- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.522
- 498
- Konu Sahibi arsubsatka
Birileri tanıştırması lazım yada spor salonu olur. Şimdi nasıl tanışılıyor bilmiyorumKonudaki arkadaşlar yeni insanlarla nasil tanışabiliriz? Biraz tavsiye verin bari :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birileri tanıştırması lazım yada spor salonu olur. Şimdi nasıl tanışılıyor bilmiyorumKonudaki arkadaşlar yeni insanlarla nasil tanışabiliriz? Biraz tavsiye verin bari :)
O nasıl olacak?Yani biraz flörtöz olman lazım![]()
Ben tesetturluyum spor salonu bana uygun mudur acepBirileri tanıştırması lazım yada spor salonu olur. Şimdi nasıl tanışılıyor bilmiyorum![]()
Şimdi çok çocukça geliyorda küçüklüğümden itibaren komşumuzun ilişkisine çok ozenirdim.insallah benim kocamin da mesleği arif amcanın mesleğinden olsun derdim.Aynen memur![]()
Yani tabi sosyal olmak lazım,ama ne kadar değişik mekana ortama da girsen nemrutsan o iş zorO nasıl olacak?Bir de sosyalleşmek için dedim. Flortoz olsak bile yeni insanların olduğu mekanlarda takılmak lazim
Kötü koca konusuna bilr hasret kaldık hee.kötü koca bile yok ortalardaOyy oyy bu kaçıncı yalnızlık konusu.içim daraldı bugün valla.bir de kötü kocadan boşanmayanlara laf ediyoruz.eee onlar da haklı demek ki. Yalnız kalırım diye korkuyorlar onlar da.ben anlamadim valla bu işi.millet ilişki yaşama ihtiyacını nasıl gideriyor.herkes kendi aleminde.eee hani bu erkekler hep kadin peşindeydi? Bu her allahın günü evlenip duranlar kim o zaman.nasil yolunu buluyor bu millet bilmem.
Tüm tavsiyelere açığız,cidden ruh eşini bulan yazsın.Nasıl yaptı,noldu?Nerede karşısına çıktı?Allah'ım bizlere de nasip etsin.
Görücü usulü kalmadı maalesef.gelen de kendi işini beceremediği için iletişim sorunu olan, beğenilmeyecek kişiler oluyor maalesef.Arkadaşımın arkadaşının arkadaşıTamamen tesadüfi. Ama önceki tecrübeden dolayı gayet rahattım. Evlenmeliyiz kafasindan cikmistim.
O psikoloji zor. Aslında muhafazakar çevrede bu işler daha kolay oluyor diye düşünüyorum ama.
Muhafazar çevrede var. Görücü usulü demeyelim de. Arkadaş çevresi diyelim.Görücü usulü kalmadı maalesef.gelen de kendi işini beceremediği için iletişim sorunu olan, beğenilmeyecek kişiler oluyor maalesef.
bu tamamBen ise kariyeri hallettim
maalesef belki magnum çubuğundan çıkarsa, arabamı aldım
1000 eurom olursa neden olmasın ama olmadı işte, yurt dışına çıktım
belki seneye, düzenli havuzuma giderim
üşenmezsem inşsporumu yaparım kitabımı okurum
Kendi kotun elin iyisinden iyidir diyip idare ediyoruz. Bir kaç gün bekleyelim açan olmazsa ben açarım konu senin için.Kötü koca konusuna bilr hasret kaldık hee.kötü koca bile yok ortalarda![]()
Bol bol kötü nişanlı konusu var.Kötü koca konusuna bilr hasret kaldık hee.kötü koca bile yok ortalarda![]()
Yanlış anlamayın 27 yaş çok genç bana göre, hatta sorsanız bu kadar erken evlenmeyin derim ama muhafazakar camiayı çok iyi tanıyan biri olarak -istisnaları olmakla birlikte- bir genelleme yapmak istiyorum. Muhafazakar camiaya göre yaşınız geç. Çocuk odaklı düşünüyorlar,daha itaat edecek eş yani gözü açılmamış arıyorlar o sebeple 23 yaş sonrasını istemiyorlar pek. 27 yaşında kızlara -35, 36 ve üstü talip oluyor ve onlar da zaten normal olarak coşkulu aşk dönemlerini geride bırakmış oluyorİnanılmaz hayatları olmadığını biliyorum, her işin zorluğu var. Ama sevmek sevilmek istemenin nesi yanlış? Muhafazakar birinin helal dairede yapabileceği tek yol evlilik :)
Evli olan herkes de birbirini seviyor değil zatensınavı yok ki kazanasın ders değil ki çalışasın sevilmek de bi rızık ya deyip kenara çekilmek istiyorum![]()
Benim için hiç önemli değil. Mizah yaptım sadeceEvli olan herkes de birbirini seviyor değil zatenevlenmek çok önemliyse kafanıza yatan birine he dyin evlenin