Evde koşu bandı kullanarak Zayıflıyorum

Merhaba kizlar bnmde kosu bandim var 172 boy 70 kg. on kilo vermek istiyorum ama bi turlu beceremiyorum sizlerle bir olursak motivasonla basaririz sanirim birbirimize destek plup olup yazisalim hergun yediklerimizle birlikte yaptigim egzersizleri de yazalim mi ne dersiniz

Benimde evde koşu bandı var bazen söz verip kendime başlıyorum ama en fazla 4 5 gün çekiyor ve kilom aldı başını gidiyor nefes almakta zorlanmaya başladım sabah ilk işim başlamak birbirimizi motivasyonunu saglariz

Merhaba kizlar bnmde kosu bandim var 172 boy 70 kg. on kilo vermek istiyorum ama bi turlu beceremiyorum sizlerle bir olursak motivasonla basaririz sanirim birbirimize destek plup olup yazisalim hergun yediklerimizle birlikte yaptigim egzersizleri de yazalim mi ne dersiniz
bende varım kızlar ...yarın sabahtan bende başlıyorum ilk etapta bir saat ile başlamak istiyorum..bol bol su ve sebze ile...

Oh ne güzel bende kilo aldı başını gittiiii bende bugün başladım..şuan 84.50 bakalım neler olacak..

benim oruc borclarim var onlari tutuyorum aksam ekmek yemiyorum tum besin gruplarından azar yeyince şişiyorm zaten yatana kadar bol su ve kosu bandinda yarim saat kosu squat vs yatarkende bir kase yogurt

Bundan bir kaç ay önce tam 10 Kilo verdim diyetimi bozdum ve şuan 84 kiloyum ve yaza kadar en azından 70 olmayı hedefliyorum hadi bayanlar birlik olalım başaralım

Burdan birbirimizi motive ederiz haftalık kilo bildirimleri yaparak. Peki koşu bandında kaç dk ve hangi hızda yürüyorsunuz?
Yeni başlayacağım için 5.5 45 dk yürümeyi düşünüyorum yarindan itibaren başlıyorum bugün vaktim olmadı arti diyette yapacağım

Back
X