Evde keman öğrenmek istiyorum.

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
36
İzmir
Arkadaslar keman aldım kursuna gittim ama pek verimli bi hoca olmadıgı icin bıraktım suan kendi calısmalarımla biraz asama kaydetmek isityorum internetten arastırdım ama aradıgım tarzda bir program bulamadım . bildiginiz cd video vs bir seyler varmı keman öğretmek amaçlı... yardımlaırınız icin simdiden teşekkürler...

canım ben kitap aldm kitaptan çalmaya gayret ediyorum tavsiye ederim çünkü kolaydan zora doğru gidiyor..
sen de öyle yaparsan kısa zamanda umutsuzluğa kapılmazsın...
başarılar şimdiden..

canım ben kitap aldm kitaptan çalmaya gayret ediyorum tavsiye ederim çünkü kolaydan zora doğru gidiyor..
sen de öyle yaparsan kısa zamanda umutsuzluğa kapılmazsın...
başarılar şimdiden..

saol canım kitapla kolay oluyor mu sence ben görsel seyleri tercih ediyorum bi ara bi link bulmstum keman ögretiyordu. özel ders gibii kolaydann zora dogru baya güzeldi o ama linki kaybettim bulamıyrm....

madem gittiğin hocanın çok yararlı oldugunu düşünmedin, bırakarak iyi yapmışsın. istanbuldaysan ismek kurslarına başvurabilirsin, ne de olsa ücretsiz, ama ona bel bağlama, evde yine geliştirmeye çalış yoksa zaten orda haftada 1 kereyle bilmem kaç kişilik sınıfta olcak gbi değil, takıldığın yerlerde danışcak bi hocan olsun
bende ingilterede yıllarca piyano çaldım orda okulda zorunluydu geldim burda piyanom yok unuttum çalmayı, araştırdım uyarsa bende seneye piyanoya gitcem hatırlamak için, yeni öğrenmek için değil ama destek için yararlı olur bence madem sen de kendin bi yandan çalışıyosun, sana da uygun bence

ben kalabalik kurslarin faydali oldugunu dusunmuyorum ama evde tek basina yol almaktansa haftada bir kere faydalanabilecegin birisi olmasi bence de iyi olabilir,.
ismek ya da halk egitim merkezlerine basvurabilirsin bence. ben de ilk orda ogrenmeye basladim..

madem gittiğin hocanın çok yararlı oldugunu düşünmedin, bırakarak iyi yapmışsın. istanbuldaysan ismek kurslarına başvurabilirsin, ne de olsa ücretsiz, ama ona bel bağlama, evde yine geliştirmeye çalış yoksa zaten orda haftada 1 kereyle bilmem kaç kişilik sınıfta olcak gbi değil, takıldığın yerlerde danışcak bi hocan olsun
bende ingilterede yıllarca piyano çaldım orda okulda zorunluydu geldim burda piyanom yok unuttum çalmayı, araştırdım uyarsa bende seneye piyanoya gitcem hatırlamak için, yeni öğrenmek için değil ama destek için yararlı olur bence madem sen de kendin bi yandan çalışıyosun, sana da uygun bence

izmirde oturuyorum canım.. burda halk egitimler var ama keman kursu yok genelde gitar falan var :(

benim erkek arkadaşımında bu konuda çok hevesi var bi site buldum notaları tıklayınca çalıyo
yerlerini gösteriyo aldığınız kitabın adı acaba

Back
X