- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi enchanting
Kızz sen bulamadın mı birini

Ayy suan kendimden iğrendim.Yaslı ablalar gibi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ogretmenler neden evlenemiyor ya sizede mi calistiginiz kurumda ilgi gosteren yok .Erkeklerle muhabbet ediyormusunuz iletisiminiz nasil yoksa hep bayanlarla mi konusursunuz.31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
Calistigim yerde herkes evli bana uygun biri yok.Ogretmenler neden evlenemiyor ya sizede mi calistiginiz kurumda ilgi gosteren yok .Erkeklerle muhabbet ediyormusunuz iletisiminiz nasil yoksa hep bayanlarla mi konusursunuz.
Arkadaşım azcık güçlü ve mutlu dur.sen ne kadar güçlü olursan insanları o kadar çekersin.bi silkelen karamsar düşünceleri at üstünden.herzaman daha kötüsü de vardır.bizden daha sıkıntılı olanlara bakıp suktetmeli yiz.hayırlısı için bol bol dua et.sadaka ver.inşaLlah karşına hayırlı bir insan çıkacaktır.ama o güne kadar iyi ol..Calistigim yerde herkes evli bana uygun biri yok.
Hayirlisi olsun..Arkadaşım azcık güçlü ve mutlu dur.sen ne kadar güçlü olursan insanları o kadar çekersin.bi silkelen karamsar düşünceleri at üstünden.herzaman daha kötüsü de vardır.bizden daha sıkıntılı olanlara bakıp suktetmeli yiz.hayırlısı için bol bol dua et.sadaka ver.inşaLlah karşına hayırlı bir insan çıkacaktır.ama o güne kadar iyi ol..![]()
Bulamadim melesef..Kızz sen bulamadın mı birini
resimdeki senmisin ??Bulamadim melesef..
Bir öğretmen nasıl evde kalır ki, maaşınız var en az 2 ay tatiliniz var, gezin tozun, hayatınızı yaşayın.
Hayat bir erkek, bir de çocuktan ibaret değil. Evde kaldım diye efkarlanıp oturmaz, dolu dolu yaşarsanız, biriyle tanışmanız da daha olası hal alır.
Evet kismet.Amaaaaan bende kaldimnapalim nasip Kismet bu isler ne ne zaman yazildiysa o.
Ben bu evlilik muhabbetlerinin caba,tip,guzellik,yakisiklilik,para vs vs ile ilgili olduguna inanmiyorum yaradan insani insana yaziyor yazmadiysada birsey yok rabbim dermansiz dert Sevdiklerimizin acisini gostermesin gerisinide isteriz ondan varsa nasipte olur yoksa zaten yapacak bise yok