- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
Kaliyormus demek kiYaaa nasıl o koku hep kalıyor çıkmıyor..o kadar güçlü mü her yere bulaşıyor mu yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaliyormus demek kiYaaa nasıl o koku hep kalıyor çıkmıyor..o kadar güçlü mü her yere bulaşıyor mu yaa..
Öyle olmuyor işte..bir apartman dairesiniz ve tüm komşular şikayetçiKöpeğim etrafa rahatsızlık vermiyorsa salt varlığından rahatsız olanlar zerre umrumda olmaz açıkçası, çoğu köpek sahibi için de böyledir. Benim evimin içindeki köpek kimseyi ilgilendirmez, ilgilenenler de kendileri bilir valla :)
Evet ilk zamanlar zorlu oluyor fakat eğer seviyorsanız katlanacaksınız, altına yapan bebeğimizi atıyor muyuzCanım senden benden bahsetmiyorum ki, ilk kez köpek besleyecek biri yavru ile çıldırır. İşemesi, kakası, evde yalnız kalınca ortalığı karıştırması, tuvalet eğitimi, diğer eğitimler mahvolur vallaHem köpek hem de tecrübesiz kişiler. Zalım olmayalım.
![]()
Sigara kokusu derken? Sen köpeğinin olduğu ortamda sigara mi iciyorsun da siniyor ?Zaten o yüzden kokmuştur
Düzenli yıkanmaz derken? Doğru üstüne yol, toz, yemek, içiliyorsa sigara kokusu sinsin ve yıkanmasın ki o hassas burnuyla her kokuyu alan köpek mutlu mesut yaşasın. Hı hı.
Tecrübe böylece başlayacak işte..sizin dediğinize göre sadece tecrübeliler hayvan sahibi olsa? Ne olur?Canım senden benden bahsetmiyorum ki, ilk kez köpek besleyecek biri yavru ile çıldırır. İşemesi, kakası, evde yalnız kalınca ortalığı karıştırması, tuvalet eğitimi, diğer eğitimler mahvolur vallaHem köpek hem de tecrübesiz kişiler. Zalım olmayalım.
![]()
Çok tatlı..pekineze benziyor..Evet ilk zamanlar zorlu oluyor fakat eğer seviyorsanız katlanacaksınız, altına yapan bebeğimizi atıyor muyuz
Ki benim cadı papiş 6 aylık olana kadar halılarım dahil heryeri mis gibi kokuttu çişiyleama sabır.
6 ayı doldu kendi çıktı dışarıya, şimdi tuvaletten çatlasa eve yapmıyor.
Şu afacan sevilmez mi ablasııı
Eki Görüntüle 1776418
Ben hergün ağzını burnunu yiyorum![]()
Ya sevmeyen ölsün zaten yaaaa, huylanan ölmesin, korkan ölmesin, ama sevmeyen ölsün ya, cidden. Sevmeyen insan zarar verir de huylanan, korkan vermez.Evet ilk zamanlar zorlu oluyor fakat eğer seviyorsanız katlanacaksınız, altına yapan bebeğimizi atıyor muyuz
Ki benim cadı papiş 6 aylık olana kadar halılarım dahil heryeri mis gibi kokuttu çişiyleama sabır.
6 ayı doldu kendi çıktı dışarıya, şimdi tuvaletten çatlasa eve yapmıyor.
Şu afacan sevilmez mi ablasııı
Eki Görüntüle 1776418
Ben hergün ağzını burnunu yiyorum![]()
Hayır, tecrübesizler barınağa terk edilmiş canlardan sahiplenecek çünkü onlar bir hevesle alınıp terk edilenler; yani az çok bir şeyler biliyorlar. Ayrıca genelde 1 yaş ve üstü olduğu için tuvaletini tutamama sorunları da olmuyor (kasları gelişmiş olduğu için). Onunla beraber iyice tecrübe kazanıp, hala çok isteniyorsa yavru neden olmasın?Tecrübe böylece başlayacak işte..sizin dediğinize göre sadece tecrübeliler hayvan sahibi olsa? Ne olur?
Evet pekinez cinsi papişim. O fotoğrafta henüz bebekti, şimdi 15 aylık oldu, küçük bir ırk zaten.Çok tatlı..pekineze benziyor..
Korkanlara benimde lafım yok ama sevmeyip zarar verenleriYa sevmeyen ölsün zaten yaaaa, huylanan ölmesin, korkan ölmesin, ama sevmeyen ölsün ya, cidden. Sevmeyen insan zarar verir de huylanan, korkan vermez.
