• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalmis kiz kurusu....

Cikmiyor cevrem dar.cikanlar bana uygun kisiler degil..benimde ka derim yalnizlik..
Benim de derdim yalnızlık ama ben netten biri ile tanışıp buluşmayı hiç düşünmedim buna zaten cesaret edemem.Yaşım senden büyük.

Bende içinde bulunduğum çevreden çok memnun değilim ama ya radikal bir karar verip çevre değiştireceğim yada içinde bulunduğum çevrenin artılarını görüp onlardan keyif almaya çalışacağım.Ben böyle yapmaya çalışıyorum şu an.

Birde ben herkesin genelde hakettiğini elde edebileceğini düşündüğüm için eğer daha farklı bir hayat istiyorsam önce ben değişmeliyim yani biri karşıma çıksın beni mutlu etsin diye beklemiyorum.Ben hazır olduğumda o kişi karşıma çıkacaktır Allah'ın izni ile diye umuyorum :))

internetten tanısmak büyük risk.
mesafeli mesafeli zaten cok guzel yazmıs...

ilaveten,
madem bu riski goze alıyorsunuz en azından tanımadıgınız hatta yüzünü bile gormediginiz biriyle "ciddi" düşünmeyi rafa kaldırın,
belki bir oncekinde o kadar kapılmanızın nedeni de buydu.
kişiligi hakkında bilgi veren tek şey hakareti oldugunu goz onunde bulundurursak o mu sizin hakkınızda yorum yapmaya vakif biri? ustelik eşini aldatan, günübirlik aradıgı ilişkide yanıt bulamayınca agzıan geleni saymaktan cekinmeyen biri.

düsünüp degerlendirme yapacagınız sey "kız kurusu" sözü olmasın,
neden memnun olmadıgım bazı seyleri degistirmek guzellestirmek icin caba sarfetmek yerine kurtarıcı bekleyip her gelene duygusal yaklasıyor ve zaaflarımdan faydalanmalarına yaralamalarına izin veriyorum olsun.
Benimde gucume giden bu...o insan hangi hakla bana bunu söylüyor ..ben nasil pisliklerle muhattab oldum

.....düsünüp degerlendirme yapacagınız sey "kız kurusu" sözü olmasın,
neden memnun olmadıgım bazı seyleri degistirmek guzellestirmek icin caba sarfetmek yerine kurtarıcı bekleyip her gelene duygusal yaklasıyor ve zaaflarımdan faydalanmalarına yaralamalarına izin veriyorum olsun.
:KK9:

Benim de derdim yalnızlık ama ben netten biri ile tanışıp buluşmayı hiç düşünmedim buna zaten cesaret edemem.Yaşım senden büyük.

Bende içinde bulunduğum çevreden çok memnun değilim ama ya radikal bir karar verip çevre değiştireceğim yada içinde bulunduğum çevrenin artılarını görüp onlardan keyif almaya çalışacağım.Ben böyle yapmaya çalışıyorum şu an.

Birde ben herkesin genelde hakettiğini elde edebileceğini düşündüğüm için eğer daha farklı bir hayat istiyorsam önce ben değişmeliyim yani biri karşıma çıksın beni mutlu etsin diye beklemiyorum.Ben hazır olduğumda o kişi karşıma çıkacaktır Allah'ın izni ile diye umuyorum :))
Ben aile istiyorum cocuk istiyorum gec kalmaktan korkuyorum..

Çooook haklısın.Ama yurtdışına gitmek yada netten tanışmak değil bol bol dua etmek,çevrene evlenmek istediğini duyurmak ki bunu yapmışsındır ve hayırlı kısmetini beklemekten başka ne yapabilirsin benim aklıma gelmedi zira kelin merhemi olsa :)))

Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
KIZ KURULUĞUNUN YAŞ SINIRI 29 İSE TÜM BEKAR BAYANLARIN VAYYY GELDİ HALİNE :eek: TAKMAAAA O EGOSUNU TATMİN ETMEYE KALKMIŞ :KK57:

diyelim ki istedikleriniz beklediginizden cok daha hızlı oldu,
her gün siddet görüp o eşini aldatan pislik dediginiz gibi biri ile evlenmiş olsanız mutlu mu olacaksınız?

biyolojik saatten oturu endiseleriniz artabilir,
ancak huzur ortamı olmayan bir aile (!) ne sizi mutlu eder ne de hayalini kurdugunuz cocukları...

profilinizden kişisel bilgiler/kullanıcı ismi degistirme sekmesini tıklarsanız istediginiz kullanıcı adını girebiliyorsunuz sanırım.
fakat bunu tum uyeliginiz suresince ancak 2-3kez yapabiliyorsunuz galiba, sayıdan emin degilim.
Profile giriyorum isim bölümünu bulumadim..

