Evde kaldım

kafanda hep "evlenmeliyim evlenmeliyim "düşüncesi olmasın,çünkü evlenmek için evlenmiş olursun ve Allah korusun yanlış bi evlilik olabilir,öğretmendin sanırım ,bu konuyla ilgili şeylere odaklanıp evlilik fikrini atabilirsin kafandan...

Faceden biri eklemis.bizim burda yasiyor orman muhendisi ama zonguldakta yasamak istiyormus rvlenince olmadi yine...

Yasanis biri olarak soyleyeyim ben de, sakin ha cevrenin gazina gelip de tanimadiginiz biriyle sirf evlenmek icin evlenmeyin. Boyle mutsuz oldugunuzu düşünürken oyle bir mutauzluga gark oluyorsunuz ki teselli de hayal de kalmiyor..

insanin evlenmesi Allah tarafindan yazilmis mutlak kaderdir. Hic bir sekilde degismez ama rabbimin ayetinde yazdigi gibi biz her insanin kaderini kendi cabasina bagli kildik. Sende bu konuda dua etmelisin. Belki bir kismet kapaliligi vardir
. Nazar buyu musallat kem goz belki bir ah engel oluyordur. Sana tavsiyem Ahmet GUNES KASRANOGLU ile irtibata gecmen hayatinda ki tum negatif enerjileri kaldirdiginda hayatinin aski karsina cikacaktir. Allahtan sana hem bu dunyada hem obur dunyada bir ask yasamani dilerim.
.

Evlenmeye bilirsin evet peki en kötü ne olacak onu söyle bana evlenip mutsuzda olabilirsin bilinmez hayat 40 yaşındada evlenip çok mıtlu olabilirsin böyle gider bu . Şu an üzüldüğün her dakika 31 yaşını götüryor onu bil

Konuyu hortlatmış olacağım :KK53: ama bir aralar konunuzu takip ederdim, merak ettim.
Eş adayınızda aradığınız oldukça fazla kriterler vardı, uygun kişiyi bulabildiniz mi? E enchanting

Neden evde kalasın ya öğretmensin eğitimci bir insansın yaşın daha 31 böyle düşünmen çok yalnış herşeyin hayırlısı nasip kısmet kötü bir insanla evlenmiş olsaydın iki çocuğun olsaydı daha mı iyiydi inanki evlilik öyle evleniyim kurtuluyum denecek bişey değil en iyi insanı dahi bulsan problemler bitmiyor bazen özlüyorsun bekar olduğun zamanları. Allah karşına çocuklarının babası olmayı hak edecek birisini çıkarsın tatlım kendini önemse ilk önce değerli gör

Ben de seye sinir oluyorum bu olaylarda. Teyzeler geliyor tipe bakma diyor. Ama bence evlenenlerin bepsi tiplerini begenmis. Dis gorunusunu begenmeden hicbisey ileriye gitmiyor bence o bir ambalaj. Onu begenmeden icini tanimak bile istemiyorsun iste. Merak etmiyorsun ilgini cekmuyor. Aklina hic gelmiyor.ben asla kinamiyorum. Hayat zor zaten eger bir gulusu ile siliyorsan onun ufak hatalarini kolaylasir. Tabi karsilikli. Allah hayirlisi olani yazmis olsun ve hos gostersin bizlere aminnn

Back
X