- 11 Ocak 2015
- 54
- 80
- 38
- 38
- Konu Sahibi kizilelmam
-
Ünv mezunuyum daha yeni iş bulabildim oda asgari ücretle nasıl çıkayım ayrı eve kira falan çok gelirEğitim durumun mesleğin nedir? Kendi ayaklarin üzerinde durabiliyorsan ayrı eve çık bence. Öyle dalga geçen bunaltan evde kaldığını düşündüren insanlarla aynı evde yaşama. Yaşın da genç daha zaten.
Hem söyle çok istiyorlarsa senin kriterlerine uygun birini bulsunlar evlen madem.
Herkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim
+1Yahu nedir bu evlilik baskısı!
Evlilik doğal bir süreç değil ki!
İnsanlar doğar, büyürler, eğitimlerini tamamlarlar ve hayatlarından zevk alacağı şeylere yönelirler.
Kiminde bu zevk işidir, kiminde evliliktir, kiminde evlat sahibi olmaktır, kiminde dünyayı gezmek ya da okumaktır kiminde ise yalnızlıktır.
Evlenmek yemek yemek değil ki illa herkes yapacak die bir kaide ya da bir vakti zamanı olsun!
Ayrıca genceciksiniz, yaş 45 olsa diyeceğim artık insanlara başka gözle bakın diye ama hayatınızın daha başındasınız inşallah uzun, sağlıklı, mutlu ömrünüz olur.
Ablam 35 yaşında, ona ben sürekli diyorum, yiğen istiyorum koca şart değil anlaşmalı evlilik yap, ne bileyim sperm bankası var vs diye.
Siz hayatınızı birleştirecek, kötü gününde yanında durmaya layık olacak birini henüz tanımıyorsanız, zaten evlenmeyin.
Elalemin derdi de hep başkalarının hayatını didiklemek, herkes kendine baksın canım!
ne guzel isteÜnv mezunuyum daha yeni iş bulabildim oda asgari ücretle nasıl çıkayım ayrı eve kira falan çok gelir
canim ne evde kalmasi 28 gec bir yas degil.benim bir akrabam koy de 30 da evlendi talibide vardi ama illaki sartlarini yerine getireni bekledi .hatta daha once birine kacma girisimi olmustu duyulmustu koyde ona ragmen onune cikanla evlenmedi . sen takma bunu insallh kismetin gelirHerkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?