Ağzını burnunu yerim ben onların, cümleten ve de toptan.![]()
Of ne olur azıcık bilgiyle yazmayalım, lütfen. Doğal ortamda yıkanmayan o köpekler zaten keçeleniyor; toprakla çamurla da haşır neşir olmasın zaten bir köpek değil mi? Kazımasın hiçbir yeri, yoksa yapsın ama biz yıkamayalım mı?Sigara kokusu derken? Sen köpeğinin olduğu ortamda sigara mi iciyorsun da siniyor ?
Mutfaga da girmiyordu yemek sinmiyor
Doğal ortam da yikanimiyor mu köpekler var mı tabiatlarinda şampuanları falan yikanma
Bir yerine birsey gelse spreyi var sıkılıp bezle silinir gerisini köpek halleder
Of ne olur azıcık bilgiyle yazmayalım, lütfen. Doğal ortamda yıkanmayan o köpekler zaten keçeleniyor; toprakla çamurla da haşır neşir olmasın zaten bir köpek değil mi? Kazımasın hiçbir yeri, yoksa yapsın ama biz yıkamayalım mı?
Sprey sıkayım sonra onu yalasın hey yavrum hey![]()
Zaten koku dediğimiz şey de sadece bulunduğu alanda kalır, hava yoluyla yayılmaz etrafa, yemek kokusu mutfakta kalır
Rica ederim son olsun bu, birbirimizden alıntı yapmayalım.
Yanlış şeyleri yazmazsanız cevap vermem. Muhalefet olmuyorum, düzeltme yapıyorum. Biraz da terbiyeli olun lütfen.Muhalefet olma o zaman
Burda terbiyesiz bir laf yokYanlış şeyleri yazmazsanız cevap vermem. Muhalefet olmuyorum, düzeltme yapıyorum. Biraz da terbiyeli olun lütfen.
E ben ne yazdım? Haftada 1 mi yıkansın dedim? Düzenli dedim?Burda terbiyesiz bir laf yok
Madem düzeltme yapıyorsun bende duzelteyim
Köpeklerde yıkama derideki yağların yitirilmesine , derinin kuruyarak çatlamasına tüylerin canlılığını kaybetmesine yol açar.Köpek , sağlığı açısından gerekli olduğunda veya sıcak yaz aylarında sık sık olmamak koşuluyla yıkanabilir.
Aynı tadı bende alıyorum 2 mesajdir anlamsız yere cevap yazıyorsunuzE ben ne yazdım? Haftada 1 mi yıkansın dedim? Düzenli dedim?
Cidden kabak tadı verdi bu olay, tekrar lütfen yeter diyorum.
Terrierlerde ayrı bir düşkün oluyorlar bir yakinimda var masaya dahi birlikte oturuyor çok bağlanmış sahibine ise gittiğinde tüm gün agliyormus4 sene evde köpek besledim ben.Terrier.O kadar ki bizden biri oldu.Ancak biz bir yere gittiğimizde falan yazık oluyordu.Sıkılıyordu,ne yaptıysak değişmedi.Saksıların topraklarını falan yere eşeliyordu.Evimiz müstakil.Annem en son dayanamadı. Bahçeye çıkardık.Çok güzel alıştı,eğleniyor.Üstelik şimdi oğlu da var yanında
ben başlarda istemedim çıkmasını.Ama sonra gördüm ki çok memnun halinden.Bence alma.Gerçekten müthiş efor gerektiriyor.Üstelik yazık oluyor gariplerime.
Evet canım,çok düşkün oluyorlar.Kızım ben ya da anne babam hasta olup yattığımızda bırakmazdı.En sevdiğimiz birlikte uyumaktı.Ancak hala evde olsaydı bebeğimi kıskanırdı.Bir taraftan iyi oldu yani.Terrierlerde ayrı bir düşkün oluyorlar bir yakinimda var masaya dahi birlikte oturuyor çok bağlanmış sahibine ise gittiğinde tüm gün agliyormus
Artık alismistir başta zorlansada bencede iyi olmuş hem siz hem kopeginiz içinEvet canım,çok düşkün oluyorlar.Kızım ben ya da anne babam hasta olup yattığımızda bırakmazdı.En sevdiğimiz birlikte uyumaktı.Ancak hala evde olsaydı bebeğimi kıskanırdı.Bir taraftan iyi oldu yani.