- 8 Nisan 2023
- 659
- 1.835
- 43
- Konu Sahibi arsubsatka
Bunları balkonda konuşalım.. kavga mı edelim şimdi elalemin önünde…Abimi terk et de beni niye terk ediyorsun ben ne yaptım?
A arsubsatka gel bacımız sen de balkona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları balkonda konuşalım.. kavga mı edelim şimdi elalemin önünde…Abimi terk et de beni niye terk ediyorsun ben ne yaptım?
Aay canım benimmSizin de inşallah, çok iyi bir anne olacağınıza da şüphem yok :)
Tam tersi değil miydiDonanimli, her imkanını kendi sağlayabilen bir kadinin ne kadar evlenmek istiyorum dese de belki kendisiyle bile yüzleşmese de içten içe evlenmek istemediğini düşünüyorum.
Vayy bee.Kesinlikle bu işler kader. Ben çıkmaz heralde diyerek yazdığım şehirde buldum üstelik sınıf arkadaşımdı![]()
Ben sosyal medyada gördüm aşık oldum ben bununla evlenicem dedim tanıştık 5 ay içinde evlendik iki yıldır evliyim çok şükür mutluyum bir Şikayetim yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimKonudaki arkadaşlar yeni insanlarla nasil tanışabiliriz? Biraz tavsiye verin bari :)
Peki hiç evlenmeyenlerin yazısında eş yok mudur,ay akşam akşam kafam açıldı şimdi![]()
Allahim yuvami kurmak istiyorum evleneceğim kişiyi karşıma çıkar artık diye dua edip yatıyordum ama ben hep hayırlı bir eş diye dua ettim hayırlı bir kayinvalide görümce elti ve kayinpeder diye de eklemeliymisim :)ne duası ettiniz :) ahahhaah annesi de önemli şimdi not aldım bunu![]()
Belki de Allah sizi bir manyaktan koruyordur neyin hayırlı olduğunu bilemezsinizEvet arkadaşlar, selam. Ben 3 ay sonra 27’sine girecek, işinde gücünde, ortalama tipli bi insan evladıyım. Şimdiye kadar ciddi ilişkim bir kez oldu (2 sene sürdü), onun dışında çay-kahve içme şeklindeki görüşmeler dışında bişey yaşamadım. İnançlı biriyim, evleneyip çoluk çocuğa karışıp piyasan çekilmek istiyorum. Ama olmuyor dostlar. Arkadaşlarımın hepsi yuvasını kurdu, 2. çocuğunu doğuran var. Ben ise kariyeri hallettim, arabamı aldım, yurt dışına çıktım, düzenli havuzuma giderim sporumu yaparım kitabımı okurum… ama işte. İnsan sevmek sevilmek istiyor, yaşım geçti telaşı başlıyor.
Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu? Dua, manifest, artık adına ne diyorsanız, şu müzmin bekar kardeşinize önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Dilerim ki herkesin gönlüne göre olsun her şey, şimdiden teşekkürler :)
Benim teyzem 50 yaşında evlendi evde kalmışlık değil isteyenleri vardı kendi istemiyordu şuan evli ve çok mutluEvet arkadaşlar, selam. Ben 3 ay sonra 27’sine girecek, işinde gücünde, ortalama tipli bi insan evladıyım. Şimdiye kadar ciddi ilişkim bir kez oldu (2 sene sürdü), onun dışında çay-kahve içme şeklindeki görüşmeler dışında bişey yaşamadım. İnançlı biriyim, evleneyip çoluk çocuğa karışıp piyasan çekilmek istiyorum. Ama olmuyor dostlar. Arkadaşlarımın hepsi yuvasını kurdu, 2. çocuğunu doğuran var. Ben ise kariyeri hallettim, arabamı aldım, yurt dışına çıktım, düzenli havuzuma giderim sporumu yaparım kitabımı okurum… ama işte. İnsan sevmek sevilmek istiyor, yaşım geçti telaşı başlıyor.
Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu? Dua, manifest, artık adına ne diyorsanız, şu müzmin bekar kardeşinize önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Dilerim ki herkesin gönlüne göre olsun her şey, şimdiden teşekkürler :)
Tamamen katılıyorum... Bekarken gezip dolaştın dolaştın. Evlenince evdesin...Kız evlenenler evde kalıyor asıl
Ne kadar güzel bir hayatın varmış MaşAllah akışta bırak kendini. Terapi alacak dereceye gelme. Ben 23 te evlenip 33 te boşandım. Böyleler de var yani![]()
Hayatımın hiçbi döneminde böyle (evde kalmış gibi) hissettiğimi hatırlamıyorum ama, karşıma biri çıksın diye de bişey yapmadım ben mesela. Kendi başıma çok mutluydum, eksiklik de hissetmiyordum. Karşıma çıktı, aşık olduk evlendik.sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu?