• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalmis kiz kurusu....

bugün benim doğum günüm ve 26 yaşıma giriyorum artık evdekiler başladı hayırlı kısmet hayırlı kısmet diye insanı ister istemez strese sokup düşüncelerini etkileyebiliyorlar bu sebeple inanın sanki bir kaç gündür değişik bir psikoloji içine girdim sanki acilen birini bulmalıyımda evlenmeliyim diye bakınır oldum etrafıma:) harekete geçmezsem evde kalıcakmışım gibi gelmeye başladı oohhh rahatlasınllar :) tabi bunlara sebep çevremdekilerin bitmek tükenmek bilmeyen evlilik haberleri , daha 18 yaşına girmemişlerin koca evlilik meraklısı olması , ee etraftakilerin yine bitmek tükenmek bilmeyen (kolu komşu akraba arkadaş) nezaman evliyorsun soruları kafamda resmen deli sorular halini aldı :) oysa ben bir kızın ayakları üzerinde durmasını bilen ilk önce tahsilini bitirip çalışma hayatını atılması gerektiğini düşünen biriyimdir öylede yaptım rabbime şükürler olsun :) acilen bu psikolojiden kurtulup yanlış birşey yapmadan bizler için en hayırlısını düşünen rabbimize herşeyi bırakmak :) kader kısmet bu işler başımıza gelen herşey allahtan ayrıca herkes evlenecek diye birşey söz konusu değil önemli olan insanın sağlıklı mutlu ve huzurlu olması malesef bu da elden gitmeyince pek anlaşılmıyor nankörüz nankör:) bu da benim hikayem bu aralar karmaşığım belki yazdıklarım seni biraz olsun rahatlatır ve sakinleştirir pek aceleci ve telaşlı gördüm seni :)
Allah hayirli kismetler versin inss....
Panik halindeyim evet..biyolojik saat işliyor..tabiki herkes evlenmek zorunda degil ama istiyorum ne yapayim..

Ne kadar iyi niyetli bir bayansiniz...rabbim size hep mutluluk versin..ne güzel umut veriyorsunuz..burda benim derdimle ilgilenen bütün bayanlara dualarimi gonderiyorum..allah razi olsun..
Allah senden de razı olsun. ve teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Allah hepimiz için hayırlı yazılar yazsın en önemlisi bu. :KK68:

Allah hayirli kismetler versin inss....
Panik halindeyim evet..biyolojik saat işliyor..tabiki herkes evlenmek zorunda degil ama istiyorum ne yapayim..
Görücü usulü düşünmüyor musun

Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...

29 yaş çokta büyük değil artık çoğu insan bu yaşlarda evleniyor. bence evlilik olayını aklından çıkar çünkü aklına taktıkça inadına olmuyor ya da yanlış insanlara şans veriyorsun. o yüzden hayatından tat çıkarmaya çalış. zaten evlilik olayı biranda hiç aklında yokken oluyor.

çünkü mutlulugunuzu onlara baglıyorsunuz, ısrarla yazdıgım sey bu.
dolayısıyla yumusak karnınızdan alıyorsunuz darbeleri de.
o kadar kas yapmamıs olsanız dahi yumrugu gorunce ya kacın ya da karnınızı azıcık kasın ki ters tepsin :KK66:

güclenmek istiyorsanız ve bu durumdan muzdaripseniz de sporcu olsanız kas gelistirmek icin egzersiz onerirdik degil mi? ya da dogru sekilde beslenme vs.
işte aile evlilik vs bu dusuncelerinizden vazgecin demiyorum ama bir kenara bırakın,
kendiniz icin birseyler yapmaya calısın, ruhunuzu besleyin...
Ablacim yaw sen niye bu kadar güzel seyler yazıyorsun? Ayiptir demesi,insan utaniyor sen yazinca.

hep yazarım bir kere de buraya yazayım.. hayatta beklediğiniz hiç bir şey siz beklerken gerçekleşmez.. ne zaman ümidinizi keser, başka şeylerle ilgilenirsiniz o zaman gerçekleşir.. yani rahat bırakın düşüncelerinizi :)
Kesinlikle katiliyorum..ben taktikca olumsuz oluyor..

