Evde kalmak

İnsanların beklentileri mi önemli hayatında,senin beklentilerin mi?Bırak konuşsunlar.O konuşmaların sonu yok.Sanıyormusun ki evlenince sonu gelecek.Hayatını yaşa boşver elalemi.

Eski is yerimden bir cocukla olan diyalogumuzu duysan boyle demezdin ... Hep derlerdi ki dul damgası ağirdir. Sahiden oyle. Bosandigimi bile bile bana yanasip sonda kendi kendine tavirlara girdi , sacmaliga bakar misin ? :) yok yok erkeklerin hepsi aynı.

O karaktersizle hic evlenmeden de tanissan bi yamuk yapardi, bosanmis olmanla ilgisi yok emin ol..
Bosandiktan sonra bana talip olanlar genelde hic evlilik yapmamis kisilerdi, bosandigimi da biliyorlardı, kalbim ısınmadı nasip degilmis, o ayrı..
Her sey cok taze senin icin, ben bile tam atlatmış sayilmam bazi seyleri, 3 sene gectigi halde.. Hassassın ve bi seyleri boşanmış olmana yorman cok normal..
Rabbim en dogru insani çıkarsın karşına..

Bana da son zamanlarda,ailem dahil , güzelliğini heba ediyorsun evlenmeyerek... diyorlar kardeşim yok sa yok napalım yani .
Kafama göre ,gözlerime göre birini bulamadım .
Sırf evlenmek için istemediğim biriyle evleneceğime evde kalırım daha iyi velhasılkelam kaldım da

Yas kac ki

İnsanların merakı bitmeeez. Kulağınızı tıkamayı öğrenin. Ayrıca evde kalmak nedir ya :) millet uzaya çıkıyor biz hala yok o evde kaldı yok bu boşandı muhabbetlerindeyiz.

İsterseniz 50 yaşında evlenirsiniz, isterseniz hiç evlenmezsiniz. Kimseyi ilgilendirmez siz mutlu olduktan sonra.

Kendi hayatınızdan sizin memnun olmanız lazım, başkalarının değil

Nasip bu işler camım bir formülü falan da yok ne yazık ki Hayırlısı deyip beklemek ideal olan

Kader sanırım bu işler bende 27 yaşındayım bazen karşıma gerçekten harıka insanlar çıkıyor ama bir sebepten olmuyor sanırım. En son biriyle görüştüm gerçekten etkilendim hoşlandım ama saçma bir konu nedeniyle olmadı.

24 te bir çocukla boşanmaktan iyidir.
Neden illa evlilikte evlilik diyorsunuz hic anlamıyorum.
27 yaş nedir ki daha keske bende hiç evlenmemiş olsaydım diyorum.
Gezin, tozun, yaşayın.Özgürlük en güzel sey annesine giderken izin alan evli kadınlar var.
Bekarlık sultanlık gerçekten

Bana da soruyorlardı öyle. Evlenirim he he deyip geçiyordum. Evlendim. Şimdi de çocuk diye bekliyorlar. O olsa ikinci diyecekler. Onlarda olsa bu sefer anneliğin hakkında yorum yapmaya başlayacaklar. Ben de 29 yaşında evlendim. Sen de evlenirsin. Telaş yapma.

Hiç beklemedigim bi zaman eşimle tanıştım yaş 27 altı ayda evlendik hemen hamile kaldım oglum 2,5 yaşında 3 aylık ikinciye hamileyim şükür vakit saat geldimi hepsi oluyo beni dışlayan arkadaşlarım bile oldu biz nişanlılarımızla birlikte görüşcez tek sıkılırsın diye çok üzüldüm ama çok dua ettim bin şükür bu günümüze hiç takma zamanını bekle nasip gelip seni bulacaktır

Hersey nasip kısmet canım.bende 31 yaşındayım hayatımda biri yok . Adaylar oldu ama hoşlandiklarim adam cikmadi benden hoslananlarada ben ısınamadım. Sırf evli olayim diye de beni üzen yada bişey hissetmedigim biriyle olamam. Zaten Beni üzen yipratan biri olmasindansa tek olurum daha iyi. Allah bizi değer veren iyi insanlarla karsilastirsin.

Bekârlığın tadını çıkar. Benim hiç evlenmeyen 40 yaş üstü çok arkadaşım var. Hiçbirine de ‘kimse yok mu hayatında vb.’ densiz sorular sormam. Yanlarında habire eşim ve çocuklarımdan bahsetmem. Bunu onlara üzüldüğümden değil aksine ortak konularda sohbet edebilmek için yaparım. Doğrusu şu hayatta illa ki evlenmek gerekmiyor ya da çocuk sahibi olmak. ‘Herkes gibi’ olunca mutlu olunacak diye bir kural yok. Mutluluğun sırrı da kaynağı da formülü de siz, kendinizsiniz. Bunu başkalarına bağlamayın. Siz böyle mutlu ve özgüvenli olursanız kendinize öyle kişileri çekersiniz ve belki hayatınıza eşlik edecek doğru kişiyle de birbirinizi bulursunuz böylece! Olaya bir de böyle bakın ‘evde kaldım demek yerine, ne dersiniz?

Ben artık benimle evlenmeyi kimse istemiyor düşüncesine sahip biriyken sizr inanmak istiyorum

Kk külübü olarak evde kalan ne kadar kızımız var yahu
28 yaş evdemi kalıyor hem evde kalmak nedir evlenince boyutmu atladık sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…