Canım senin üzerine hem normal hayatında hem forumda biraz gelmişler sanırım. Biraz rahatla, bu şekilde en büyük kötülüğü kendine yaparsın.Bazen arada espriler olur ortamı yumuşatmak için, bazen de çok sivri dilli üyeler olur ama ben bir forum ortamında insanların birbirini tanımadan kıskanacağına pek ihtimal vermiyorum. Kaldı ki eski mesajları okumadığım için neyi kıskandıklarını da anlayamadım.
Gelelim gerçek hayata.Sana kız kurusu dediler diye kız kurusu olmuyorsun. Diyelim ki, normalde çok güzel yemek yaparsın o gün yemeği yaktın, beceriksiz dediler diye beceriksiz olmuyorsun. Bunarın hepsi karşındaki insanın karakteri ile alakalı. Önce kendine güven, ama güven ile egoyu birbirine karıştırma. Gerçekten kendine güvendiğinde sadece güler geçersin, şu an ise kırılıp karşı savunmaya geçiyorsun.Sakın yanlış anlama, kendini ifade etmenin yolları vardır. Sen biraz sertsin.
Sen hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun çevreyi muhakkak değiştirmen lazım. Aradığın insanın özelliklerini sıraladın çok iyi ama bu kişi halihazırdaki çevrende yoksa o halde sende öyle birileri ile tanışabileceğin bir çevreye yönelmelisin.Hangi şehirdesin? İnsanların iş sonrası gidebileceği sosyalleşebileceği nezih ortamlar var mı? Güvendiğin aranın çok iyi olduğu bir dost ortamın var mı?