- 10 Şubat 2016
- 622
- 310
- 23
- Konu Sahibi enchanting
Ben 174 cm boyundayım uzunum hiç erkeklerin kısa diye sınıflandırmadim ben.
Masallah yıne ıyı denk gelmıssınız ruh esınızle ben de aynı boydayım..yıllardır 'cok uzunum' dıye eleyen eleyene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 174 cm boyundayım uzunum hiç erkeklerin kısa diye sınıflandırmadim ben.
Masallah yıne ıyı denk gelmıssınız ruh esınızle ben de aynı boydayım..yıllardır 'cok uzunum' dıye eleyen eleyene.
Dogru dıyorsunuzda bu gerı kafalı toplumda kadının araması hos karsılanmıyo kı..seçen ve etken olan her daım erkek...Herşey nasip kısmet ama nasibini kendin aramalısin eğer böyle bir niyetin varsa
Kesınlıkle katılıyorum kaçıncı y.y.a gırdık, dıger ülkeler cagın neresindeler bızmkıler neresınde? dul kadın yaftalamasıyla damgalama, kotu gözle bakıp suıstımalcılıkle yaklaşma da hala gayet genıs bı kıtlede var...ısımız cok zorrrGeçenlerde ablamın arkadaşı gelmişti. Sizinle aynı yaştalar. Aynı dertten müzdarip iki kırık kafayla 1 hafta geçirince bu konu ile ilgili çok hadis okudum. Ay hadis yazarken bile korkuyorum banlanacam diye neyse "Doğum ve nikah değişmezmiş alnımıza yazılıymış" Ablamın arkadaşına söylediğimde aldığım tepki aynen şu oldu başlarım senin doğumuna da nikahına da ya hele bi git :)) İyilikte yaramıyo anacım diyeceğim şu ki kafaya taktıysanız bu durumu Allah yardımcınız olsun. Miss gibi mesleğiniz var. Yaşınız geç değil. Ben 27 yaşındayım 4 ay önce evliliğim bitti. İnanın mutsuz bir evlilik ve boşanma sırasında yaşanan psikolojik sıkıntı yerine yemin ediyorum ömür billah evlenmemeyi tercih ederdim.. Bekar insana ne toplum baskısı var gelin bir de boşanmış kadının üstünde oluşturdukları toplum baskısını görün. Sizin için ve isteyen tüm bekarlar için hayırlı, anlayışlı, huzurlu size ve yuvanıza sahip çıkabilen eş diliyorum...
toplum açısından var evet.
ben kendim öyle görmüyorum onu diyorum. bence siz de kendinizi öyle gördüğünüz için umudu kesmiş durumdasınız bu sizi girdaba sokar.
avrupalı kadınları düşünün çoğu bizim kadınlarımıza göre çok geç evleniyor, hepsi de güçlü ve ne istediğini bilen kadınlar. neden bizim kadınlarımız da kendini böyle göremiyor bu evde kalmışlık kısmını kabulleniyor?
sorun burda bence, toplumun baskısından öte içselleştirmek.
Oralarda her yas grubu kadın degerlı ve genelde akranlarıyla muhattap olabılıyolar...kadın ınsandan sayılıyo...buradaysa et-ırgat olarak gorulup nerdeyse sadece genç kadın kadındır ve evlenılebılırdır algısı var...adamlar çocuk ıstemedıklerı halde ılla kı en tazesinden olsun bı kosede dursun dıye bakıyolar...ıste bu yenı arabam, evım bu da korpecıkten esım mantalıtesı
Valla 35den sonraya kalmamaya bakın..kaale alınmıyosunuz...eee malum onlar erkek ya +50 de olsalar gençler yaslanan tek bızlerız..yok bu ülkede kadına karsı korkunç haksızlıklar yapılıyo...yazık zavallı ıcler acısı bı zıhnıyet...Her nasip vaktine esirdir.guzel..
Bı kere kısa adamlar neden hep kendılerınden hayli uzun bayanlara gıderler onu da hıc anlamam...sanırsam bı tur doğa dengesı...Bir erkege gore cok kisa.ben 165 im benden 10 cm kisaydi...
Aynen...Zaten yolun basında evlılık kadar cıddı bı kurumun ıcıne 3.kısılerı bu denlı mudahıl eden bı kafa daha sonra da en basıt ıse kadar karıştırır dıye dusnunuyorum ben de..ama ıste hanı hep dıyoruz ya, sekılcı gelenekcı bağnaz toplum dıye hakıkaten kırk yılda bır bu sefer de dısardan bırı denk gelecek olsa o da O da surecı uzattıkça uzatıp olabıldıgınce yokuşa sürmek ıstıyo..yok benım gordugum kadarıyla bu toplumda aracısız cıddı bı ılıskı yakalamak mıllı pıyangoda buyuk ıkramıye çıkması kadar zor...bazı şeyler ne kadar istersen o kadar olmuyor sanırım, evet kısmetler var isteyenler ama ben bir ailenin beğenip oğluna yakıştırdığı kişi olmayı istemiyorum nedensebiri beni annesi babası kendisini uygun gördüğü için değil kendisi istediği için gelsin istiyorum o şekilde gelenlerde nedense ilişkiyi daha uzun süreye yaymaya çalışıyor.30yaşından sonra 3-4 sene ilişki yaşamak bana saçma geliyor, hakkımızda hayırlısı.Benim şuan için özlediğim istediğim duygular sevmek sevilmek kısa bir süre öncesine kadarda az biraz hissettiğimi sandım yanılmışım.Doğru kişiye bir adım daha yaklaştım diyorum biten ilişkinin ardından,bu gemiden mutlu inicez ben buna inanıyorum
Biz ne kadar kendimize acır ah vah edersek çevreyede bu şekilde enerjiyi yayıyoruz,kim kendinden geçmiş mutlu olmayan birini ister ki hayatına?
Konunuzla alakasız ama şu fotoda ki dizseniz lütfen tarzınızı değiştirmekle başlayın. Tesettürlü arkadaşlarınız yok mu çevrenizde bi yardım alsanız eşarp konusunda?35 e kadar evlenmek istiyorum
Ben yazacaktım siz yazmışsınız evet konu sahibinin ilk önce tarzını değiştirmesi lazımKonunuzla alakasız ama şu fotoda ki dizseniz lütfen tarzınızı değiştirmekle başlayın. Tesettür arkadaşlarınız yok mu çevrenizde bi yardım alsanız eşarp konusunda?
Değiştirmek istemiyorum sanırım :)Ben yazacaktım siz yazmışsınız evet konu sahibinin ilk önce tarzını değiştirmesi lazım
Faceden biri mesaj atmis.muzik ogretmeni diyarbakirli.biraz kpnustum ama diyarbakirli oldugu icin ailem istemedi ben de devam etmedim
Yerınızde olsam netten dusunmezdım..sıze kalmış yıne de tabıı..Faceden biri mesaj atmis.muzik ogretmeni diyarbakirli.biraz kpnustum ama diyarbakirli oldugu icin ailem istemedi ben de devam etmedim
faceten dediğine göre tanıdıklarından birinin yakınıdır herhalde...Yerınızde olsam netten dusunmezdım..sıze kalmış yıne de tabıı..
Haa oyleyse sıkıntı yok...faceten dediğine göre tanıdıklarından birinin yakınıdır herhalde...
Bir ogrencimin ogretmeni.Haa oyleyse sıkıntı yok...