Evde kendi çalışacak ÖĞRETMEN ADAYLARI arkadaşlar buraya. FİKİR VE KAYNAK PAYLAŞIMI

nanolina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
51
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Dersane imkanı olmayan bir çok arkadaşımız var. Ben de bunlardan bir tanesiyim. Gelin düzenli ve disiplinli bir çalışma yapalım buradan birbirimize destek olalım.:49::72:

neden kimse cevap vermemiş anlamadım, ama ben varım dersaneye gidemiyorum, bu sene de hazırlanayım diyorum. birlikte hazırlanabiliriz... motivasyona çoook ihtiyacım var.

ben dersaneye gıdıyorum ama ne fayda motıvasyon sıfır.bende sızınleyım kızlar tarıh ogretmenıyım yardımıma ıhtıyacınız olursa burdayım

ben de matematik öğretmeniyim. daha önce de sınava girdim iyi bir puan aldığımı düşünmeme rağmen atanmama yetmedi. demekki daha da yükseltmem gerekiyor puanımı ama nasıl bilemiyorum. şu anda tarih çalışmaya başladım. geçen sene datadan çalışmıştım çok da beğendim. bu sene de arkadaşım muratın tarih kitabını vermişti, şöyle göz gezdiriyorum ama birçok şeyi zaten geçen seneden hatırlıyorum. sanırım soru çözerek daha bir toparlayacağım.

ben de matematik öğretmeniyim. daha önce de sınava girdim iyi bir puan aldığımı düşünmeme rağmen atanmama yetmedi. demekki daha da yükseltmem gerekiyor puanımı ama nasıl bilemiyorum. şu anda tarih çalışmaya başladım. geçen sene datadan çalışmıştım çok da beğendim. bu sene de arkadaşım muratın tarih kitabını vermişti, şöyle göz gezdiriyorum ama birçok şeyi zaten geçen seneden hatırlıyorum. sanırım soru çözerek daha bir toparlayacağım.
evet canm tarıhın en buyuk ılacıdır soru cozmek basarılar dılerım ınsallah bu sene atanırsın canm tabı becerebılırsem bende atanırım umarım:(

evet canm tarıhın en buyuk ılacıdır soru cozmek basarılar dılerım ınsallah bu sene atanırsın canm tabı becerebılırsem bende atanırım umarım:(

ihşallah canım atanabiliriz. haftasonu çıkıp biraz kaynak alacağım. sanırım datanın soru bankasını alırım genel kültürden, başka tavsiye edebileceğiniz var mı acaba genel kültür için...

ihşallah canım atanabiliriz. haftasonu çıkıp biraz kaynak alacağım. sanırım datanın soru bankasını alırım genel kültürden, başka tavsiye edebileceğiniz var mı acaba genel kültür için...
canm sınav akademıye gıdıyorum dersane olarak ve kaynaklarından cok memnunum bı bak ıstersen.tarıhcımız gecen sene 30 tarıhten 29 unu tutturduklarını soyledı ozellıkle tarrıhcımız super zaten bıze verdıklerı soru bankasınıda kendısınınde ıcınde bulundugu zumre hazrlamıs.tarıh soru bankasının ustunde nevzat ozdemır yazıyosa cekınmeden alabılırsın dıyım ben sana.sanırım kendısı pegem dede calısmıs pegemın kıtaplarınada bı bakın.bıde yedııklım onerırım özellıkle egıtım bılımlerınde cok tavsıye edılen kaynaktr

Ben de evde çalışacağım arkadaşlar. Ama hala bir numara yok :52: Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu sene memuriyet senesi aynı zamanda. Gy-gk çok zor olmayacaktır ama en az 100 neti garantilemek gerek. İlk iş gy-gk e yüklenmek olmalı bir an önce.

kızlar bugün fuara gidip kendime kitap aldım sonunda. artık başlıyorum, hadi motive edelim birbirimizi, günlük değil ama haftalık rapor verebiliriz birbirimize...

Back
X