- 14 Eylül 2014
- 20.435
- 96.131
- 798
- Konu Sahibi cigdemlik86
netten tanışılmış biriyle tatile gitmem zaten
hayır ben ona birşey demedim . tuttu nerden esti evilik gibi bir yorum yazdı . uslup çok çirkin . kendisine laf söyleyincede çıldırdı .tanımadığım adamlarla buluşuyormum . e tanımak için buluşuyoruz bizde .neyse cevap vermicem çünkü derdim bana yeter ...
Benim çok yakın arkadaşım da öyle kendine dünyayı dar ediyor bu psikolojiyle. Yazık yapma. Benim derdim bana yeter falan diye iyice bunu dünyanın sonu haline getirmişsin. İnternetten tanışmak evet güvenli değil, burada bu insanlar sen kötü niyetli insanlarla tanışma diye uyarıyor. Bu kadar sinirlenmeden denilenleri düşün bence. Adam evli mi değil mi, yalancı mı değil mi bilemezsin. Evet evlenenler vardır internetten ama, arkadaş ortamı, iş ortamı yada görücü usulüyle tanışmalara göre risk çok fazla. Sana insanlar bunu iyi niyetle söylüyorlar.
Daha gençsin üstelik, bu kadar psikolojiyi bozacak bir şey yok. Bu psikolojiyle çevrende tanıştığın erkeklerle de olmaz. Bence biraz akışına bırak, hobiler edin kendine. Kendine arkadaş grubu kurmak için kurslara git mesela. Kız yada erkek arkadaşlar bulmak için. Sosyal hayatın aktif olunca bu ruh halin de değişir.
Şu an çok aceleci, panik, mutsuzsun bu dışarıya verdiğin enerjiyi de etkiliyor. Mutsuz insan kötü enerji verir. Kendine dön, o zaman buradaki iyi niyetli yorumları da kötü görmezsin.
Dediklerimi yaparsan eğer değişimi göreceksin, kendiliğinden olacak, görürsün