- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
-
Saçım düz renk kusuru işte beyaz çok fazlaLorealin boya kutularindan aplikator cikiyor cok kolay boyaniyor. Saciniz duz renkse evde boyayabilirsiniz.
Tup boya aldiginizda da mecburen sulandirici almaniz gerek boya cok kati nasil surceksiniz?? Bende de beyaz var sac renginin bir ton koyusunu al sur kapatiyor hemenSaçım düz renk kusuru işte beyaz çok fazla
Kutu boya ile halledeyim mi içindeki sulandırıcnın (boyaya karıştırılan sıvı)saçları yıprattığını söylemişlerdi ondan tüp boyamı alsam diye düşündüm
Sulandırıcıyı ölçülü kullanıyormuş kuaförler (benim kuaför öyle diyor ondan sordum)Tup boya aldiginizda da mecburen sulandirici almaniz gerek boya cok kati nasil surceksiniz?? Bende de beyaz var sac renginin bir ton koyusunu al sur kapatiyor hemen
Sulandiriyi az koyu zaten ayarlamayi siz yapiyorsunuz baska kaba alin diger boyada kullanirsiniz. Loreal alin. Icinden kremde cikiyor. Yumusacik oluyor. Rengi siz kutulardan bakip bulursunuz yada kuaforunuze sorunSulandırıcıyı ölçülü kullanıyormuş kuaförler (benim kuaför öyle diyor ondan sordum)
Tüp boya alırsam sulandırıcısını ayarlayıp dökülecek ya yıpranma az mı olur gibi düşündüm
Neyse kutu boya alayım hangi marka alayım
Kendim boyayabilirim dimi beceririm inşallahSulandiriyi az koyu zaten ayarlamayi siz yapiyorsunuz baska kaba alin diger boyada kullanirsiniz. Loreal alin. Icinden kremde cikiyor. Yumusacik oluyor. Rengi siz kutulardan bakip bulursunuz yada kuaforunuze sorun
Benim el becerim yoktur ben bile boyadimKendim boyayabilirim dimi beceririm inşallah
Tamam haftasonu deneyeceğim inşallahBenim el becerim yoktur ben bile boyadimboyadiktan sonra posetle sar saclarini terlesin boyayi cabuk emer. Birde boyayi surdukten sonra yarim saat bekle sonra tara 15 dakika daha bekle
Aynen oyle. Yikarkende diplere hafif su tutup butun saca yedirin boya deymeyen yer kalmasin☺Tamam haftasonu deneyeceğim inşallah
Önce diplere sonra tüm saça uygulayacağım dimi sonra poşetleyip bekleteceğim
Tamam pek bi heyecanlandımAynen oyle. Yikarkende diplere hafif su tutup butun saca yedirin boya deymeyen yer kalmasin☺
Sonucu bekliyoruz nasıl olduŞuan dipleri boyadım ama arka dipleri yapamadım yarım yamalak olacak sanırım önler yanlar tamam da arkaları beceremedim sanırım
Heyecanlıyım inşallah yarım yamalak olmaz
Korktuğun gibi olmadı eşim iyi olmuş demişti ama bugün işyerinde ki arkadaşlara gösterdim arkalarda problem yokmuşSonucu bekliyoruz nasıl oldu
Çok sevindim eşinizden yardım alabilirsiniz aslında iyi günlerde kullanın :)Korktuğun gibi olmadı eşim iyi olmuş demişti ama bugün işyerinde ki arkadaşlara gösterdim arkalarda problem yokmuş
Hatta kuaföre gitmiş gibisin dediler
Bundan sonra evde boyarım arka dipleri boyamanın kolay yolunu da bulmam lazım
Eşim beni bulaştırma demişti ilk başta ondan söylemedimÇok sevindim eşinizden yardım alabilirsiniz aslında iyi günlerde kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?