- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- Konu Sahibi birisimbulbana
Resmen rezil oldum, olduk... Çok utanıyorum. Bu akşam annemin bir iş yemeği vardı dışarda olması gerekiyordu. Ben de kardeşime yemek hazırladım birlikte salonda yiyoruz. Mayonezi kapağı açık biçimde salladı gelmiyor diye ve etrafa sıçradı bir damla ben de kızgın şekilde kapağını kapatıp yap dedim. Bunun üzerine bana hakaretler etti ben de sinirlendim o zaman yeme benim yaptığım yemeği deyince o da fırlattı elindekini. Kızlar yerlere sandalyeye döküldü ben de çok sinirlendim. Baya bağrıştık ben temizle dedim temizlemedi içeriye gitti. Ben de başına gittim temizle diye sonra beni odadan çıkarıp kapıyı kapattı ve biz baya bağırıştık ben kapıyı açsın diye bağırarak kapıya vurdum epeyce. Sonra o çıldırdı duvarları yumrukladı bağırdı çok yüksek ama. Baya surdu böyle. Kızlar biz bitirdik ben içeri oturdum ki kapı çaldı yan komşu gelmiş endişelenmişler ve duvarlar ince herkes duydu yani rezillik annemi aramışlar endişelenip annem apar topar geldi. O kadar utanıyorum ki. Yani tüm apartmana rezil olduk. Ben 20yaşındayım, kardeşim 15 yaşında. Annem dedi ki ilerde hiç ummadığın yerde karşına çıkar seni kınar insanlar. Annemin yemeği de rezil olmuş apar topar geldi. Kızlar napıcam bilmiyorum çok kötüyüm keşke bir rüya olsa napıcam nasıl çıkıcam ben şimdi dışarıya, çok çok utanıyorum çıkış yolu yok.