- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
hemen ilk yaptıgında işe yarıyor yani:) vay be.denemek lazım
kesinlikle yarıyoor :) denersen yorum yaz lütfen deneyecek herkese fikir oluuur :)
Peki sivilce için de birşey önerir misin?
ben özellikle burun üstü için yaptım zaten canımpekı bu tarıf burun ustundekı sıyah noktalara da ıyı gelıyomu?
peçetenin tamamen tenine yapıştığına eminsin di mi canım neden olmadı acaba burnuna sağ sol olarak iki parça yapsan belki daha iyi olur bir de tamamen kurumasını bekledin di mi çene yanak vs de işe yaradı mı pekicanm bunu bende uyguladm ama burnumdakı sıyah noktaları götrmedı neden bılmyıorum hçbşey çıkmadı
ben özellikle burun üstü için yaptım zaten canım
peçetenin tamamen tenine yapıştığına eminsin di mi canım neden olmadı acaba burnuna sağ sol olarak iki parça yapsan belki daha iyi olur bir de tamamen kurumasını bekledin di mi çene yanak vs de işe yaradı mı peki
bekledm ccnm ya ben tum yzume uygulamştm hem hem hç gtrme fln olmadı zaten ne illet şeymş kaç yıldır uğrşıyorum. o niveann sıyah nokta bantlarndan kullandm kaç kez ama yenıden çkıyo bışey değşmıyo yanı guzellik merkezine fln gtmeyı dşnyrm şu an bılmıyorum nası olur yanlş olursa da sivilce yapıyomş hep korkuyorm yanı dertlıyım
canım zaten siyah nokta sonu olan bir problem değil ne yazık ki :2:
güzellik merkezine gidip kimyasal peeling veya çok müthiş bakımlar yaptırsan da yine o gözenekler açık olduğundan siya nokta oluşacaktır ben de aynı şekilde bant kullandım uzun süre ama hep tekrar geldiler
canım ben bir de kil maskesi yapıyorum gözenekleri vs derinlemesine temizliyor üzerine de tonik sürüyorum ama tonik dediğim %100 doğal lavanta suyu ya da gül suyu (bunları doa kozmetikten alıyorum) sürekli temiz tutuyorum makyaj yapmıyorum yapsam da mutlaka eve gelir gelmez temizliyorum
buhar banyosu yapıp sonra şeker ve balı karıştırıp peeling yapabilirsin canım gözenekler buharla açıldığından temizlenirler görünümü hafifler en azından
bence doğal maskeler evde ugulamalar yap
nette de arştrdm baya herkes kil maskesını önermş sende söylemşşsn uyguluycm onu alıp .cnm bende yzumun temzlgne önem verıyorum oyle asla mekyajı drdrmam yuzumde yıkarm tonık surerm fln ama geçmeynce geçmıyo işte:26:
benim sadece alnımda var sivilce o da dönemsel sanırım ben de alnımı kükürt sabunuyla yıkıyorum bepanthol krem sürüyorum hiç yağlanmıyor hemen emiliyor bu krem çook memnunum ben sivilce sorunum yokken iki üç damla zeytinyağı karaüzümyağı ya da nar çekirdeği yağı ile nemlendiriyorum ama sivilcem varken bepanthol kullanıyorum iyileştirme özelliği var ama nedendir bilmiyorum sivilce varken saf yağ sürmek içimi rahat ettirmiyor diye:)
cildin nasıl ki canım yağlı mı
ne çok kuru ne çok yaglı:) aynen benmde alnımda var :) hmm o kremi nerden bulabilirim peki?
yumurtanın akını çırpmadan mı sürüyoruz canım ? yumurta akı sabit durmuyor biliyoruzki ,tam anlayamadım o kısmı deneyeceğim ama:26:
Teşekkür ederim canım yarın gündüz gözüyle deneyip sonucu yazacağımcanım ben küçük bir kaba koydum kapaklı bir kapa ayırıp içine far fırçamı daldırıp daldırıp sürüyorum :)
Teşekkür ederim canım yarın gündüz gözüyle deneyip sonucu yazacağım
bugün denedim sanırım faydası oldu:)
Çok belirgin siyah noktalarım yoktu ama sanki daha görünmez oldular.. yumurtanın cilde verdiği değişik histe cabası
Teşekkürler Afilli_kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?