• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu?

26 da evlendim, 30 da boşandım, keşke evlenmeseydim başım göğe ermedi,! kaybettiğim zaman oldu, edindiğim tecrübe oldu. Bebem yok.
Çok aceleciyim ben.sınıf arkadaşım kpssden 88aldi ben napiyorum boyle şeyleri kafama takiyorum.Bir senem kayboldu çok pismanim

sen erkeksiz kalmaktan korkuyorsun çoğu kadın korkuyor bende yok öyle bir korku hatta aşırı rahatım . hatta bazı arkadaşlarım bana bakıp üzülüyor 30 yaşındayım bekarım . yalnız kalmaktan hiç korkmadım zira herkes yanlızdır bence .sadece biri olsun seveyim isterim tabi ama öylesine bir ilişki yaşamak bana göre değil .
Evet galiba öyle bir korkum var.psikologa falan gitmeyi istiyorum acaba yararı olur mu

gerçekçi düşünceler işte,
bende 31 olmak üzeriyim 4 sene saçma bir evliliği çektim

Aynen önceki arkadaşın da dediği gbi evde kalma değil de erkeksiz kalma korkusu hayatınızda bir erkek baş çeken olmadan yapamam korkusu bu
ben hiç büyüyünce gelin olucam demedim aman erkenden evleniyim gibi de düşüncem olmadı hayatın tadını çıkarmaya çalışmalı insan zamanı geldiğinde olur yada bizim evlilikler gibi hayrısız olucağına olmasın da zaten demi ama:KK48:

Aynen önceki arkadaşın da dediği gbi evde kalma değil de erkeksiz kalma korkusu hayatınızda bir erkek baş çeken olmadan yapamam korkusu bu
ben hiç büyüyünce gelin olucam demedim aman erkenden evleniyim gibi de düşüncem olmadı hayatın tadını çıkarmaya çalışmalı insan zamanı geldiğinde olur yada bizim evlilikler gibi hayrısız olucağına olmasın da zaten demi ama:KK48:

Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
Duzeltmek istiyorum
BOSANAN KADIN DUL KALMAZ
DUL ESI OLENE DENIR

sizin durum nedir, yeniden şans verdiniz mi eşinize ?

Düşüşümde Ben 25 yasından once kızımı evlendirmem sanırım .. Öncesi zaten erken bence.. Bende 28-29da evlendim , okudum çalıştım meslek edindim once. Kendi ayaklarımin üzerinde durmayı ögrendim . Simdi kendi paramı kazanabiliyorum esimi seviyorum ama ona asla muhtaç degilim oda bunu gayet farkında. . :KK66: Evliligi hiçte takinti yapmadım evliliğin hayırlisini istedim evlenmek için evlenilmez. Erken evlenip çocuk sahibi olmak guzel ama kendi ayaklari üzerinde duran güçlü bir kadın olmak daha guzel inan.

Son düzenleme:
Düşüşümde Ben 25 yasından once kızımı evlendirmem sanırım .. Öncesi zaten erken bence.. Bende 28-29da evlendim , okudum çalıştım meslek edindim once. Kendi ayaklarımin üzerinde durmayı ögrendim . Simdi kendi paramı kazanabiliyorum esimi seviyorum ama ona asla muhtaç degilim oda bunu gayet farkında. . :KK66: Evliligi hiçte takinti yapmadım evliliğin hayırlisini istedim evlenmek için evlenilmez. Erken evlenip çocuk sahibi olmak guzel ama kendi ayaklari üzerinde duran güçlü bir kadın olmak daha guzel inan.
Evet ama yaş 35ten sonra insanin çevresi falan azaliyo.Şimdiden cevremdeki herkes evlendi zaten.Millet kocasiyla geziyo hep.Bekar bi tane arkadasim kaldi sadece :-( Artik evlenemezsem yuvadab bebek alayim diyorum.Kendi bebegim olmazsa napim :-( balii sevaba girerim

29 yaşındayım. İlişkiler anlamında da hep şanssız bir insan oldum :KK43: Evde kalma korkum yok da çevremde herkes evli nerdeyse. Noluyoruz demeye başladım sadece:işsiz:bazen iyi ki evli falan değilim diyorum bazen de özeniyorum ama tabi huzur ve mutluluk dolu bir evlilik olursa. Böyle bir evliliğim olmayacaksa hiç istemiyorum. Hayatım boyunca bekar kalıyım ben:halay:

