evde kalmak

bende 20 yaşındayım eyvaaaah evde kaldımm :14: canım benim erkek arkadaş istemen doğal ama evlilik için erken ablalrın dediği gibi.. gez dolaş bak nasıl geliyor erkekler bence kafana takmaa hayatımm

peki sizce kac yasina kadar beklemeliyim, sonra evde kaldim diye aglamaliyim :)

Daha 20 yaşında evde kaldım dersen 27-28 filan oluna hala evlenemezsen eğer halini düşünemiyorum arkadaşım. Rahat ol biraz 20 yaşında ne evde kalması. Eskiden olsa bundan 30-40 sene önce belki evde kaldın ya da kalmak üzeresin derlerdi de günümüzde zaten üniversiteye giden bir bayanın okulunu bitirmesi sonra işe girmesi kendi ayakları üzerinde durması derken en erken 23-24 yaşında evlilik gündemine geliyor kişilerin.

Son düzenleme:
kizlar zaten gezip tozuoruz arkadaslarla, ayda kac defa kuafore giderim bakimliyimdir giyime de gercekten onem veriyorum frapan olmayan ama kaliteli seyler giyiyorum yani ama olmuo iste:( karsima cikan bi iki cocuk var ama olmuyor. neyse benim de kaderim bu herhalde bakalim :)

heyy ne evde kalması bende 22 ye giriyorum erkek arkadaşımda yok ama kafam rahat yaşaman gerekeni yaşında yaşayacaksın evlilik için 24 ideal bir yaş aşağısında düşünme eğlen gez toz kariyerini düşün hobi geliştir kendini keşfet yahu :24:

Saka mi yapiyorsun yoksa gercekten en buyuk derdin bumu 32 yasinda evlendim ...ve inan basin goger ermiyor....cok gulersin bu gunlerine ve ccookkk yanarsin bunu dert ettigine...

Kaç yaşına gelirseniz gelin, evde kalmak diye birşey yoktur ki.
Doğru kişiyle, güzel bir evlilik olmayacaksa hiç evlenmeyin daha iyi.
Bir de 20 yaşındaymışsınız, evde kaldım diyorsunuz.
Bekarlığınızın ve bu yaşların tadını çıkarın, sonra geri gelmiyor.
Zamanı gelince , doğru kişi karşınıza çıkar inş.

valla burda evlilik hikayeleri okuyorum ya ondan ozendim herhalde lutfen yanlis anlamayin kimseyi kiskanmiyorum Allah herkesi mutlu mesut etsin ama burda okuduklarim ve arkadaslarim beni cok etkiliyorlar, surekli sevgili muhabbeti yapiyorlar

kız ben 31 yaşımdayımmm :84:
ama kendimi evde kalmış filan hissetmiyorum. yukarda arkadaşın dediği gibi evde kalmış diye birşey yok artık bu devirde. kafa dengi sevip sevilebileceğim birisi çıkmadı karşıma, hayırlı olmıcaksa da evlenmemek en güzeli zaten.şimdiye kadarki arkadaşlarımla evlenmem demek hayrıma değilmiş ki olmamış diye düşünüyorum. zamanı gelmedi belki de. belki de hiç olmıcak ama şikayetçi değilim.

Son düzenleme:
20 yaşında olup erkeklerden başka konuşacak hiçbir şeyi olmayan insanların yanında konuşacak hiçbir şeyin olmaz tabii...
Böyle insanları çevrende tutma, benden sana abla nasihati.
Arkadaş dediğin eksik yanlarını tamamlar, seni geliştirir, baskıyla huzursuzluk vermez.
Kendi sığ dünyasına başkalarını çekmeye çalışmaz.

Arkadaşların ne hakla birini bul diye baskı yaparlar sana? Ve sen nasıl böyle bir şeye izin verirsin?
Ve yine nasıl küçücük bir kızken bir de üniversite öğrencisi olup da güzel bir bölümde okurken, daha önünde nice seneler seni beklerken evde kalmak diye bir başlık açabiliyorsun? Ayrıca arkadaşların evlenmeyi düşünüyor diye sen de onlar gibi olmak zorunda mısın? Nasıl bir şey bu anlamıyorum yaa...Benim de sevgilim yok uzun zamandır, ben de çok üzülüyorum bu duruma ama başkaları bu işe karışamaz. Devamlı erkek muhabbeti yapan kızlarla takılmaya devam edersen hiç yol alamazsın ayrıca. Sürekli ilişkilerinden bahseden tiplerden uzak durmakta fayda var. Daha genceciksin, yapılacak çok şey var. Bunlar düşünme bence.

