• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalmis kiz kurusu....

Evet var ama onlar cok secici...birde daha genc bir kiz istiyorlar...dis gorunusumde bir sorun yok bakimliyim kilo falan yok...ama ruh halim bitik..
Bu tespit çok doğru bende çok görüyorum bunu. En basit i benim eşim beni ilk tanıdığında nerdeyse 30 yaşında idi bense 24. Sevgili olduğumuz ilk zamanlar öyle bi konu olmuştu bana sürekli sen çocuksun olgun degilsin deyip duruyordu bende bi gün o zaman bırakıyorum seni git kendi yaşında olgun biri ile çık dedim. Verdiği cevap aynen şu : kendimden küçük dururken 30 yaşında kızı ne yapayım yaaa.
O zaman da sinir olmuştum ama maalesef çoğu nun düşünce tarzı bu.
Bi taraftan da kadere çok inanıyorum ..

Bu tespit çok doğru bende çok görüyorum bunu. En basit i benim eşim beni ilk tanıdığında nerdeyse 30 yaşında idi bense 24. Sevgili olduğumuz ilk zamanlar öyle bi konu olmuştu bana sürekli sen çocuksun olgun degilsin deyip duruyordu bende bi gün o zaman bırakıyorum seni git kendi yaşında olgun biri ile çık dedim. Verdiği cevap aynen şu : kendimden küçük dururken 30 yaşında kızı ne yapayım yaaa.
O zaman da sinir olmuştum ama maalesef çoğu nun düşünce tarzı bu.
Bi taraftan da kadere çok inanıyorum ..
6 yas fazla degil bence
ama benimkiler 20 yas falan küçük istiyordu..6 yasta ne var..
kendimden 12 yas buyuklere bile yasli geldim..
dikkat et seninki 30 una gelince seni bırakmasin..

Sosyal medya uzerinden tanışıp evlenen
cok kişi var
buna takilmiyirum ben
benim karsima yanlis insanlar cikti
o baska.
Ben hiç karşılaşmadım, duymadımda nadir örnekleri olabilir tabii. Bu aksilikler sizi umutsuzluğa düşürmesin. Dünyada yanlış insanlar olduğu gibi doğru insanlarda var, onlarla karşılaşmanız dileğiyle..

Caresiz kalmak ne demek bilmiyorsun..cevremde kimse yok diyorum.yasim gecti ..belki olur diye konustum.buyuk konusma.
çaresiz kalmak evet gerçekten zor ben senin yaşadığın herşeyi fazlası ile yaşadım ama şimdi netten tanıştığım gayet mutlu olduğum bir erkek arkadaşım var evde fazlaca problemlerim var ama diyorum ki beni anlayan seven bir erkek arkadaşım var canım sıkılınca onu arıyorum hemen sesini duyunca herşeyi unutuyorum
onu bulmak kolay olmadı tabi senin gibi bende çok kişi ile görüştüm

Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...

hayat yeni başlıyor fıstık yaşın daha küçük evlenmek için... sevdiğin biri çıkarsa evlenirsin değilse babanın evinden zorun mu var.. evlenmek için de ona buna bulaşma akışına bırak.yaşının yaşantının sevincini yaşa.. işi de boşver kim sevdiği işi yapıyor ki..

Ben hiç karşılaşmadım, duymadımda nadir örnekleri olabilir tabii. Bu aksilikler sizi umutsuzluğa düşürmesin. Dünyada yanlış insanlar olduğu gibi doğru insanlarda var, onlarla karşılaşmanız dileğiyle..
Herkes gorucu usulu evlenmiyor artik
ben cok gördüm
nette tanistigin kadina asik olunmaz diye bir kural mi var
diger tanistigin kadinlar babanin oglu olmadigina göre onlarda yabancı
bir sure tanidiktan sonra sevgili oluyor yada olmuyor
ben bu tür dusunceyi bagnaz buluyorum

hayat yeni başlıyor fıstık yaşın daha küçük evlenmek için... sevdiğin biri çıkarsa evlenirsin değilse babanın evinden zorun mu var.. evlenmek için de ona buna bulaşma akışına bırak.yaşının yaşantının sevincini yaşa.. işi de boşver kim sevdiği işi yapıyor ki..
Kuzum 29 oldum ya...
birde platonigim birine aklimdan cikmiyor
herif :mad:

