• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu?

Konuyu sabote etmeyeyim ama, en az 10 İrlandalı adamla buluşmuşluğum vardır.
Hepsi bekardı, hepinize bulurum bir tane kız.

Ama daha sonra evlenince evden kızıl kızıl tüyler toplamak ister misiniz bilemem ahahhahahahahah
Ahaha yoruma ayrı güldüm şu fofenkli iletiye ayrı güldüm :D
Konu sahibininde fofengi gelmiş gibi :D

Neden böyle birseye taktiniz ki?Ben evlilik icin ideal bir yas olduguna inanmiyorum,bir insan kendini evlilige hazir hissettiginde ve buna deger birini buldugunda evlenmeli evliligi bu kadar basit bir sey olarak görmeyin lütfen.Hem su an kpssye hazirlaniyomussunuz ona odaklanin bir amaciniz hedefiniz var bu cok guzel bir sey,siz sanirim cok fazla streslisiniz bu aralar ondan kafanizda binbir sey dolasiyor biraz sinavi ve boyle seyleri dusunmeyin kendinizi rahatlacak kafanızı dagıtacak seylerle ugrasin bu dusuncelerde sizden uzaklassin

Arkadaşım bırakın bu evde kaldım korkusuymuş ayaklarıymış
yaşın daha 25 dediğin şeylere bak bi hep derdim ben okuycam işimi arabamı alıcam 30 mda evlenecem diye öyle de oldu haa keşke evlenmeseymişim orası ayrı :kızgın::kızgın:
millet 2. cocuk yaparken ben hala geziyordum gezdim tozdum yedim içtim eğlendim
Şartlamayın kendinizi bu kadar yahu sadece evlenmeye dünyaya gelmiyorsunuz siz :işsiz:

Bi dügüne git ortalarda oyna felanda teyzeler seni oğluna begensin :D

Canım Allah aşkına kendine gel ne evde kalması daha genceciksinnn..

Bosanip "dul " kalmaktan korkma ben dul kaldim birinciyi bosayip bide ustune 33 yasinda gittim ikinciyi aldim. Iste hep benim gibi bir tane ile yetinmeyip ikinci, ucuncuyu alanlar yuzunden sana evlenecek erkek kalmiyor sonra 25 yasinda evde kaldim diye psikolojini bozuyorsun cok kizdim suan kendime :olamaz:

Bosanip "dul " kalmaktan korkma ben dul kaldim birinciyi bosayip bide ustune 33 yasinda gittim ikinciyi aldim. Iste hep benim gibi bir tane ile yetinmeyip ikinci, ucuncuyu alanlar yuzunden sana evlenecek erkek kalmiyor sonra 25 yasinda evde kaldim diye psikolojini bozuyorsun cok kizdim suan kendime :olamaz:

:)))
harika yorum,
darısı başıma olsun, hayırlıysa tabiii.

Arkadaşım bırakın bu evde kaldım korkusuymuş ayaklarıymış
yaşın daha 25 dediğin şeylere bak bi hep derdim ben okuycam işimi arabamı alıcam 30 mda evlenecem diye öyle de oldu haa keşke evlenmeseymişim orası ayrı :kızgın::kızgın:
millet 2. cocuk yaparken ben hala geziyordum gezdim tozdum yedim içtim eğlendim
Şartlamayın kendinizi bu kadar yahu sadece evlenmeye dünyaya gelmiyorsunuz siz :işsiz:

gerçekçi düşünceler işte,
bende 31 olmak üzeriyim 4 sene saçma bir evliliği çektim

bir yakınımızın kızı 24 yaşında, 3 aydır tanıdığı biriyle evleniyor, arkadaşlarım evlendi evde kaldım gerekçesiyle..
filmin sonunu bekliyoruz bakalım

sen erkeksiz kalmaktan korkuyorsun çoğu kadın korkuyor bende yok öyle bir korku hatta aşırı rahatım . hatta bazı arkadaşlarım bana bakıp üzülüyor 30 yaşındayım bekarım . yalnız kalmaktan hiç korkmadım zira herkes yanlızdır bence .sadece biri olsun seveyim isterim tabi ama öylesine bir ilişki yaşamak bana göre değil .

Back
X