Ay sanki bunun yaşi var. Aa yaşim 30 a geliyor hemen evlenmeliyim diye bir şey yok ki. Sırf evlenmek için evlenenlerin akibetini burda okuyoruz.Merhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.
Kadere inan canım bu işler plansız oluyor bir anda bir bakmissinki olmuş. Şu güzel zamanlarinda bunları düşünmek yerine hayatını yaşa derimMerhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.
evde kalmak lafını bıturlu anlamıyorumMerhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.
Evlenmediğin takdirde Bana bakarak geleceğini görebilirsinMerhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.
aynen konu sahibi kulaklarini tikamayi ogrenmelisin..Sorular bitmeyecek biliyorsun değil mi?
Evlendin bu sefer eee bebek yok mu?
Eee ikinci bebek ne zaman?
Eee
Eee
Eee
Insan bosandigi ilk zamanlar bunu cok dusunuyor degil mi, bosanmis ve bunlari yasamis olmaktansa şöyle olsaydi vs diye..Keske bende hic evlenmeyip ,evde kalmis olsaydim ...
Kimsenin ne dedigini umursanayin . Yanlis bir birlikteliktense , tek basina onurlu bir yasam cooook daha iyi.
Neler düsünüyorum neler , beni en iyi sen anlarsin.. Bir daha asla biriyle olamayacağım şu aralar en cok dusundugum seyInsan bosandigi ilk zamanlar bunu cok dusunuyor degil mi, bosanmis ve bunlari yasamis olmaktansa şöyle olsaydi vs diye..
Ilk baslarda o karmasik duygular cok fazla oluyor, neler neler dusunuyorsun.. Cok normal hepsi.. Zaman geçtikçe değişiyor dusuncelerin illa ki..Neler düsünüyorum neler , beni en iyi sen anlarsin.. Bir daha asla biriyle olamayacağım şu aralar en cok dusundugum sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?