- 26 Ağustos 2016
- 110
- 129
- 18
- 34
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Kocaya gidenler çalışmıyor mu canım :) sen takılma böyle laflara. Aslında okul ortamında bulmazsan daha iyi olur. Çünkü kendini derslere veremezsin. Mimarlık zaten zor. Projelerle uğraşırken vakit bulamazsın. Okulunu bitir iş bul . Çevre edinirsin zaten o zaman. Şimdiden takma kafana.kesinlikle öyle olmadı,ama çevremdekiler "kız olup da okuyup ne yapcan,zaten kocaya gidecen" görüşündeler,bizim aileden okuyan yok pek,ben onlar gibi düşünmedim hiçbir zaman,ama bu aralar bir endişe sardı içimi,arkadaşlarımdan evlenenler var
Keşke evde kalsaydım ..
çok sert çıkış yapmışsınız,karşınızdakinin de bir insan olduğunu düşünmeden acımasızca,Sen okuma okudugun okula yazik valla bak en iyisi sen mahallenin poncik 21 22 sinde koca ya varan 23 24 unde taze anne olan 5 caylarinin aranilan ismi ol teyze gunlerinin hanim kizi mesela ... amannnn birakkk napacan okulmusss sinavmis dert sikinti evlen sen evlen ulkenin senin gibi gelinlere annelere ihtiyaci var ...
yok yeni kazanmadım,2 yıl oldu,annem rahatsız olduğundan onunla ilgilendim daha çok ve uzadı okul,herkes kötü yorum yapmış ama ben okulu bitirince yaşımın büyük olmasından da hayıflanıyorum birazOkulu daha yeni kazanmışsınız galiba. Mezun olmayı düşüneceğiniz yere vah bölümde büyük erkekler yok vah evde kalıcam görücü istemiyorum.Kardeşim oku hele okulunu olacağı varsa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?