evde kıyamet koptu

birisimbulbana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
346
82
Resmen rezil oldum, olduk... Çok utanıyorum. Bu akşam annemin bir iş yemeği vardı dışarda olması gerekiyordu. Ben de kardeşime yemek hazırladım birlikte salonda yiyoruz. Mayonezi kapağı açık biçimde salladı gelmiyor diye ve etrafa sıçradı bir damla ben de kızgın şekilde kapağını kapatıp yap dedim. Bunun üzerine bana hakaretler etti ben de sinirlendim o zaman yeme benim yaptığım yemeği deyince o da fırlattı elindekini. Kızlar yerlere sandalyeye döküldü ben de çok sinirlendim. Baya bağrıştık ben temizle dedim temizlemedi içeriye gitti. Ben de başına gittim temizle diye sonra beni odadan çıkarıp kapıyı kapattı ve biz baya bağırıştık ben kapıyı açsın diye bağırarak kapıya vurdum epeyce. Sonra o çıldırdı duvarları yumrukladı bağırdı çok yüksek ama. Baya surdu böyle. Kızlar :KK43: biz bitirdik ben içeri oturdum ki kapı çaldı yan komşu gelmiş endişelenmişler ve duvarlar ince herkes duydu yani rezillik :KK43: annemi aramışlar endişelenip annem apar topar geldi. O kadar utanıyorum ki. Yani tüm apartmana rezil olduk. Ben 20yaşındayım, kardeşim 15 yaşında. Annem dedi ki ilerde hiç ummadığın yerde karşına çıkar seni kınar insanlar. Annemin yemeği de rezil olmuş apar topar geldi. Kızlar napıcam bilmiyorum çok kötüyüm keşke bir rüya olsa napıcam :KK43: nasıl çıkıcam ben şimdi dışarıya, çok çok utanıyorum çıkış yolu yok.

Sakin olun, bundan bir 2 3 yil sonrasini düşünün bu olayi anlatip guleceksiniz kardesinizle, kavga etmistik polisi çağıriyordu komsular neredeyse diyeceksiniz. Bunlar yasanirken kötü ama ileride gulunecek anılar. Bosverin birsey diyen komsu filan olursa "şakalaşiyorduk biz biraz deliyizdir" dersiniz :KK70:

Ama sunu da belirteyim keske 15 yaşındaki bi ergenle o kadar kavgaya girmeseydiniz he diyip geçin kendinizi de yormayin

Ne abartmissin yahu. Hic mi kavga eden kardes gormedin. Tamam biraz fazla olmus ama annenizin ilerde karsina cikar diye korkutmasi da ayri bir olay.
Karşına şöyle çıkar, hani ilerde sormaya gelirler diye diyor ben olsam söylerim böyle bir olayı. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: baya gürültü oldu sanırım komşu endişelendiğine göre ben sonra fark ettim :KK43:

Olur aile içinde böyle şeyler. Milletin laf etmesi pek umrunuzda olmasın. Rezil olacak bir durum yok.

Çocukluğumda, ablam okula gitmesin diye kapıyı kilitleyip, anahtarı balkondan atmışlığım ve bütün siteye rezil olmuşluğumuz var.:KK49:
Olur böyle şeyler, tek derdiniz bu olsun.
Canım seninki tatlı bir olay olmuş :) bizimki gerçekten çok utanç verici. Nasıl davranıcam, kusura bakmayın demeli miyim komşulara ne yapmalıyım bilmiyorum

Karşına şöyle çıkar, hani ilerde sormaya gelirler diye diyor ben olsam söylerim böyle bir olayı. Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: baya gürültü oldu sanırım komşu endişelendiğine göre ben sonra fark ettim :KK43:
E yani surekli duvara kapiya vurulursa endiselenmesi normal. Birkac aya kalmaz her sey unutulur merak etmeyin siz olayi kafaniza taktiginizla kalirsiniz sadece.

Canım seninki tatlı bir olay olmuş :) bizimki gerçekten çok utanç verici. Nasıl davranıcam, kusura bakmayın demeli miyim komşulara ne yapmalıyım bilmiyorum
Hiçbir şey demenize gerek yok, sıkmayın canınızı.
Her evde kavga, tartışma ya da gürültü olabilir.
Hele de kardeş kavgası kaçınılmaz bir şeydir.
Kendi eviniz içinde yaşadığınız bir sorundan dolayı kimseden özür dilemeniz gerekmiyor hatta bu durum kimseyi ilgilendirmiyor.
Kardeşinizin de ergenlik çağında olduğunu herkes biliyorsa, akıllarında herhangi bir şüphe oluşmayacaktır.

Erkek kardeşimle aramızda 2 yaş var. Yıllar önce kardeşimle kavga ederken annemin ön dişini kırdı kardeşimin eli. kadın ağrı çektikçe bizde vicdan azabı çektik günlerce ama oldu bi kere . İsteyerek mi tabi ki hayır. Bence büyütülecek bi durum yok, olur öyle şeyler. Sıkma tatlı canını.