Arkadas gel yer degiselim ...20 yasinda yolun basinda bekar , universite ogrencisi , ooohhh degiselim valla:)))bak o erkek muhabbetinden baska muhabbet bilmeyen kizlarla kafa bulmakta en sevdigim istir:))))ayrca burada evlilik konulari okuyormussun yaa kocamla derdim konularini okumadin herhalde:)))

Son düzenleme:
arkadaslar cok haklisiniz yaa. size hak veriyorum. iste oyle donem donem geliyor bana, iyice patliyor sinirlerim.

arkadaslar merhaba direk konuya giriim daha bugune kadar istedigim gibi biri cikmadi :( aslinda oyle cok tepelerde degil gozum, benim gibi olsa yeter ama olmuyor, olmuyor. ben de artik evlenmek, aksam esimi karsilayip ona sarilmak istiyorum. sirf bu yuzden son zamanlarda her seye cok cabuk sinirlenen bi tip oldum ciktim. bir de arkadaslarimin surekli baskisi beni cok yipratior. haklilar da, konusacak konu kalmior, ben hicbi sey diyemiyorum. ne ciddi iliski ne bi sey. cok bos geliyor hayatim :5:

ah cnm yirmi yaşında çok büyük hayaller kuruyorsun.tamam sevdiğin aşık olduğun birisi çıkmış olsa karşına şuan ben evlenmek istiyorum sevdiğim adamla diyebilirsin.ama ortada kimse yokken bende evlenmek istiyorm demen çok erken.üzme kendini inşallah sevdiğin erkekle bir gün evlenir mutlu olursun..

20 yaşında evlenmek istiyorsunuz da bu adamla yaklaşık (ölüm-boşanma dışında ) 50 sene

yaşayacağınızı arkadaşlarınız ve siz düşünmüyorsunuz değil mi???

Adam gelecek eve,senin iş yok tabii...oturmuşsun evde kös kös...3-5 yıl sonra ne diyecek düşündün mü

Sadece yemek yap-seviş değil yaniiiii..Para lazım senin gezmen,alışveriş yapman için (en basit haliyle )

Eeee iş adamını bulursan ve o da sana bir ömür boyu ölüp biterse o ayrı :)

En mantıklısı sen,sevgili bul kendine ve onla gez,dolaş,eğlen,aşka doy...

Sonra güzelce oku ya da iş bul

En son evlen

Naçizane görüşlerimdir.Umarım önemsersin...

sanırım arkdaşlarının sürekli baskı yapması seni bu düşünceye itti

diyorsunki artık benimde bir sevgilim olsun..

ben 21 yaşımda tanıdım sevgilimi ilk erkek arkadaşım.. şimdi 24 girdim ..hala bekliyorum evlenebilmek için iş kursun ev alsın .. bazen diyorum ki daha geç tanışsaydık..

hayat bizlere ne sunar bilinmezkii..

eğer arkdaşların baskı yapyorsa uzak dur.. oraokulda sınıfta b çok kızın sevgilisi vardı benim kankamla yoktu .. bütün kızlar size bulalım diye tutturyolardı biz ufağız aklımızdan bile geçmiyo sevgili...en son baktık bunlar bizi yakacak yalan söledik birilerini bulduk diye öle kurtulduk :)))

20 Yasında bır kızın bu konuyu acmasının sebebı ortalıgı kızıştırmaktan başka bir amaç taşımıyor bence .20 yasındayken biri bana değil evlenmek ev dese koşarak kaçardım ordan...

çokta fazla bekleme yinede sen :D sonra çok seçici oluosun bu kezde etrafında seçenek azalıyo :D kör-topal bişey olsunda olsun dememek lazım :D şaka bi yana .. 20 yaşındayım evde kaldım diosunda nerde yaşıosun merak ettim canım. senin çevren bu yaşta evleniosa , çevren ve yaşadğın yerle alakalı olabilir bu isteğin.. metropol şehirlerde evde kaldım diye bişey yok . bizim dilimizde hımm nasıl derler "doğru adamı bulamadım, bu benim kendi seçimim" gibi fukara tesellisi savunma tümcelerimiz mevcut :) carpe diem :) daha çok küçüksün...

arkadaslar cogu yazara katilmakla beraber sunu demek istiyorum ki zaten evleneyim derken asil demek istedigim, benimle evlenmek isteyen ve benim de aklima yatan birinin cikmasiydi mesele. yoksa sevmedigim ve/veya tanimadigim biriyle neden evlenmek isteyeyim ki.
ustteki arkadasim ankarada yasiyorum:) kenar semtlerden birinde de degil. evde kaldin demiyolar zaten yuzume direk, ama ben oyle hissediyorum. bu arada meslegim de olacak arkadaslar buyuk ihtimalle. ama benim onumde bikac ornek var, beni onlar kotu hissettiriyor zaten. ben niye boyle birini bulamiyorum/ ben niye boyle sansli degilim diyorum.

Back
X