- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
Kariyer kariyer dediğiniz bu muBir de ben kariyer yaptım, kamuda öğretmenim kendi ayaklarımın üstündeyim . Burdan genç kızlara sesleniyorum kariyer yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kariyer kariyer dediğiniz bu muBir de ben kariyer yaptım, kamuda öğretmenim kendi ayaklarımın üstündeyim . Burdan genç kızlara sesleniyorum kariyer yapın
Yoo şu an evlenmem dediğim gibi ne erken evliliği nede geç evliliği savunuyorum 23-25 arası orta gayet iyi siz evlenmediniz heralde yaş kaç nenemİstese şimdi evlenir çokta kızdırmayın bence![]()
Avrupadayim suan tam aksine 20 li yaslarda evlenip 3 er cocuk yapiyorlar. O dediginiz eskidenmis.Cocugunuz sizin mantiginizla yola cikarsa 80 yasinda dugun yapip kv olacaksiniz, muhtemelen hic torun sevemeyeceksiniz ve daha saymakla bitmeyen bir suru duyguyu tadamayacaksiniz. Iste ozaman sevgili kariyeriniz icin keske diyeceksiniz.Hayatta herseyin bir zamani var bu bir gercek.Birde biyolojik gercekler var. Siz bu dusuncedeyseniz ayni yolda devam.Ilerde gercekleri anlayip keske drsiniz ozaman.Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama çok çağdışı bir düşünce yöntemi sizinkisi , Avrupa ve Amerikadaki doğumlar genellikle 40 yaş ve üzeri oluyor , Kadınlar orada kariyer yapıyorlar ve yaş ilerledikçe daha bilinçli anne oluyorlar .
Ne yumurtası dedim gece gece. Konu sahibinin tavukları mı vardı dedimBence yumurta toplatip saklatin
kimsenin hayatına herkes karışmasınBoyle konular sadece ortaligi karistiriyor bence. Isteyen istedigi zaman evlensin, cocuk ister yapsin ister yapmasin. Herkesin hayatina kimse karisamaz@Mune
Canım 20 de biraz erken olmuş bence. Sanırım eğitimini erken bırakmışsın.Ben 20 yaşında 5 senelik ilişkiden sonra evlendim coook severek. Ve cooook seviyorum kocama ölüyorumbence insan hazır hissettiği yaşta evlenmeli. Ara arada demiyor değilim erken mi oldu biraz diye :) ama herşeyin güzel bi yani var bence. Allahım nasıp ederse bebisim olursa arkadaş gibi olmayı istiyorum beraber cocuklasip tekrar büyümek istiyorum.
Lisemi bitirip evlendim şuan açıktan okuyorum universitemide :) bırakmadım yaniCanım 20 de biraz erken olmuş bence. Sanırım eğitimini erken bırakmışsın.
Merhaba 41 yaşındayım ve hamileyim , yaşı bu kadar takmayın. Ama geç evlenecekseniz sigaradan uzak durun ve yumurtalarınızı dondurun derim .37 yaşındayım öğretmenim. Kariyer yapıyorum . Çevrem sürekli evde kaldın iması yapıyor. Çocuk için geç kaldıklarımı düşünüyorlar.
Ama devir eskisi gibi değil . İnsanlar artık 50li yaşlarda da doğuruyor. Bir tanıdığım 49 yaşında evlendi , 51 yaşında ilk doğumunu gerçekleştirdi. Hem de doğal yollarla hamile kaldı .
40 sene önceki dünya yok artık . 40 sene önce ortalama ömür 60 ken şimdi 80 lerde . Dünya değişiyor.
Ben bu baskılara direniyorum bazen canımı sıksa da . Siz de direnin .
Ünlüler bile hep 40+dan sonra evlenip doğum yapıyor . Kariyer yapın .
Ben böyle düşünüyorum . Bu baskılar bazen canımı sıkıyor . Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz.
Sanki torun görünce boyumuz uzayacak . Hem belki torunumuzun ilk yıllarını görürüz nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz. Herkes aynı yaşta ölmüyor ve unutmayın herkesin biyolojik yaşı ve biyolojik saati farklı işliyor . Bizim çaycı mesela 40 yaşında menopoz teşhisi konuldu ama teyzem 55 yaşında menopoz oldu. Kimlik yaşı çok bir şey ifade etmiyor bu durumda.Avrupadayim suan tam aksine 20 li yaslarda evlenip 3 er cocuk yapiyorlar. O dediginiz eskidenmis.Cocugunuz sizin mantiginizla yola cikarsa 80 yasinda dugun yapip kv olacaksiniz, muhtemelen hic torun sevemeyeceksiniz ve daha saymakla bitmeyen bir suru duyguyu tadamayacaksiniz. Iste ozaman sevgili kariyeriniz icin keske diyeceksiniz.Hayatta herseyin bir zamani var bu bir gercek.Birde biyolojik gercekler var. Siz bu dusuncedeyseniz ayni yolda devam.Ilerde gercekleri anlayip keske drsiniz ozaman.