Saç Rengi ve Saç Boyama Evde kendim boyasam mı?

ordanburdanbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
3.935
4.319
158
merhabalar
Saçlarım kumral rengi ama beyazım çok Fazla ince telli ve ensemde
Beyazlarım çok olduğu için artık bana kuaföre gidip boyatmaktan fenalık geldi bekleme süresi beni geriyor o saatlerde şunu yapardım bunu yapardım diye düşünüp duruyorum
Bu ara saçlarım çabuk uzamaya başladı artık 3 haftada bir boyatmam gerekiyor kendim boyasam diyorum.
Daha önce hiç boyamadım tüp boya mı alsam kutu boya mı? Tüp boya nerde satılır onu da bilmiyorum
Yine kahve kumral gibi bir renk olacak ne yapayım nasıl yapayım

Lorealin boya kutularindan aplikator cikiyor cok kolay boyaniyor. Saciniz duz renkse evde boyayabilirsiniz.

Lorealin boya kutularindan aplikator cikiyor cok kolay boyaniyor. Saciniz duz renkse evde boyayabilirsiniz.
Saçım düz renk kusuru işte beyaz çok fazla
Kutu boya ile halledeyim mi içindeki sulandırıcnın (boyaya karıştırılan sıvı)saçları yıprattığını söylemişlerdi ondan tüp boyamı alsam diye düşündüm

Tup boya aldiginizda da mecburen sulandirici almaniz gerek boya cok kati nasil surceksiniz?? Bende de beyaz var sac renginin bir ton koyusunu al sur kapatiyor hemen

Tup boya aldiginizda da mecburen sulandirici almaniz gerek boya cok kati nasil surceksiniz?? Bende de beyaz var sac renginin bir ton koyusunu al sur kapatiyor hemen
Sulandırıcıyı ölçülü kullanıyormuş kuaförler (benim kuaför öyle diyor ondan sordum)
Tüp boya alırsam sulandırıcısını ayarlayıp dökülecek ya yıpranma az mı olur gibi düşündüm
Neyse kutu boya alayım hangi marka alayım

Sulandiriyi az koyu zaten ayarlamayi siz yapiyorsunuz baska kaba alin diger boyada kullanirsiniz. Loreal alin. Icinden kremde cikiyor. Yumusacik oluyor. Rengi siz kutulardan bakip bulursunuz yada kuaforunuze sorun

Benim el becerim yoktur ben bile boyadim boyadiktan sonra posetle sar saclarini terlesin boyayi cabuk emer. Birde boyayi surdukten sonra yarim saat bekle sonra tara 15 dakika daha bekle
Tamam haftasonu deneyeceğim inşallah
Önce diplere sonra tüm saça uygulayacağım dimi sonra poşetleyip bekleteceğim

Loreal inoa boya tavsiye derim amonyaksız olduğu için saçınıza daha az zarar verir kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz :)

Şuan dipleri boyadım ama arka dipleri yapamadım yarım yamalak olacak sanırım önler yanlar tamam da arkaları beceremedim sanırım
Heyecanlıyım inşallah yarım yamalak olmaz

Çok sevindim eşinizden yardım alabilirsiniz aslında iyi günlerde kullanın :)

Valla ben şampuanlama usulü yapıyorum kendi kendime sonra azcık kafama yağ damlatıyorum kolay taransın diye boyayıp tarakla tarıyprum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…