- 23 Ağustos 2012
- 51.838
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.413
- 898
Ya ben şeye takıldım konu sahibinde , kariyer yaptım kariyer yaptım demişte CEO falan sandım kamu da öğretmenmiş![]()
Oraya ben de takilmistim amma taslanmamak icin ses etmedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben şeye takıldım konu sahibinde , kariyer yaptım kariyer yaptım demişte CEO falan sandım kamu da öğretmenmiş![]()
Peki hunuz 25 yasindayken hangi okulu bitirmis is hayatinda saglam adimlar atilmis olabilir ki.20 yasimda okul bitti.Su an ki isime tam 25 yasimda basladim cunku aradaki surec hep bi dusme kalkma yolunu arama ve henuz daha yeni yeni rayina oturuyor ve onumu gorebiliyorum ben yas 30.Benmi cok yavasim acabaMaalesef sizin gibi düşünmüyorum ben 21 yaşında olmama rağmen ne çok erken ne çok geç evlilik iyi değil bence en geç 25 yaşında evlenilmeli çünkü hem ömür gidiyor seçicilik artıyor ve ileride çocuğun anaanesi gibi durursun hakkınızda hayırlısı olsun bence daha fazla bekletmeyin zaten kariyeriniz yerinde
Sadece gerçekcisiniz.hayal aleminde yasamiyorsunuzPeki hunuz 25 yasindayken hangi okulu bitirmis is hayatinda saglam adimlar atilmis olabilir ki.20 yasimda okul bitti.Su an ki isime tam 25 yasimda basladim cunku aradaki surec hep bi dusme kalkma yolunu arama ve henuz daha yeni yeni rayina oturuyor ve onumu gorebiliyorum ben yas 30.Benmi cok yavasim acaba![]()
Peki hunuz 25 yasindayken hangi okulu bitirmis is hayatinda saglam adimlar atilmis olabilir ki.20 yasimda okul bitti.Su an ki isime tam 25 yasimda basladim cunku aradaki surec hep bi dusme kalkma yolunu arama ve henuz daha yeni yeni rayina oturuyor ve onumu gorebiliyorum ben yas 30.Benmi cok yavasim acaba![]()
Tabii ki kadınlar çalışmalı iş hayatları da olmalı eve bağımlı olmamalı ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da realiteler var. Toplum baskı vs demiyorum ancak tıbbi olarak yaş ilerledikçe hamilelik şansı büyük oranda düşüyor hatta yalnız hamilelik şansı değil gebeliğin sağlıklı ilerlemesiyle alakalı problemler de yaş ilerledikçe tıbbi olarak artıyor. Ama hamilelik şansı tabii ki menapoza kadar devam ediyor. Evet dünya 40 sene önceki gibi değil ama çevresel etkenler gıdalar vs o kadar değişti ki kadınlar da eskisi kadar kolay hamile kalamıyorlar. Ama bu asla sizi eksik yapmaz Rabbim dilediğine verir dilediğinden alır. Benim teyzem de 40 lı yaşlarında doğal yolla hamile kalmıştı Her şey bi tarafa insanın kariyer uğruna hayatın diğer nimetlerini ötelemesi bana mantıklı gelmiyor. Ancak herkesin kendi tercihi sonuçta. Hakkınızda hayırlısını diliyorum37 yaşındayım öğretmenim. Kariyer yapıyorum . Çevrem sürekli evde kaldın iması yapıyor. Çocuk için geç kaldıklarımı düşünüyorlar.
Ama devir eskisi gibi değil . İnsanlar artık 50li yaşlarda da doğuruyor. Bir tanıdığım 49 yaşında evlendi , 51 yaşında ilk doğumunu gerçekleştirdi. Hem de doğal yollarla hamile kaldı .
40 sene önceki dünya yok artık . 40 sene önce ortalama ömür 60 ken şimdi 80 lerde . Dünya değişiyor.
Ben bu baskılara direniyorum bazen canımı sıksa da . Siz de direnin .
Ünlüler bile hep 40+dan sonra evlenip doğum yapıyor . Kariyer yapın .
Ben böyle düşünüyorum . Bu baskılar bazen canımı sıkıyor . Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz.
Ya hayatta herşey insan için işi de bulup kaybedebiliyor insan eşi de...evladı da olsun diye kovalayabiliyor..herşey sırasıyla zamanında olursa ne ala .olmazsa ölelim mi değil mi amaGayet gercekci, artik adam gibi bir is bulmak, egitim tamamlamak, hayatta duzen tutturmak 30u buluyor.
Ya hayatta herşey insan için işi de bulup kaybedebiliyor insan eşi de...evladı da olsun diye kovalayabiliyor..herşey sırasıyla zamanında olursa ne ala .olmazsa ölelim mi değil mi ama
Kızlar hem kariyer yapın hem evlenin, bakmayın siz şen ablayaBir de ben kariyer yaptım, kamuda öğretmenim kendi ayaklarımın üstündeyim . Burdan genç kızlara sesleniyorum kariyer yapın
Aldırmayın.
Haklısınız kendinize gore fakat her insanın doğurganlığı farklıdır arkadaşınız doğum yapmıs fakat sız oyle olamaya bilirsiniz daha acık konuşmak gerekirse yas geçtikçe tammulde pek olmuyor erken yanı daha genç doğurup anne ve aile olursanız daha ıyı ola bilirdi bnım Görüşüm37 yaşındayım öğretmenim. Kariyer yapıyorum . Çevrem sürekli evde kaldın iması yapıyor. Çocuk için geç kaldıklarımı düşünüyorlar.
Ama devir eskisi gibi değil . İnsanlar artık 50li yaşlarda da doğuruyor. Bir tanıdığım 49 yaşında evlendi , 51 yaşında ilk doğumunu gerçekleştirdi. Hem de doğal yollarla hamile kaldı .
40 sene önceki dünya yok artık . 40 sene önce ortalama ömür 60 ken şimdi 80 lerde . Dünya değişiyor.
Ben bu baskılara direniyorum bazen canımı sıksa da . Siz de direnin .
Ünlüler bile hep 40+dan sonra evlenip doğum yapıyor . Kariyer yapın .
Ben böyle düşünüyorum . Bu baskılar bazen canımı sıkıyor . Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz.
İnşallah evlenir çooookkk mutlu olursunuzİstersem şimdi evlenirim sizi ve sizin gibileri ilginlendirmez neden yaşlıyken evlenmeyi istiyorsunuz anlamıyorum evlenemiyorsunuz bari evlenenlere karışmayın
Çocuğu olmadığını duyunca adına çok üzüldüm kızın. Ama herkes haddini bilmeli dediğiniz gibiAynen ya insanlar ne kadar boş konuşmayı büyük konuşmayı seviyor. Hala öğrenememişler hayat bizim planlarımıza göre yürümüyor işlemiyor. Yok 25 yaş yok çoçuğun yaşını da düşünün bilmemne. Yazık gerçekten.
İstese şimdi evlenir çokta kızdırmayın bencePeki hunuz 25 yasindayken hangi okulu bitirmis is hayatinda saglam adimlar atilmis olabilir ki.20 yasimda okul bitti.Su an ki isime tam 25 yasimda basladim cunku aradaki surec hep bi dusme kalkma yolunu arama ve henuz daha yeni yeni rayina oturuyor ve onumu gorebiliyorum ben yas 30.Benmi cok yavasim acaba![]()
Valla ben de olay "sen küçüksün ölemezsin"e dönünce aynı fikre kapıldım.vallahi ben mi fesat fesat düşünüyorum diye kendime kızdım ama kesinlikle ben de bunu dusunuyorum.