Kardes sadece es olarak dusunme evlenecegin adami. Iyi bir baba profili de olmali karsinda. Pat diye evlenip, pat diye kucaginda cocukla bulursun kendini bu sekilde kafaya takmaya devam edersen.
Dun aksam esimin ailesiyle skypetan gorusuyorduk.
Kayinbabam gorumceme sarilmisti, birbirleriyle sakalasip, opuyolardi.
Cok duygulandim. Babam bana hic sarilmadi, hic opmedi..Hic basimi dizlerine koymadim. Ama onlar birbirlerini hep oper, sarilir...

Ablacim yaw sen niye bu kadar güzel seyler yazıyorsun? Ayiptir demesi,insan utaniyor sen yazinca.

yine cok tesekkur ederim adeninannesi :KK23:
ancak utanılacak birsey yok, "yapma etme" diyen bircok yorumdan herhangi biri öz itibariyle.
fakat boyle yaptıgın her yorumda ben gercekten utanıyorum, o ayrı.
tekrar teşekkürler... iltifat etmek icin demiyorum ama hakikaten bakan gözle alakalı ;)

Kız bir şekilde mutsuz.hayatta herkes sizin kadar sosyal,sizin kadar aklı başında olmuyor .insanları rencide etmeyi bırakın
konunun basindan beri o arkadas moral bozucu seyler yaziyor..acikcasi moralim zaten bozuk daha fazla bozulmasi imkansiz..ben kendi derdimdeyim..bana yetiyor birde bu tiplerle ugrasamam..cevap vermeye Kalktim baktim ayni uslup..kaale bile almiyorum hala gelip yaziyor.amaci polemik yaratmak..bu firsati vermeyelim ona...
Duyarliliginiz ve güzel kalbiniz icin sonsuz teşekkürler....

Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...

face de kendine eş aranmaz ... orada oyun isteğini karşılayacak arkadaş aranır ... :oops:

yine cok tesekkur ederim adeninannesi :KK23:
ancak utanılacak birsey yok, "yapma etme" diyen bircok yorumdan herhangi biri öz itibariyle.
fakat boyle yaptıgın her yorumda ben gercekten utanıyorum, o ayrı.
tekrar teşekkürler... iltifat etmek icin demiyorum ama hakikaten bakan gözle alakalı :KK66:
Bu konularda hep konu sahipleri "koca delisi" ilan edilir :)
Yok bariz farklilik var sizde ben biliyorum, görüyorum.. Ama bazen höyttt uleeyyynn diyin yahu !

altı üstü 29 yaşındaymışsın ya... evde kalmış felan da değilsin... netten birileriyle tanışma. iş ortamında yok mu ki. varda sen göremiyorsundur... doğru yöne bakamıyorsun belki.

İnternette tanışma olayını yadırgayan bi insan değilim, fakat orada da nasıl oluyor da hep sapıklara denk geliyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Yani mesela evli ama arayışta olan bi adamla internetin neresinde tanışıyosunuz? Konu sahibi önce biraz özeleştiri yapmalı.
Her gün aktif olarak işe gidiyorsun, geliyorsun, dil kurslarına gitmişsin yemek kursları falan, ki bunlar sadece benim okuduklarım, bütün sayfaları da okumadım.
Bu kadar ortama girip çıkıp da reelde herhangi bir erkekle en azından bir kahve içmeye bile gidememişsen, biraz özeleştiri her halukarda şart.

O kendini bilmez esek herif evlenmiste ne olmus adam mi olmus.bende o mantikla bakarsan evde kaldim.cok ta fifi.umrumda bile degil.milleti birak ne dediklerini umursama.kimseyi memnun edemezsin.kendini gelistir.isin de yuksel ve aileni de goturursun yaninda.evlenmem gerek gozuyle bakarsan suan ki durumundan daha kotuye de dusebilirsin.

canım ya boşlukta kalıp sakın öyle insanlarla muhatap olma sonra hayatından izlerini silemezsin sen üzülürsün

Back
X