Yakin arkadaşlarım evlendi ama :-( çocukları kendi aileleri var herkesin.ben kaldim
Allah askina yapma ya.Bak ben 15 yasindayim genc kizim ama yine de bir seyler biliyorum en azindan.
Burada senle dalga gecen arkadaslara takilma.Gül gec.Daha gencsin hem.Kpss ye odaklan ki atanabilesin.Yüksek puan almaya bak.Ogretmensin sanirim.Belki aski baska sekilde bulursun.Boyle yaparsan eğer onune cikan ilk erkekle her ne pahasina olursa olsun evlenip pisman olacaksin.Aklindan at.Mutlaka karsina biri cikacaktir.;)

Allah askina yapma ya.Bak ben 15 yasindayim genc kizim ama yine de bir seyler biliyorum en azindan.
Burada senle dalga gecen arkadaslara takilma.Gül gec.Daha gencsin hem.Kpss ye odaklan ki atanabilesin.Yüksek puan almaya bak.Ogretmensin sanirim.Belki aski baska sekilde bulursun.Boyle yaparsan eğer onune cikan ilk erkekle her ne pahasina olursa olsun evlenip pisman olacaksin.Aklindan at.Mutlaka karsina biri cikacaktir.:KK66:
Evet.Zaten şuan kpssye hazirlaniyorum.Kendimi ciddi sekilde kpssye verdim.Daha sonra kendime baya baya bakim yapicam.Sonra da psikologa gidicem

Ben de o bakim konusunu düşünüyorum.Psikologa gidecek kadar kotu musun?Bir de erkeklerin sana cirkin oldugundan dolayı mi bakmadigini dusunuyorsun? :KK66:
Yoo aslinda normal standartta minyon bi kizim.Ama iliskiye basladiktan bi sure sonra cok ustune dusuyorum.Sonuc ayrilik oluyo.Suan hayatimda biri var.ama kaybetme korkum falan cok fazla.Evlilik manyagiyim.Bi soruyu yuz kez soruyorum falan.Biraz degismek istiyorum bu yuzden atanip direk psikologa kosucam :-)

Allah gönlüne göre eş nasip etsin inşallah istediğin gibi olur bu arada erkek arkadaşının evlilik düşüncesi şuan olmayabilir ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmez en iyisi erkek arkadaşına zaman ver ve akışa bırak bir bakmışsın ummadığın anda bir bakarsın evlilik teklifi almışsın:KK56::KK16:

Allah gönlüne göre eş nasip etsin inşallah istediğin gibi olur bu arada erkek arkadaşının evlilik düşüncesi şuan olmayabilir ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmez en iyisi erkek arkadaşına zaman ver ve akışa bırak bir bakmışsın ummadığın anda bir bakarsın evlilik teklifi almışsın:KK56::KK16:
Haklisin canim.Akışına biraktim zaten.Bi işini falan kursun bakalim :-) amin insallah

25 yaşımdayken aklımda evlilik yoktu hayatımda kimse yoktu evlilik takıntım yoktu hatta bi 5 sene evlilik düşünmüyordum kimseyle arkadaşlık bile yapmayı istemiyordum. 26 yaşımda eşimle tanıştım. 28 yaşımdayken evlendik. hiç dert edilecek bir durum yok ortada. kendini üzme. karşına birisi mutlaka çıkar. yeterki seni sevsin önem versin gerisi boş.

25 yaşımdayken aklımda evlilik yoktu hayatımda kimse yoktu evlilik takıntım yoktu hatta bi 5 sene evlilik düşünmüyordum kimseyle arkadaşlık bile yapmayı istemiyordum. 26 yaşımda eşimle tanıştım. 28 yaşımdayken evlendik. hiç dert edilecek bir durum yok ortada. kendini üzme. karşına birisi mutlaka çıkar. yeterki seni sevsin önem versin gerisi boş.
Zaten şuan hayatimda biri var ama ne zaman evlencez.ya da 30umuza geldigimizde halaa evlenmezsek nolcak.Ben ona baski mi yapcam nolcak ben hep bunlari takiyorum

Back
X