evde kalmak

ya tabiki erken bir yaş, bence bir bayan 27 yaşından önce evlenmemeli. Ama vardır bir sebebi diyorum ben.

Ya belki ailevi sorunları vardır bilemeyiz. Ama evlenince o sorunu olmucak mı ?

Eşi, eşinin tarafı, kendi ailesi.

Hadi onu geçtik birine sarılmak istiyormuş.

E sevgilisine de sarılabilir.

Ne olursa olsun 20 yaşında bir GENÇ KIZ evlenmek istiyor hatta ve hatta " evde kaldığını " düşünüyorsa bunu olumlu yorumlayamam ben.

Yazık günah gençliğine.

Bugün annemle de konuşuyorduk. Gerçekten çok erken evlilikler başladı yine. İyiye alamet değil bunlar.

21 yaşındayım ve bırakın evde kaldığımı düşünmeyi evlenmeyi bile düşünmüyorum !!

20 yasında evlenmekten bahsedıyorsun...
vay be..
gercekten cok enterasan...
bu işssizlikte kendıne olan guvenıne de hayran kaldım dogrusu..yabancı dıl okudugun ıcın herkes sıraya gırmıs demek..vay bee...
enterasan gercekten..
bu devirde işi dusunmuyor da evlılıgı dusunuyor,hemde 20 yasında bır genc kız..
ne denır kı sana bılemedım..o kadar sasırmıs durumdayım kı..soyleyecek cok sey var aslında ama neden bılmıyorum kelımeler dokulmuyor bır turlu..
sadece uzuluyorum senın ıcın..

ya belki ailevi sorunları vardır bilemeyiz. Ama evlenince o sorunu olmucak mı ?

Eşi, eşinin tarafı, kendi ailesi.

Hadi onu geçtik birine sarılmak istiyormuş.

E sevgilisine de sarılabilir.

Ne olursa olsun 20 yaşında bir genç kız evlenmek istiyor hatta ve hatta " evde kaldığını " düşünüyorsa bunu olumlu yorumlayamam ben.

Yazık günah gençliğine.

Bugün annemle de konuşuyorduk. Gerçekten çok erken evlilikler başladı yine. Iyiye alamet değil bunlar.

21 yaşındayım ve bırakın evde kaldığımı düşünmeyi evlenmeyi bile düşünmüyorum !!

düşünme zaten canım gerçekten çok erken. Bilemeyiz tabi arkadaşın durumunu ama üstünede gidilmesin fazla derim herkes bir değil sonuçta

yahu benım arkdasım cıft ana dal yaptı ustune acık ogretım bıtırdı delı gıbı ıngılızce ve ıspanyolca konusuyor ama ıs bulamıyor!!!!!senın ettıgın lafa bak!!!!!
babam hep bana derdı 'aklın bı karıs havada' dıye..nefret ederdım bu laftan ama sımdı bu lafı sana soylemek gelıyor ıcımden resmen!!!!!
hayat keske senın sandıgın kadar toz pembe olsaydı..
Allah askına ben mı yanlıs yerde yasıyorum?yoksa sen mı?farkındasın dı mı Türkiye de yasıyorsun?
hey guzel Allah'ım aklıma mukayet ol......

düşünme zaten canım gerçekten çok erken. Bilemeyiz tabi arkadaşın durumunu ama üstünede gidilmesin fazla derim herkes bir değil sonuçta

Bence gidilmeli.

2 gün sonra buraya gelip de evliliğimde sorunlarım var dememesi için gidilmeli.

aklı başına getirilmeli !!!

ya tabııkıde herkes bır degıl..benımde bır kac arkdasım lıseden mezun olur olmaz evlendıler ama affedersınız yanı hepsının evlendıgı cocuklarda zengındı..ne para dertlerı oldu ne gecelek..ooohhh baba parasıyla ekmek elden su golden evlendıler..cocukta yaptılar genc yasta...mıs gıbı..
ha varsa boyle bır sey buyursun evlensın..
ama bu ısler bu kadar basıt anlatılmıyor mu ıste benım orada nevrım donuyor kımse de kusura bakmasın yanı..
uzayda mı yasıyorum ben?????????anlamıyorum yanı..

yahu benım arkdasım cıft ana dal yaptı ustune acık ogretım bıtırdı delı gıbı ıngılızce ve ıspanyolca konusuyor ama ıs bulamıyor!!!!!senın ettıgın lafa bak!!!!!
babam hep bana derdı 'aklın bı karıs havada' dıye..nefret ederdım bu laftan ama sımdı bu lafı sana soylemek gelıyor ıcımden resmen!!!!!
hayat keske senın sandıgın kadar toz pembe olsaydı..
Allah askına ben mı yanlıs yerde yasıyorum?yoksa sen mı?farkındasın dı mı Türkiye de yasıyorsun?
hey guzel Allah'ım aklıma mukayet ol......

Evet işin bi de o tarafı var.

" Yabancı dil okuyorum iş bulmam kolay " anlayışı !!!!! :20:

20 yasında evde kaldım demek ayıptır ayıp..
benım bahsettıgım arkdaslarım ortaokul dan berı beraber oldukları kısılerle evlendıler yanı yanlıs anlasılmasın para oldugu ıcın degıl..ama para oldugu ıcın rahat davranabıldıler..
hanı sımdı yanlıs anlasılmakta ıstemem..
zengın koca bul gıt evlen demek ıstemıyorum yanı aslaaa

Back
X