evde kalmak (!)

Gariban derken? Sen benim hayatımı biliyor musun da benimle bu şekilde konuşmaya had buluyorsun kendinde?

Yok ya, şu forumda zaten iki başlığım 5-10 mesajım vardı daha da yazmam. Gerçek hayatta belki selam dahi vermeyeceğim bi tipin benimle konuşma üslubuna bak. İnsan psikolojisinden zerre anlamayan, diğerlerinin dertleriyle kendi kibrini besleyen insanların zehirlerini kustuğu binlerce mesaj. Git başkasından beslen güzel kardeşim, benden daha sana ekmek çıkmayacak.
Hiç ona istediğini verme. O hep böyle mesajlar yazıyor. İnsanlara sataşmakta usta.

Sen keyfini hiç kaçırma arkadaşım <3

Ay ben de tam aksine çok hoş bir iç hesaplaşma gördüm mesajınızda. Kendini övmenin aksine benim elimden gelmedi diyordunuz. Herkes kendi derdini anlatıyor. Evet sevip sevilen hatta ilişkisinde hiç sorun olmayan insanlar da evliliğe göre olmayabiliyor. Her kadının nihai isteği evlilik değilmiş, sorun bende, belki senin de gözünde büyüttüğün gibi olmaz. Üzülme gibi bir şey anladım. Ben de böyle düşünüyorum ve bana çok rahatlatıcı geldi. Sevip sevilmek niye kendini övmek olsun, nasıl ki sevilmemek de yermek değilse.

Çok teşekkür ederim<3 demek istediklerimi anlamışsınız. Anlaşılmak ne kadar kıymetli.

Zaten konu sahibi şöyle bir şey dediği için kendi öykümü anlattim. Yoksa durup dururken kendi konum olmayan bir yerde neden yazayım.

"Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu?"

İdrak sorunu olan bazılarımız tam olarak sensin işte dostum. :KK70: ne yazdım sevildim de mutlu oldum ohooo havalarda uçuyorum kimse benim gibi mutlu olamaz.. süper evliliği gel sen bana sor mu dedim :))) ay çok komiksin aslında ama ciddiye almasak.

Tecavüze uğrayan kadınları kıskandığını yazdı, tüm forum biliyor, değil ki evli mutlu birini kıskanmasın.

Yüksek lisans sırasında tanıştık.Hızlı şekilde evlendik,ilk başlarda ailesini tanımadan evlendiğim için aileden kaynaklı çok sorun çıktı,evlendiğime pişman oldum.Sonradan sorunları çözdük,şimdi memnunum.İyice tanımadan evlenmeyin,özellikle ailesini.

valla ben 26 yaşındayım sevgilimle birlikte yurt dışında yaşıyorum imkanım olsa ayrı eve çıkarım evlilik çokta gerekli değil bence he seviyorum aşığım ama evlilik bana ters

İnsanları bilerek sinir etmeye çalışıyorsun ama ben yemem:) yani senin nickini bilen kimse yemez zaten:))

Ama yine de en basit haliyle anlatmam gerekirse bak konu sahibi şunu yazmış ki:
"Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu?"

Bu sebeple o kişiyi bulma hikayemi anlattım.

Anlıyor musun? Çok zorlanıyor musun yoksa kavramakta? Yardım edebiliriz tüm forum olarak :)) Zor değil. Biraz azıcık zorlasan olacak.
Nasıl oldu demiş mi? Kaçırdıysam bilemeyeceğim.ama konu ilk açıldığında öyle değildi.o zaman haklısınız özür dilerim.şu çirkinlik konusundaki gibi oldu sanmıştım.o konuda cinnet geçirmiştim resmen.

Peki siz staj yaparken çalıştığınız yere geliyormuş ya o zaman hiç ilgisini belli eden davranışları oldu mu?
Ben o zamanlar lise zamani tabii ergenlik hali sevgilimden ayrilmistim depresyonlardaydim hic farketmedim ilgisini ama esim diyordu senin icin geliyordum sana bakiyordum ama görmüyordun hic kafani bilgisayardan kaldirmıyordun diyordu

Ben o zamanlar lise zamani tabii ergenlik hali sevgilimden ayrilmistim depresyonlardaydim hic farketmedim ilgisini ama esim diyordu senin icin geliyordum sana bakiyordum ama görmüyordun hic kafani bilgisayardan kaldirmıyordun diyordu
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim eylesin

