Evde kaldım

Yaşım 27 bende evde kalma modundayım :) ama mutluyum hatta hiç evlenmesem de olur yani :) takılma boşver hayatını yaşa...

mesela kızı evlendı teyemın 10 yıldır çocuk yapmıyor bız bırsey demıyoruz kı bızı ılgılendırmez o sureklı evlılık konusu acıyor bana hayır duzgun ınsan çıktı da ben mı evlenmedım.cıkıyor ama çalışmayan,yada duzgun ısı olmayan ınsanlar evleneyım de bır omur boyu mutsuz mu olayım.annemın bır arkadası kadıncagız emeklılıgındede çalıştı mahvoldu kı kadının aılesı çok zengındı aslında.
Evet aynen duzgun insan cikmadi uzun zamandir.bir de benim cevrem yok.arkadaslarimdan fayda yok.hepsi kendi halinde.gecen aksam samimi bir arkadasimi gordum iki kelime etmeden acelem var dedi cekti gitti.nasil evlenecegim bilmiyorum doguda sam her yil birileri cikiyordu buraya geldim isyerinde hep kirkin ustunde ve evli ohretmenler var.kaldim yani simdilik..

olup canını sıkmasındansa olmasın bu halinle kal daha mutlu olursun o_O Allah herşeyin hayırlısını versin

31 yaş nedir ki. bir kadın için en güzel olduğu yaş bence..
birde öğretmenler evde kalmaz derler
herkes oğluna fellik fellik öğretmen eş bakıyor
özellikle öğretmen istiyorlar
talibinizin çıkmaması garipsenecek bir durum olmuş

Evet aynen duzgun insan cikmadi uzun zamandir.bir de benim cevrem yok.arkadaslarimdan fayda yok.hepsi kendi halinde.gecen aksam samimi bir arkadasimi gordum iki kelime etmeden acelem var dedi cekti gitti.nasil evlenecegim bilmiyorum doguda sam her yil birileri cikiyordu buraya geldim isyerinde hep kirkin ustunde ve evli ohretmenler var.kaldim yani simdilik..
Spor kursuna yazıl,tatıle git belkı sende ıse yarar.gercı
nasıp kısmetse gelir Şamdan Yemenden,Nasıp Kısmet degılse ne gelır elden.
benımde cıkıyor da olmuyor çok kötü biri oldugunu yanlış secım yaptıgımı anlıyorum.Bu yukarıdakı soz çok dogru

31 yaş nedir ki. bir kadın için en güzel olduğu yaş bence..
birde öğretmenler evde kalmaz derler
herkes oğluna fellik fellik öğretmen eş bakıyor
özellikle öğretmen istiyorlar
talibinizin çıkmaması garipsenecek bir durum olmuş
Calistigim yerden biri cikti ama benden iki uc yas kucuktu baska biriyle nisanlandi.genelde kirki askin ogretmenler var calistigim yerde.

Bende oyle kimsenin kimseye faydasi yok hic bizi dusunen yok bu insanin yuvaya ihtiyaci var bunun yuva kurmasina yardim edelim diyen yok kim dertten anlar ki .

31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Ogretmen de evlenemiyor malesef erkekler kadinlardan bekliyor .Kur yapan civiklik yapan kadin erkegi kendine bagliyor bizim gibi lerde seyrediyor.

Ogretmen de evlenemiyor malesef erkekler kadinlardan bekliyor .Kur yapan civiklik yapan kadin erkegi kendine bagliyor bizim gibi lerde seyrediyor.

Bunu gercekten cok cok iyi soylemissiniz super tespit. Ancak isve, cilve, kur yapan kadinlar erkegi kendisine bagliyor. Erkeklerde zaten bu tur kadinlara bakiyorlar. Ben sakin yapida bir insanim, hemen karsimdaki kisiye acilamam, guvenip kendimi acmam zaman aliyor. Buna cogu erkegin su an sabri yok. Yani dolayisiyla bize bakan yok. Hoppidik olmak lazimdi ama ben de bu yastan sonra karakterimi degistiremem, kimse degistiremez. Karakterimi seviyorum ben, bu sebeple uzak duran hic yaklasmasin daha iyi.

Bunu gercekten cok cok iyi soylemissiniz super tespit. Ancak isve, cilve, kur yapan kadinlar erkegi kendisine bagliyor. Erkeklerde zaten bu tur kadinlara bakiyorlar. Ben sakin yapida bir insanim, hemen karsimdaki kisiye acilamam, guvenip kendimi acmam zaman aliyor. Buna cogu erkegin su an sabri yok. Yani dolayisiyla bize bakan yok. Hoppidik olmak lazimdi ama ben de bu yastan sonra karakterimi degistiremem, kimse degistiremez. Karakterimi seviyorum ben, bu sebeple uzak duran hic yaklasmasin daha iyi.
Asik oldugum adam boyle bir kadinla evlendi.ogretmenler de evlenemiyor gercekten.

keşke bende evde kalsaydım bunu cidden söylüyorum tamam biraz nankörlük gibi olacak ama koca var yüzünü görmüyorum adam işten eve gelemiyor geldiğindede direk uyuyor ha var ha yok yani

Back
X