Evde kedisi olanlar

Bir sey ögrenmek istiyorumda benimde kedim var ve yaklaşik 6 aydan beri yanimda şimdi ise 1 aydan beri tüy dokmeye başldi bende traş ettirmek istiyorum fakat kimisi diyoki tras ettirdikten sonra daha çok doker ve tüyleri sertleşir diyor doğrumu sizin kediniz oyle oldumu cevaparsaniz sevsevinirim şimdiden teşekkurler

Bir sey ögrenmek istiyorumda benimde kedim var ve yaklaşik 6 aydan beri yanimda şimdi ise 1 aydan beri tüy dokmeye başldi bende traş ettirmek istiyorum fakat kimisi diyoki tras ettirdikten sonra daha çok doker ve tüyleri sertleşir diyor doğrumu sizin kediniz oyle oldumu cevaparsaniz sevsevinirim şimdiden teşekkurler
Merhaba, kedilerin traş ettirilmesini pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum. Şimdi yavaş yavaş yazlık tüylerine geçiyorlar, belki o yüzden tüyleri daha fazla dökülmeye başlamıştır. Tavuklu mamalar daha fazla tüy dökmelerine neden olurmuş, mamasında tavuk varsa mamasını değiştirebilirsiniz. Bir de düzenli olarak tararsanız dökülmesi oldukça azalıyor. :) ama traş konusunda fazla bir bilgim yok, bir tek çok önermediklerini duymuştum, yine de veterinerine danışırsanız daha iyi olur. :)

Back