Evde lazer cihazı

Hayalkr21

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
126
37
13
27
Güzellik merkezine gittim ama hiç bir sonuç almadım evde lazer epilasyon cihazı almaya karar verdim Philips ve Braun çok övülüyor ama çok pahalı birşey almak istemiyorum aranızda diğer markalardan kullanıp memnun kalan varmı

güzellik merkezindeki cihazlar evde kullanılandan çok daha güçlü oluyor normalde. yanlış uygulama yapılmadıysa eğer orası bile memnun edemediyse evde yaptığınız hiç tatmin etmez. yine de tavsiye istiyorsanız inface pembe olanı kullanıp sonuç aldım ben. siz de aynı memnuniyeti yakalar mısınız bilemem tabii

ıpl çok zararlı bence deneme bile

Aldıysan yorumlarını yazabilir misin bende düşünüyorum suanda

Bak üst ortada biraz kalmıs . Ikı aydır uzadığı hal bu. Oraya tam yapamamışım galıba. Benım tüyler siyah ve ılk cıkarken 3 hafta fılan batık seklınde oluyordu busefer onların hepsının cıkmasını beklıyordum. Bıtaraf batık ,bitaraf uzamış sımsıyah tüy . Rezillikti . Düşünsene bi yapıyosun 2 ay temizsin.düzenlı yapsam 3 kere yaptım sadece

Eklentiler

• IMG_6701.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 128
Resmide tam cekemedım . Uzadıgında sıyah olurdu şimdi cıkanlarda cansız cıkmıs. Kolumdada cıkmıs ama okadar ıncekı sadece ısık vurdugunda tuyler gorunuyor yoksa gorunmuyor. Rahatsız etmedıgı ıcın sımdılık ellemıyorum oyle kalsın

Merhabalar, 2 aydır Braun Expert 5 modelini kullanıyorum.
Bacaklar;
Tüylerim koyu renk ve jiletle alıyordum. Ertesi gün elime gelmeye başlardı. İlk 3 hafta haftada 2 kez tüylerimi jiletleyip cihazı kullandım. Mükemmel sonuç aldım. Tüylerimin %95’i çıkmıyor, çıkanlar dökülüyor. En son 20 gün önce kullanmışım makineyi dün yine yaptım. Aşırı memnunum.
Kollar;
20 senedir haftada 1 kere jiletle alıyorum. Cihazı yazın aldığım için kollarım çoktan bronzlaşmıştı ve kollarımda çiller var. İlk uygulamada cihazı en yüksek derecesinde kullandım kolumu yer yer yaktım. Bu yüzden kışa bıraktım.
Koltukaltı;
15 sene önce 3 seans lazerle bitmişti koltukaltım. O yüzden cihazla uygulama yapmadım.
Genital;
Üst kısımlara uyguladım bacaklarımdaki sonucu aldım. Diğer kısımlara şu an uygulama yapmadım.
Yüz;
Bıyıklarımı her gün cımbız+ip ile alıyorum. Lekelenmeden korktuğum için henüz cihazı uygulamadım. Kışın denemeyi düşünüyorum.
Sonuç;
Beklediğimden biraz daha acılı ama gittikçe eliniz alıştığı ve tüyler aşırı azaldığı için uygulama süresi 2 dakikaya kadar düşüyor.
Randevu saatlerinden, yabancının önünde soyunmaktan rahatsız olan biri olarak bana mükemmel geldi hanımlar. Yıllar boyunca senede 3-4 kere bu uygulamayı yapmak benim için makul. Çok memnunum.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…