- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bencede korkmalısın bu yaşa kadar evlenmemissen bu saatten sonra da evlenemezsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet herkes dalga geçmiş ama bende de vardı hep evlenememe korkusu. hala da varCidden mi
Ahaha yoruma ayrı güldüm şu fofenkli iletiye ayrı güldümKonuyu sabote etmeyeyim ama, en az 10 İrlandalı adamla buluşmuşluğum vardır.
Hepsi bekardı, hepinize bulurum bir tane kız.
Ama daha sonra evlenince evden kızıl kızıl tüyler toplamak ister misiniz bilemem ahahhahahahahah
Sen kaç yasindasinevet herkes dalga geçmiş ama bende de vardı hep evlenememe korkusu. hala da var
28Sen kaç yasindasin
EE sevgilin falan yok mu ya da isteyen
Bosanip "dul " kalmaktan korkma ben dul kaldim birinciyi bosayip bide ustune 33 yasinda gittim ikinciyi aldim. Iste hep benim gibi bir tane ile yetinmeyip ikinci, ucuncuyu alanlar yuzunden sana evlenecek erkek kalmiyor sonra 25 yasinda evde kaldim diye psikolojini bozuyorsun cok kizdim suan kendime![]()
Arkadaşım bırakın bu evde kaldım korkusuymuş ayaklarıymış
yaşın daha 25 dediğin şeylere bak bi hep derdim ben okuycam işimi arabamı alıcam 30 mda evlenecem diye öyle de oldu haa keşke evlenmeseymişim orası ayrı
millet 2. cocuk yaparken ben hala geziyordum gezdim tozdum yedim içtim eğlendim
Şartlamayın kendinizi bu kadar yahu sadece evlenmeye dünyaya gelmiyorsunuz siz![]()