diyelim ki istedikleriniz beklediginizden cok daha hızlı oldu,
her gün siddet görüp o eşini aldatan pislik dediginiz gibi biri ile evlenmiş olsanız mutlu mu olacaksınız?

biyolojik saatten oturu endiseleriniz artabilir,
ancak huzur ortamı olmayan bir aile (!) ne sizi mutlu eder ne de hayalini kurdugunuz cocukları...
Evet ama her evli kadin dayak yemiyor yada aldatilmiyor ki...onlar kötü örnekler..cocuk istegim cok fazla..

hemen bu ekranın ustunde nickiniz ustune gelin, menu cıkacak,
orada solda kisisel bilgiler bölümünü tıklayın,
acılan sayfada sol tarafta alt sıralarda kullanıcı ismi degistirme yazıyor. sonra da onu tıklayın.

İnternetten birileriyle tanışacaksın düzgün bir insan çıkacak, hoşlanacaksın sonrasında da evleneceksin. Bu söylediğinin olma ihtimali çok düşük. Bence internetten insanlarla tanışmaya biraz ara ver, hatta mümkünse tamamen unut o olayı. Hayatından memnun değilsen değiştireceksin, imkanlar oturduğun yerden ayağına gelmez.

Evet ama her evli kadin dayak yemiyor yada aldatilmiyor ki...onlar kötü örnekler..cocuk istegim cok fazla..

fakat o adam evli olmasaydı ve ben de evlenmek istiyorum deseydi ya onun yalanlarına kanıp mutsuz olacaktınız,
ya da onun gibi biriyle hayatınızı birlestirseniz dahi mutsuz...

mutlulugunuzu baskalarına baglamayın,
dunyanın en iyi insanıyla evlenseniz dahi siz bu sefer baska kaygılarla beyninizi mesgul ederken nasıl mutlu olabilirsiniz ki?
sizi motive edecek işlerle ugrasın,
hayatınızı bir insanı merkeze koyup ona gore sekillendirme kararı alırsanız uzgunum ama kendiniz icin birsey yapmadıogınız icin aydınlıkta hissettiginiz gunler yine sayılı olma ihtimali yuksek...

yahu aklı başında olacak yaştasın
ergenler gibi netten tanışıp görüşüyorsun..
bla bla bla..

fakat o adam evli olmasaydı ve ben de evlenmek istiyorum deseydi ya onun yalanlarına kanıp mutsuz olacaktınız,
ya da onun gibi biriyle hayatınızı birlestirseniz dahi mutsuz...

mutlulugunuzu baskalarına baglamayın,
dunyanın en iyi insanıyla evlenseniz dahi siz bu sefer baska kaygılarla beyninizi mesgul ederken nasıl mutlu olabilirsiniz ki?
sizi motive edecek işlerle ugrasın,
hayatınızı bir insanı merkeze koyup ona gore sekillendirme kararı alırsanız uzgunum ama kendiniz icin birsey yapmadıogınız icin aydınlıkta hissettiginiz gunler yine sayılı olma ihtimali yuksek...
Ne kadar herseyi yapsanda okusanda calissanda ne olursa olsun bir aile ozlemi duyar insan..her kadin duyar...
Benim yapim bu degismiyor iste...kafamin estigi gibi yasayamiyorum...
Ben adimi degistiremedim mal gibiyim göremiyorum hala nerden değiştiğini.telden giriyorum su an

Onun cani cehenneme.ama icimde oyle bir yara var ki dokundu cok o laf...onla bulusmadim diye ağzına geleni saydi pislik..
SEN DİYORSUN PİSLİK DİYE BULAŞSAYDIN ÇAMURU ÜSTÜNE KALIRDI AYRICA NEDEN BOŞANMIŞ BİR EŞ ADAYI DÜŞÜNDÜN Kİ KAÇ TANE BOŞANMIŞ KADINLA HİÇ EVLENMEMİŞ BİR ERKEK EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR Kİ MADEM ERKEKLER ÖYLEYSE BU TUTUMU BİRAZ DA BİZ GÖSTERELİM ONLARA :KK12::KK12:

kız kurusu ne ya saçmalığa bak

sizin sorununuz sevgili olarak sectiğiniz kişileri hep sosyal ağlardan bulmak.çalışan birisiniz şöyle bir bakın etrafınıza eminim size uyan birileri vardır.internet ilişkileri değil gerçek ilişkiler yaşamaya başladığınızda herşiy değişir.

Back
X