evde kalmak (!)

Eee ne desin insanlar.madem eş bulamıyorsunuz kahrolun bize ne mi desinler ? Ne istiyorsunuz.kocayı tutup kolundan al evlen diyecek halleri yok.formulü mü var bu konuların da yazsın insanlar.keşke olsa.destek olmaya çalışan insanlara da laf söylüyorsunuz hee.bir de havalı havalı yazmışsınız kendinizce.

Valla 7 sayfa cevap yazılmış, çoğuna teşekkür etmişim, hemen hepsini de beğenmişim. İyi niyetli yaklaşan o kadar güzel insanlar var ki. Havalı olmak niyetinde olsam böyle başlık mı açarım yahu? Bir kişiye sitem ettim sadece, onun için de size açıklama yapacak değilim bence, avukatı değilseniz tabi :)

Bi devirde hala evde kalmak diye bişey mi var Allah aşkına...

Yok ben direkt bir facia anlattım. Buradaki arkadaşlar bilir benim konularımdan. Hava atacak bir şeyim olmadığını da.

Siz demek ki öyle şeyler yapan birisiniz ki bana da onu yakıştırdınız:)

Ayy neyse nicke bakmadan açıklama yapıyorum simdi oldu aysenimiymissin sen sana serbest sen istediğini de. Anla. Önemsiz.

Yapma zaten yavrucuğum yapma.daha olayı yorumlamayı bilmiyorsun bence de yapma sen.hem garibansınız hem de pişkin.keşke bu pişkinliğini sevgili bulmak için de kullansaydın :))
Sevgili bulamayana aşk hikayesi anlatıyoar , bizim kız da ona tepki vermek yerine, destek olmaya çalışana köpürüyor
Harika bir mantık.işsizim diye konu açana da zenginlik anlatmak gerek heralde.boşuna insana bilmem ne yapan yaranır demiyorlar valla.

Ay ben de tam aksine çok hoş bir iç hesaplaşma gördüm mesajınızda. Kendini övmenin aksine benim elimden gelmedi diyordunuz. Herkes kendi derdini anlatıyor. Evet sevip sevilen hatta ilişkisinde hiç sorun olmayan insanlar da evliliğe göre olmayabiliyor. Her kadının nihai isteği evlilik değilmiş, sorun bende, belki senin de gözünde büyüttüğün gibi olmaz. Üzülme gibi bir şey anladım. Ben de böyle düşünüyorum ve bana çok rahatlatıcı geldi. Sevip sevilmek niye kendini övmek olsun, nasıl ki sevilmemek de yermek değilse.

Gariban derken? Sen benim hayatımı biliyor musun da benimle bu şekilde konuşmaya had buluyorsun kendinde?

Yok ya, şu forumda zaten iki başlığım 5-10 mesajım vardı daha da yazmam. Gerçek hayatta belki selam dahi vermeyeceğim bi tipin benimle konuşma üslubuna bak. İnsan psikolojisinden zerre anlamayan, diğerlerinin dertleriyle kendi kibrini besleyen insanların zehirlerini kustuğu binlerce mesaj. Git başkasından beslen güzel kardeşim, benden daha sana ekmek çıkmayacak.

O forumun sıkıntılı bi tipi. Ona bakma.
O histerik, aynı anda iki üç seks arkadaşı olan, taciz edilmekten zevk aldığını söyleyen bir tip salla onu sen

Tamam kardeşim tamam.

Kardeş bunun konudaki sorunla ilgisi ne diyorum.ben sevgili bulamıyorum diye dertlenip konun açsam.beni çok seven oldu ama ben sevmeyi beceremedim demesini istemem birinin.ki kel alaka yani.konuyu açan ben sevmeyi, evliliği beceremiyorum demiyor ki beni seven çıkmıyor diyor. Sen diyorsun ki beni çok seven oldu ben yapamadım.ne alaka ? Gerçi derdi anlatan, olayları yorumlamayı beceremiyor ki.herkes birbirinden acayip.konu sahibine destek cıkıyorsun, anlamıyor. Tam tersi sana saldırıyor. okuduğunu anlama, idrak olarak sorunumuz var bazılarında.

idrak edemiyor, edemiyor.asıl kendine destek olanlara saldırıyor.boşver.atarlandı giderlendi gitti zaten.buna yaşadığın aşkları anlat, sayısız sevgililerini anlat. onları seviyormuş. bana sokakta görse selam vermeyecekmiş.o derece kaliteli biriymiş.ben de destek çıkmıştım arkadaşa.

İnanılmaz hayatları olmadığını biliyorum, her işin zorluğu var. Ama sevmek sevilmek istemenin nesi yanlış? Muhafazakar birinin helal dairede yapabileceği tek yol evlilik :)

Helal daire meselesine de ayrı bir gıcığım

Muhafazakar kadınlar tutturmuşlar evlenmek istiyorum çünkü helal dairede yaşamak istiyorum diye

Başka bir başlığa elimde helal uçan daire var ilgilenenler DM yazmıştım.

Helal dairede don, pis çorap yıkayıp hizmetçilik yapınca başınız göğe erecek aman bulduğunuz erkeğe yapışınnn bırakmayın

Tamam kardeşim tamam.

İnsanları bilerek sinir etmeye çalışıyorsun ama ben yemem:) yani senin nickini bilen kimse yemez zaten:))

Ama yine de en basit haliyle anlatmam gerekirse bak konu sahibi şunu yazmış ki:
"Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu?"

Bu sebeple o kişiyi bulma hikayemi anlattım.

Anlıyor musun? Çok zorlanıyor musun yoksa kavramakta? Yardım edebiliriz tüm forum olarak :)) Zor değil. Biraz azıcık zorlasan olacak.

İdrak sorunu olan bazılarımız tam olarak sensin işte dostum. ne yazdım sevildim de mutlu oldum ohooo havalarda uçuyorum kimse benim gibi mutlu olamaz.. süper evliliği gel sen bana sor mu dedim :))) ay çok komiksin aslında ama ciddiye almasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…