Evde kalmak

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Merhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.

Milletin bakma lafına, klişe sorular işte evlenirsin çocuk olana kadar Bebek yok mu soruları öyle böyle gider işte.
Hiç isteme veya flört birsey olmadı mı?

Ay sanki bunun yaşi var. Aa yaşim 30 a geliyor hemen evlenmeliyim diye bir şey yok ki. Sırf evlenmek için evlenenlerin akibetini burda okuyoruz.
Insan anlaştığı kişiyi bulduğunda evlenir. Bunun yaşla vs. Ilgisi yok ki.
Ah şu kafaları bir bıraksak toplumca herkes rahatlıycak

Kadere inan canım bu işler plansız oluyor bir anda bir bakmissinki olmuş. Şu güzel zamanlarinda bunları düşünmek yerine hayatını yaşa derim

evde kalmak lafını bıturlu anlamıyorum
ustelık bunu evlenmek ıcın dogru zamanı bekleyen kısıler daha cok kullanıyor

hayat bızımle beraber ve aynı zamanda bızım dısımızda oyle bır döngüyle ılerlıyor kı
sızın evlenmenız, bırının ayrılması herseyın ama herseyın döngüde bır etkısı var.

bu sızın elınızde olan bırsey degıl

dogru zaman var elbet gelecek sız evde kalmadınız kedi mısınız kı evde kalasınız.

Canım yapmayın şunu ya biraz kendinize değer verin. Ne demek “evde kalmak”? Ne kadar itici bir cümle. Ben bugüne kadar bir başkası için bile kurmadım bu cümleyi. Siz kendiniz için nasıl söylüyorsunuz?
Evde kalmadınız öyle bir şey yok. Bu işler nasip işi. Vaktinden önce olmaz. Mahalle baskısına yenik düşmeyin. Bekarlığın sultanlığını yaşayın.

Evlenmediğin takdirde Bana bakarak geleceğini görebilirsin

Evt haklısın insan bekarken butür şeyleri kafasına takıyor ama evlenincede bazen o bekar günlerini arıyorsun.. illaki bir gün zamanı gelecek evleneceksin takma kafana yaşının ve her anının tadını keyfini çıkarmaya bak... diğer yorumlarda yazdıkları gibi milletin soruları bitmezzzzz...

Keske bende hic evlenmeyip ,evde kalmis olsaydim ...
Kimsenin ne dedigini umursanayin . Yanlis bir birlikteliktense , tek basina onurlu bir yasam cooook daha iyi.

Bi insana "hani kimse yok mu, ne zaman evleniyon, dugun dernek ne zaman?" denmesi oyle hadsiz ve cirkin geliyor ki bana.. Sanki ismarlama olacak bir sey, sanki ha deyince gidip alabilecegin bir sey..
Hani hayatinda biri vardir kişinin, belki o zaman sorulmasi normal karsilanabilir bir nebze ama sırf muhabbet olsun diye bu kliseleri döndürmek, karşıdaki uzulur mu uzulmez ki dusunmemek, oyle itici ki, laf olsun torba dolsun hesabı..
Her şey nasiptir, kaderdir ama evlilik hususunda daha da bi oyle sanki.. Kaliplara koyulmuş, "30una kadar olmalı, yoksa yandin" kafası var.. Ne alaka ya? Kiminin karşısında 22 yasinda çıkar dogru insan, kiminin 34, kimininse yoktur hayat cizgisinde oyle biri.. Yani ne yapsin şimdi?
Ayrıca diyelim ki mukemmel bir evlilik var ortada, bir sorun yok.. Yine de evlilik, zorluklari ve sorumluluklari olan bir kurum.. Insan bekarlik gunlerini ister istemez özlüyor.. O nedenle, evlenmek istemek elbette normal ama duani edip bugunlerini, bekarligi zehir etmeden, tadini cikararak yaşamak gerek bence..
Insan mutlu olmak icin evlenmeli, sırf ismi "evli" olsun diye değil..
23 yasinda evlendim, 24umde bosandim.. 23 umde nisanlandigimda başımın göğe erdiğini filan hatirlamiyorum, en mutlu olduğum zamanlarda bile..
Kendinize zulmetmeyi birakin, hayat ve insanlar zaten zor, iyice zorlastirmanin anlami yok.. Kendinize daha da yük olmak yerine biraz rahatlama yoluna gidin..
Her seyin bir vakti vardir..

Keske bende hic evlenmeyip ,evde kalmis olsaydim ...
Kimsenin ne dedigini umursanayin . Yanlis bir birlikteliktense , tek basina onurlu bir yasam cooook daha iyi.
Insan bosandigi ilk zamanlar bunu cok dusunuyor degil mi, bosanmis ve bunlari yasamis olmaktansa şöyle olsaydi vs diye..

Neler düsünüyorum neler , beni en iyi sen anlarsin.. Bir daha asla biriyle olamayacağım şu aralar en cok dusundugum sey
Ilk baslarda o karmasik duygular cok fazla oluyor, neler neler dusunuyorsun.. Cok normal hepsi.. Zaman geçtikçe değişiyor dusuncelerin illa ki..
Bosanmis olmak biriyle olmana engel degil, kendini eksik veya kusurlu gorme asla ve seni oyle goren de uzak dursun zaten bi zahmet..

Artik devir değişti.
Kadinlarinin da ıs hayatina gırmesiyle evlenme yaşi yükseldi
Hayat arkadaşini bulmak önemli
Evlenmek için evlenenlerin sonu malesefki aldatilma darp edilme teŕk edilme boşanma en kötüsu de ölüm olabiliyor ulkemizde
Aksam hangi kanali açsam mutlka eşinden ayrilmak isteyen bir kafinin cinayete kurban gittigini görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…