Millette ne rezillikler var utanmadan dolaşıyolar sizinkisi kardeş kavgası her evde olur. Takma yani :KK66:
. Sağ olun kızlar ben çok çok aşırı utandım. Annem telefonda babama anlatınca babam da öyle demiş komşuların yüzüne nasıl bakıcaz diye. Annem zaten orada apar topar kalkıp gelince baya utanmış çevresine karşı. Konuşmaları da duymuşlar. Kardeşimin duvarları yumruklayıp çok bağırması kötü oldu ben de bağırdım baya. Komşu diyor ki bir kavga oldu galiba endişelendik kardeşimle konuştu falan sakin olsun diye :KK43: ooof kızlar başım uyuştu utançtan ve üzgünlükten nolacak bilmiyorum

Sakin olun, bundan bir 2 3 yil sonrasini düşünün bu olayi anlatip guleceksiniz kardesinizle, kavga etmistik polisi çağıriyordu komsular neredeyse diyeceksiniz. Bunlar yasanirken kötü ama ileride gulunecek anılar. Bosverin birsey diyen komsu filan olursa "şakalaşiyorduk biz biraz deliyizdir" dersiniz :KK70:

Ama sunu da belirteyim keske 15 yaşındaki bi ergenle o kadar kavgaya girmeseydiniz he diyip geçin kendinizi de yormayin

Bu ne ki biz kavgalarimizla her gün mahalleye yayın yapıyoruz :)

Olur aile içinde böyle şeyler. Milletin laf etmesi pek umrunuzda olmasın. Rezil olacak bir durum yok.

. Sağ olun kızlar ben çok çok aşırı utandım. Annem telefonda babama anlatınca babam da öyle demiş komşuların yüzüne nasıl bakıcaz diye. Annem zaten orada apar topar kalkıp gelince baya utanmış çevresine karşı. Konuşmaları da duymuşlar. Kardeşimin duvarları yumruklayıp çok bağırması kötü oldu ben de bağırdım baya. Komşu diyor ki bir kavga oldu galiba endişelendik kardeşimle konuştu falan sakin olsun diye :KK43: ooof kızlar başım uyuştu utançtan ve üzgünlükten nolacak bilmiyorum
Komsular da gerizekaliymis kusura bakmayin ama. He oldu her ses duydugunuzda alin telefonu bayiliyolar aile işlerine karışmaya. Yani ne kadar ses çıkarmış olabilirsiniz ki kardes kavgasi en maksimumu bile annenizi aratacak derecede degildir diye düşünüyorum. Çıkıp şikayet edebilirlerdi ona bişey demem ama 20 yaşında insan evde dururken annesini aramak sacmalik. Annenizle babaniz cok bir sey demez zannetmiyorum zaten yarina kadar olay yumuşar

Hiçbir şey demenize gerek yok, sıkmayın canınızı.
Her evde kavga, tartışma ya da gürültü olabilir.
Hele de kardeş kavgası kaçınılmaz bir şeydir.
Kendi eviniz içinde yaşadığınız bir sorundan dolayı kimseden özür dilemeniz gerekmiyor hatta bu durum kimseyi ilgilendirmiyor.
Kardeşinizin de ergenlik çağında olduğunu herkes biliyorsa, akıllarında herhangi bir şüphe oluşmayacaktır.
Evet biliyorlar. İnşallah oluşmaz ben çok utandım gerçekten :KK43: sağ ol canım haklısın gerekmiyor özür ama hani rahatsızlık verdik diye düşündüm. Karşı komşu yan komşu falan çıkmış sonra kapıya alt katlarda da belki duyan olduysa :KK43: bir daha bu denli uzatmıycam

Komsular da gerizekaliymis kusura bakmayin ama. He oldu her ses duydugunuzda alin telefonu bayiliyolar aile işlerine karışmaya. Yani ne kadar ses çıkarmış olabilirsiniz ki kardes kavgasi en maksimumu bile annenizi aratacak derecede degildir diye düşünüyorum. Çıkıp şikayet edebilirlerdi ona bişey demem ama 20 yaşında insan evde dururken annesini aramak sacmalik. Annenizle babaniz cok bir sey demez zannetmiyorum zaten yarina kadar olay yumuşar
Canım annemi endişelendiği için aramış sanırım, ama haklısın ben de aramazdım en kötü kendim giderdim çok endişelenirsem kapıya. Bir de bizim apartmanda normal konuşma bile duyulacak derecede biz de baya bağırdık hele kardeşim... Duvar yumrukladı bağırdı baya. Ve erkek olduğu için onun çıkardığı ses çok fazla oluyor. Kadın demiş ki kıza bir şey oldu galiba. Halbuki biz o sırada yatışmış oturuyorduk.

Erkek kardeşimle aramızda 2 yaş var. Yıllar önce kardeşimle kavga ederken annemin ön dişini kırdı kardeşimin eli. kadın ağrı çektikçe bizde vicdan azabı çektik günlerce ama oldu bi kere . İsteyerek mi tabi ki hayır. Bence büyütülecek bi durum yok, olur öyle şeyler. Sıkma tatlı canını.
Sağ ol canım, ben de bilsem böyle olacağını uzatmazdım gerçekten :KK43: insanlar ne sandı ne düşündüyse artık. Kim bilir ne dediler :KK43:

Komşuların yüzüne nasıl bakacağız diyen babanın tutumu yanlış.
Ortada namus meselesi yok kan davası yok ne var yani komşuların yüzüne bakmayacak. Kaldı ki söylediklerim bile olsa kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.

E yani surekli duvara kapiya vurulursa endiselenmesi normal. Birkac aya kalmaz her sey unutulur merak etmeyin siz olayi kafaniza taktiginizla kalirsiniz sadece.
İnşallah, geçen sene de böyle bir kavgamız olmuştu gürültülü ama gelen olmadı annem evdeydi ondan mı bilmiyorum bir şey demediler.. Şimdi ileride lafını ederlerse diye korkuyorum, bi de utanıyorum bu durumdan

X