Bu işin bi yolu yöntemi yok ya. Seninle aynı niyetteki insana denk gelmekle alakalı. Ben sürekli gibi birlik ya da kısa dönemli takilirdim eskiden. Bigun öyle biri denk geldi, bununla da takılırız dedim öyle olmadı ama şuan evlilik yolundayız. Velhasıl belli olmuyor

Bu işin bi yolu yöntemi yok ya. Seninle aynı niyetteki insana denk gelmekle alakalı. Ben sürekli gibi birlik ya da kısa dönemli takilirdim eskiden. Bigun öyle biri denk geldi, bununla da takılırız dedim öyle olmadı ama şuan evlilik yolundayız. Velhasıl belli olmuyor
Bu takmamak oluyor zaten.ki zaten bu şekilde oluyor genellikle.😀 hayatta hiçbie durumdan korkmayacaksın? Gram korkun, çekincen, kaygın varsa o iş sana gelmiyor.

Bu takmamak oluyor zaten.ki zaten bu şekilde oluyor genellikle.😀 hayatta hiçbie durumdan korkmayacaksın? Gram korkun, çekincen, kaygın varsa o iş sana gelmiyor.
Yaaani evet. Takıntı yapıp da olcak da olcak dediğim hiçbisey bu zamana kadar olmadı. Ne zaman ki amaaan pipimden aşağı Kasımpaşa dediysem o zaman biseylerden sonuç aldım :d

Yaaani evet. Takıntı yapıp da olcak da olcak dediğim hiçbisey bu zamana kadar olmadı. Ne zaman ki amaaan pipimden aşağı Kasımpaşa dediysem o zaman biseylerden sonuç aldım :d
Ayni niyette insan denk gelirse demişsin ama sana aynı niyette denk gelmemiş ki

Evet arkadaşlar, selam. Ben 3 ay sonra 27’sine girecek, işinde gücünde, ortalama tipli bi insan evladıyım. Şimdiye kadar ciddi ilişkim bir kez oldu (2 sene sürdü), onun dışında çay-kahve içme şeklindeki görüşmeler dışında bişey yaşamadım. İnançlı biriyim, evleneyip çoluk çocuğa karışıp piyasan çekilmek istiyorum. Ama olmuyor dostlar. Arkadaşlarımın hepsi yuvasını kurdu, 2. çocuğunu doğuran var. Ben ise kariyeri hallettim, arabamı aldım, yurt dışına çıktım, düzenli havuzuma giderim sporumu yaparım kitabımı okurum… ama işte. İnsan sevmek sevilmek istiyor, yaşım geçti telaşı başlıyor.

Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu? Dua, manifest, artık adına ne diyorsanız, şu müzmin bekar kardeşinize önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Dilerim ki herkesin gönlüne göre olsun her şey, şimdiden teşekkürler :)

bence ipleri kendi eline al, tanışma uygulamaları, hobi edi vs vs.
Bende tam tersi sürekli biri ilgi duyup evlenmek istiyodu ama ısınamıyodum kimseye.
hiç beklenmedik anda 6 sene önce tinderdan eşimle tanışıp iki ay içinde evlendim.
Allaha şükürler olsun 6 senedir musmutluyum💜

bence ipleri kendi eline al, tanışma uygulamaları, hobi edi vs vs.
Bende tam tersi sürekli biri ilgi duyup evlenmek istiyodu ama ısınamıyodum kimseye.
hiç beklenmedik anda 6 sene önce tinderdan eşimle tanışıp iki ay içinde evlendim.
Allaha şükürler olsun 6 senedir musmutluyum💜
Tinder dan mı biraz tuhaf olmamış mı tanışma ve 2 ay içinde şaşırdım baya .mutluluklar dilerimm yine de

Uygulamalara ben o kadar kötü yaklaşmıyorum ya, cidden iyi insanlara denk geldim. Abuk subuk da çok tabi. İnsanın kafasında kurulu niyeti evlenmek de cinsellik de olsa tanıdığında paylaşım olduğunda her şey başka olabiliyor. Sokaktakinden farkı yok. Ha bazıları bayağı vurkaççı ama her halinden de anlaşılıyo, genelde de saklamıyolar. Bence durup beklemektense en azından flörtleşmek pratik de olur:)

Back
X