yetişkinler olduğumuz için ailelerimize mesafeli kalabildik, kimse ile sorun yaşamadık, belli bir alt yapımız olduğu için maddi sorunlar da yaşamadık, geç evlenmenin böyle avantajları var =)))
Böyle dırdır evlenin evlenin diyenler eşlerinden bin tane şikayet ediyorlar ama =)) Kendilerinin beceremediği bir yaşam şeklini de sürekli tavsiye etmeleri çok garip =)))
Takılmayın çevreye, onlara uyacağım diye bodoslama evlilik üzerine gitmeyin, Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, evliliğin kötüsü çok zor çünkü.
mesela kızı evlendı teyemın 10 yıldır çocuk yapmıyor bız bırsey demıyoruz kı bızı ılgılendırmez o sureklı evlılık konusu acıyor bana hayır duzgun ınsan çıktı da ben mı evlenmedım.cıkıyor ama çalışmayan,yada duzgun ısı olmayan ınsanlar evleneyım de bır omur boyu mutsuz mu olayım.annemın bır arkadası kadıncagız emeklılıgındede çalıştı mahvoldu kı kadının aılesı çok zengındı aslında.Çevre insanlara her konuda baskı yapıyor