lütfen kedilerinizi traş ettirmeyin,strese girip hasta oluyolarmış,yada saldırganlaşıyolarmış yazık değilmi bakamayacak olan evine kedi almasın zaten.Benimde 7 aylık iran kedim var doğal olarak çok tüy döküyo süpürgem arnicanın turbo başlıklı olanından döner başlıklı o tüyleri topluyo.Bazen çok bunalıyorum ama asla vazgeçemem kedimden,evimizin neşesi küçük bebeğimiz.Yazın üç günlüğüne istanbula gittik tabi kedimizi evde bıraktık komşuya anhtar bıraktık günde üç kez çıkıp ilgilendi,ama o üç gün bana cehennem geldi kızımdan ayrı.Hep bizi aramış ağlamış canı sıkılmış.Eve döndüğümüzde kapıdan içeri girergirmez üstümüze atlayıp yüzümüzü yaladı onun o halini görünce çocuklarla ağladık.Bir daha asla onu yanlız bırakmam.Birde bi ricam olacak bi heves evinize kedi alıp bakması zor oluyo diye asla sokağa bırakmayınbu onlara yapılacak en büyük kötülük olur.Benim kedim evde doğdu evde büyüdü sokağa çıkarınca korkudan titriyo ağlıyo hemen eve girmek istiyo.Bizde sadece balkona çıkarıyoruz orda mutlu oluyo