6 yas fazla degil bence
ama benimkiler 20 yas falan küçük istiyordu..6 yasta ne var..
kendimden 12 yas buyuklere bile yasli geldim..
dikkat et seninki 30 una gelince seni bırakmasin..
Merak etme , eşim beni çok seviyor 2 yıldır evliyiz.. ve bu sabah itibariyle benden asla kopamazmis , öyle söylüyor :)
Biz sana iyi niyetle bi yorum yaptık .
Senin verdiğin cevaba bak..
O kadar belli ki verdigin cevaptan, Kalbin kötü bi kere kizim senin, neden evde kaldım diye çok düşünme. .
Daha da seninle muhatap olmayacağım
Nitekim kalbi kötü insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. .

Merak etme , eşim beni çok seviyor 2 yıldır evliyiz.. ve bu sabah itibariyle benden asla kopamazmis , öyle söylüyor :)
O kadar belli ki verdigin cevaptan, Kalbin kötü bi kere kizim senin, neden evde kaldım diye çok düşünme. .
Adam 30 yasi buyuk buluyormus o bakimdan yorum yaptim
Genci varken yasliyi ne yapayim demiş
demek senden genci olsa ona gidicej
bu yorumdan bu cikar
ben evde kalayim acikcasi umrumda degil artik..keyfim yerinde..

Daha da seninle muhatap olmayacağım
Nitekim kalbi kötü insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım. .

şaka yaptın sanırım :D:D:D

Eleştirmeden önce empati kurmayı deneyelim sevgili arkadaşlar. Yaş etkeninden önce çevre baskısı ve alıştırilmış bir yaşam tarzının oluşturduğu psikolojik bir baskı ve yıpranma var. Size öğrettikleri gibi yaşamak zorunda değilsiniz. Çalışıyormuşsunuz bu çok yerinde bir karar. Evlenmemiş olmanız biraz da karşınıza evlenilecek adam çıkmamış olmasından kaynaklanıyordur kendinizde evlenmemeyi kusur olarak görmeyin. Acaba sizi cevrenizde eleştiren insanların evlendikleri gibi adamlarla bakalım kendinize yakıştırıp da evlenir miydiniz. Evlenmek marifet değil doğru evlilik yapmak marifet. Kendi mutsuzluklarini sizi de mutsuz ederek yatıştıriyorlar. Sen kendi kararlarını kendin ver. Kendine ait hayata bakış acın olsun. Kimseye aldırma. Herşey kader kısmet herşeyin hayırlısı de geç git. Şükür sahibi ol. Herşeyden önce ilk iş duygusal boşluktan çık bu seni sadece hataya götürür. Sanal ortamdan kimseye güvenme. Sakın ama sakın kendini böyle boş konular için üzme. Bu devirde evlilik yaşımı kalmış. Çoğu arkadaşım otuzundan sonra evlendi. Bekar kalmak kötü bir evlilikten iyidir. Yeri zamanı geldiyse o da olur senin için hayırlısı olan evlenmekse. O karısını aldatan sapık adamın dediğini ciddiye alman bile zaman kaybı. Öyle bi kocan olacağına paranı kazanıp yaşayıp gidiyorsun işte. Sen dua et ve sadece ve sadece kendini kabullen ve olduğun gibi sev mutlu huzurlu ol. Mutluluğunu başkalarının ne düşündüğüne bağlarsan evlenince de huzurlu olamazsın o dış ses hiç susmaz yeni bir konu bulur. Sosyal etkinliklere katıl kurslara git için açılır çevren genişler.

Herkes gorucu usulu evlenmiyor artik
ben cok gördüm
nette tanistigin kadina asik olunmaz diye bir kural mi var
diger tanistigin kadinlar babanin oglu olmadigina göre onlarda yabancı
bir sure tanidiktan sonra sevgili oluyor yada olmuyor
ben bu tür dusunceyi bagnaz buluyorum
Sosyal medya dışında tanışıp evlenenlerin tümü görücü usulü mü acaba? Birisiyle yüz yüze daha gerçekçi olarak tanışsaydınız bu kadar hayal kırıklığına uğrarmıydınız, Ya da tanıdığım evli dediğiniz adamla konuşur muydunuz? Hayır neden ısrarla sosyal medya anlayamıyorum gerçekten. Neyse sizin hayatınız hanımefendi, sizede birileri aşık olur umarım SOSYAL MEDYADA

Back
X