evde kalmak (!)

Şimdi çok çocukça geliyorda küçüklüğümden itibaren komşumuzun ilişkisine çok ozenirdim.insallah benim kocamin da mesleği arif amcanın mesleğinden olsun derdim.
Öyle de oldu.
Evlendigimizde mesleği başkaydı esimin. Sonradan oldu. Bazen kendimde şaşırıyorum.

O nasıl olacak? 🤣 Bir de sosyalleşmek için dedim. Flortoz olsak bile yeni insanların olduğu mekanlarda takılmak lazim
Yani tabi sosyal olmak lazım,ama ne kadar değişik mekana ortama da girsen nemrutsan o iş zor😂😂 ben seçilmem seçerim takılman lazım.Ne kadar sosyal olduğunu bilemiyorum

Oyy oyy bu kaçıncı yalnızlık konusu.içim daraldı bugün valla.bir de kötü kocadan boşanmayanlara laf ediyoruz.eee onlar da haklı demek ki. Yalnız kalırım diye korkuyorlar onlar da.ben anlamadim valla bu işi.millet ilişki yaşama ihtiyacını nasıl gideriyor.herkes kendi aleminde.eee hani bu erkekler hep kadin peşindeydi? Bu her allahın günü evlenip duranlar kim o zaman.nasil yolunu buluyor bu millet bilmem.
Kötü koca konusuna bilr hasret kaldık hee.kötü koca bile yok ortalarda 😂😀

Tüm tavsiyelere açığız,cidden ruh eşini bulan yazsın.Nasıl yaptı,noldu?Nerede karşısına çıktı?Allah'ım bizlere de nasip etsin.

benden etkilendiğini söyleyen ve bir süre vazgeçmeyen birine amann sanki evlenicez mi 1-2 kere görüşeyim diyerek şans verdim. Asla ilk görüşte etkilendiğim ya da çekim hissettiğim biri değildi. Sonra benden hoşlanma şeklinden hoşlandım. Sonra da kendimi evli buldum. Yarım saat sonra tanışmamızın 18. Senesini kutlayacağız :)
Bence son zamanlarda insanların sorunu çok önyargılı olmaları. Biriyle tanışacak olduklarında instagram vs. Den her bir şeyini inceleyip illa beğenmeyecekleri bir şey bulunca önyargılı şekilde tanıma sürecini geçiriyorlar ve bazen direkt daha fotoğrafından eliyorlar. Her şeyin dört dörtlük şekilde olup karşılarına mükemmel birinin çıkmasını bekliyorlar. Öylesini bulan var mıdır ben bilmiyorum görmedim

Arkadaşımın arkadaşının arkadaşı😂Tamamen tesadüfi. Ama önceki tecrübeden dolayı gayet rahattım. Evlenmeliyiz kafasindan cikmistim.
O psikoloji zor. Aslında muhafazakar çevrede bu işler daha kolay oluyor diye düşünüyorum ama.
Görücü usulü kalmadı maalesef.gelen de kendi işini beceremediği için iletişim sorunu olan, beğenilmeyecek kişiler oluyor maalesef.

Ben ise kariyeri hallettim
bu tamam 👍🏻
, arabamı aldım
maalesef belki magnum çubuğundan çıkarsa🥲
, yurt dışına çıktım
1000 eurom olursa neden olmasın ama olmadı işte 🥲
, düzenli havuzuma giderim
belki seneye🥲
sporumu yaparım kitabımı okurum
üşenmezsem inş🥲🤲🏻
Ha bu arada 28 yaşına gircem ve bekarım:hasta: yani sizden kötüleri de var 🥲🥲🥲

neyse ben de bakayım tavsiyelere…

İnanılmaz hayatları olmadığını biliyorum, her işin zorluğu var. Ama sevmek sevilmek istemenin nesi yanlış? Muhafazakar birinin helal dairede yapabileceği tek yol evlilik :)
Yanlış anlamayın 27 yaş çok genç bana göre, hatta sorsanız bu kadar erken evlenmeyin derim ama muhafazakar camiayı çok iyi tanıyan biri olarak -istisnaları olmakla birlikte- bir genelleme yapmak istiyorum. Muhafazakar camiaya göre yaşınız geç. Çocuk odaklı düşünüyorlar,daha itaat edecek eş yani gözü açılmamış arıyorlar o sebeple 23 yaş sonrasını istemiyorlar pek. 27 yaşında kızlara -35, 36 ve üstü talip oluyor ve onlar da zaten normal olarak coşkulu aşk dönemlerini geride bırakmış oluyor

Arkadaş ortamında tanışdık. Evlenmek istemiyordum, eşimle evlenme ihtimalimiz çok düşük olduğu için, zaman geçiririz diye başladım.

Back
X