Evde kimse yok ne yapmam gerek bir yardim eder misiniz

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Cok konu actim farkindayim ama evde kimse yok bana yardim edin lutfen
Sevgilime cok kirildim uzuldum 5 gundur agliyorum
Ve 5gundur icimde bir sikinti var
Bugun konuyu kendi kafamda hallettim artik uzulcek bir seyim yok
Fakat sikintim devam ediyor nedensiz bir aglama hissi var kendimi tutmasam hungur hingir agliycam

Ve sol kolum uyustu kisa surdu ama uzun sure agridi yaklasik bir saat once falan
Sanki kalbime biri bastiriyormus gibi hissediyorum
Ve gigsum agriyor su an
Ne yapmam gerek balkona ciktim temiz hava alayim diye gecmedi

Korkmaya basladim ya:2:

Evde kimse yok anneme soyleyemiyorum disardalar
Sevgilime yine ulasamiyorum interneti kesildi

Acaba sinav yaklasiyor diye stres mi yaptim kendime

Psikolojik bir sikinti degil ya resmen gogsum aciyor
Biri bastiriyor gibi rahat nefes almami engelliyor gibi
Yemek yemedigim icin olmus olabilir mi bir kac gundur duzgun yiyemiyorum

Son düzenleme:

Stresten ağrılar, kramplar giriyor , başımıza gelen üzücü olaylara hayatın sonuymuş gibi yapma, olayları birz akışına bırak, zamana bırak, bu sayede saprı öğren, strese girip kasma kendini, yemeğini ye , üzüntüden insana her hastalık bulasır , ama gerek yokk böyle şeylere , hayat bu, hepimizin başinda üzüntülü olaular var, Akışına bırak,

Aynı anlattığın şeyler bendede sık sık olur . Aşırı stres ,depresyon ,kafeinli içecekler vs sebep olabilir canm dikkat et kendine. Ama yinede sağlık bu çok ilerlerse bi doktora görün

Oyle mi diyorsunuz gogsum agriyor feci sekilde
Aglayip rahatlasam mi acaba

Aynı anlattığın şeyler bendede sık sık olur . Aşırı stres ,depresyon ,kafeinli içecekler vs sebep olabilir canm dikkat et kendine. Ama yinede sağlık bu çok ilerlerse bi doktora görün

Kafeinli icecek icmiyorum zaten
Allahim bu cok kotu bir his ya
Sinava kadar gecer umarim

Neden böyle kendini parçalarcasına üzdün kendini anlamıyorum, ya hiçbir şey bizden önemli değil ki, tamam sorunlar olur anlık üzülürüz ama bak kendine zarar vermişsin uzatarak Yazık sana ya valla üzüldüm
Şimdi sakin olmaya çalış, ılık bi duş al kasların sıkışmıştır belki, gir duşa bi gevşe. Sonra da düşünmemeye çalış film izle, kitap oku, kendine iyi bak yani
Dünya derdi gelip geçici limonkız, hadi canlan ve rahatla

Ben de uzuldum kendime
Sinava kadar gecse su hallerim bisey istemiyorum
Ders calisamadim bile
Banyoya giremem ki banyoda daha kotu oluyorum :)

Oyle mi diyorsunuz gogsum agriyor feci sekilde
Aglayip rahatlasam mi acaba

Zaten yeteri kadar ağlamızsın canım, ağlama, kafanı dağıt, biraz gül , bak hemen geçecek o ağrıların, böyle kafaya takmaya devam edersen, daha kötü olursun söyleyeyim ben sana ,,,, gerek yokk, bi sevgili için kalp sıkışması yaşama ,,, seni düşünse kalbini kırmaz iyi geçinirdi, şu hayatta, adamına göre muamele yapacaksın,, canınızın kıymetini bilin ....

Su an onu kafama takmiyorum zaten :)
Allah allah niye gecmedi bu agri ya

Yakınınızda bir tıp merkezi yok mu doktora gitsen yada kapı komşunuza haber versen onlar götürse yada annenlere haber ver gelsin canım senin sağlıgın daha önemli.Benim kardeşimde hep sol kolu uyuşurdu arada sırada kalbi agrırdı gögsü agrırdı her gece acile giderdik ara sıra götürmedigimiz doktor kalmadı kimi doktor vucut susuz kaldı kimisi psikolojik dedi en son 2 ay önce kalp kapagında kalınlaşma çıktı hafif bir şekilde ara sıra rutin kontrollere gidecek bakalım sende ihmal etme.

Annemler gelince soyliycem zaten :)

Canim korktugum ihtimale karsi evde varsa bir aspirin ic. Daha dogrusu suyla icme de cigneyerek erit lutfen.

Sakın uyuma, doktora git hemen. En azından birine telefon et, seni alsın ya da insanların seni göreceği bir yere çık.

Aspirin veya corasprin olabilir.

Asprin ne oluyor tam olarak?
Yani biliyorum ilac da markasi falan ne adi ne yani?
Zarari olmasin bi de?

Beni bi uyku bastirdi ya

​Aspirinin adı aspirin canım aspirin diye satılır kutunun dışında aspirin yazar.Aspirin kalp dostu derler.

Herhangi bir aspirin olabilir. Aspirin, coraspin,ecopirin... Aspirin kani sulandirir bi zarari da olmaz. En kotu ihtimalle bos yere icmis olursun. Lutfen panik olma ama anlattiklarin kalp krizi geciren insanlarin sikayetleri. Bence ailene haber ver. Aspirin de mudahale edilene kadar idare eder. Ama mide rahatsizliklariyla kalp krizi sikayetleri de cok benzer birbirine. Belki midende bir rahatsizlik vardir. Sirf en kotu ihtimali de goz onunde bulundur ki mudahale edilsin diye soyluyorum. En kotu ihtimalle bir seyin yoktur bosu bosuna doktora gitmis olursun.

Sakın uyuma, doktora git hemen. En azından birine telefon et, seni alsın ya da insanların seni göreceği bir yere çık.

Aspirin veya corasprin olabilir.
Dediginizden bulamadim evde
Doktora Hemen gidebilcegim bir imkanim yok ki malesef

Kalp krizi gibi bir sey mi dusunuyorsunuz??

Hafifledi ama biraz
Ne cok uzmusum kendimi ya
Uyusam da rahatlasam diye dusunyordum tam da

Son düzenleme:
Psikolojik olmadigina eminsen mutlaka birilerine haber vermen gerek. Acil bir durum olabilir bu ne rahatlik..

Dediginizden bulamadim evde
Doktora Hemen gidebilcegim bir imkanim yok ki malesef

Kalp krizi gibi bir sey mi dusunuyorsunuz??

Hafifledi ama biraz
Ne cok uzmusum kendimi ya
Uyusam da rahatlasam diye dusunyordum tam da
Hayır canım arkadaşımız doğru söylüyor uyuma sakın.Annengile haber ver bir zahmet gelip ilgilensinler sol kolun uyuşuyor kalbin agrıyor gögsün agrıyor Allah korusun ne olur ne olmaz.

Çok üzülünce insanın başına geliyor bu tip sancılar.
Benim babamı kaybettiğim dönemlerde başıma çok geliyordu.
Nefes alamıyor gibi oluyordum, ilkin kalp krizi filan sanmıştım...
Doktora gittikten sonra üzüntüden dolayı olduğunu söylemişti, rahatlamıştım.
Sıkma canını, sanırım sevgiline çok üzülmüşsün o yüzden sıkıntı, stres bir zamandan sonra bi yerden patlak vermiş.
Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…