Evde makyajlı ve hoş giyimli mi olursunuz, yoksa rahat, salaş bir şekilde mi?

makyajlı ve güzel giyimli olurum genelde bütün hanımlarında öyle olmasını tavsiye ederim.

açıkçası her şekilde olabiliyorum ...
o gün keyfinin kahyası ne buyurur iseboshayallersmile

Bazen eşofmanla bazen mini etekle bazen şık bir elbiseyle karşılarım eşimi. . !!
O anki ruh halime bağlı. . .:delphin:

biz eşimle genelde hergün beraber işe gider geliriz zaten hergün şık giyinmeye çalışırım ve arabada hemen makyajımı yaparım eve gelincede pijamımı bile giysem yatana kadar makyajımı cıkarmam ve pijama giysemde mutlaka göze hitap ettiririm çünkü eşim daima bakımlı olmamı ister

Ben bebekten önce yapardım öyle...oo eşim gelmeden kuaföre giderdim çok değil ama hafif bir makyaj parfüm filan pijama bile giysem süper dururdu ama bebekten sonra maalesef...vakit yok çalışıyorum bi yandan bebek bi yandan nerdeee sasçımı zor tarıyom şimdi

Ya aslında insan öncelikle kendi için bakımlı olmalı. Bakım derken ağız bakımı, vücut bakımı gibi. Önemli olan temizlik. Makyaj yapmak her zaman olmuyor ki. İnsan evde daha rahat olmak istiyor.
Bazı kişiler zaten sadece rimel sürse yetiyor bence, mesela buğday tenli bir insan çok makyaj yapmasa da kötü durmaz, ama sarışın ve açık tenli bir insan makyaj yapmayınca soluk ve hasta gözüküyor.
Aslında en güzeli her zaman hafifi bronz olmak. Sadece rimeli sür yeter, parfümü sık bayanssulusmile yeter.

Bakimli olmak makyaj midir sizce ? yeni evleyim esimi hic makyajla karsilamadim. Ozellikle de makyajimi temizlerim pijamalarimi giyerim bekliyceksem oyle beklerim.Gerci 24 saat birlikteyiz bekliyemiyorum bile :((
8 aydan beridir boyle

Bakimli olmak makyaj midir sizce ? yeni evleyim esimi hic makyajla karsilamadim. Ozellikle de makyajimi temizlerim pijamalarimi giyerim bekliyceksem oyle beklerim.Gerci 24 saat birlikteyiz bekliyemiyorum bile :((
8 aydan beridir boyle

Bakımlı olmak makyajlı olmak değil zaten bence. Onu belirttim bende. Ağız bakımı, vücut bakımı. spor yaparak sağlıklı bir vücuda sahip olmak, epilasyon, ağda vs. Saçların bakımı gibi. Bende 24 saat eşimle birlikteyim şu sıralar.
Ama benim eşim en azından rimel bile olsa hafif bir makyaj istiyor.

Bakımlı olmak makyajlı olmak değil zaten bence. Onu belirttim bende. Ağız bakımı, vücut bakımı. spor yaparak sağlıklı bir vücuda sahip olmak, epilasyon, ağda vs. Saçların bakımı gibi. Bende 24 saat eşimle birlikteyim şu sıralar.
Ama benim eşim en azından rimel bile olsa hafif bir makyaj istiyor.

Ben evlendikten sonra yapmaz oldum.Sevgiliyken nisanliyken makyajsiz gormemisti.Ben evlendim makyaji unuttum.Ne bileyim acaba ozlemismidir makyajli halimi.Genelde evdeyiz ve ben hep pijamalarimlayim.Kiloda aldim.. ayyyy simdi adam nerden evlendim diyodur belkide

ya bence pür makyaj süper seksi kıyafetlerle olunmaz ki sürekli evde
ama ne biliyim bi saçın başın düzgün yüzün gözün temiz yani üstündekiler de eşofman da giysen öle sapsalaş değil de kendini güzel gördüğün hoş şeyler içinde olmalı insan
ara sıra süprizler yapılmalı tabi ne biliyim bazen ben şimdi bile esip topuklularla elbiselerle dolandığım olur (bekarım henüz:)) bence hoş olur ama sürekli öyle dolanılmaz ki bu ne bencillik ya erkeklerde
aşkı memnudaki bihteri istiyorlarsa adnan olsunlar dimi ama :))

tabi bi de yanında promosyon behlül isteriz :D:D

ya bence pür makyaj süper seksi kıyafetlerle olunmaz ki sürekli evde
ama ne biliyim bi saçın başın düzgün yüzün gözün temiz yani üstündekiler de eşofman da giysen öle sapsalaş değil de kendini güzel gördüğün hoş şeyler içinde olmalı insan
ara sıra süprizler yapılmalı tabi ne biliyim bazen ben şimdi bile esip topuklularla elbiselerle dolandığım olur (bekarım henüz:)) bence hoş olur ama sürekli öyle dolanılmaz ki bu ne bencillik ya erkeklerde
aşkı memnudaki bihteri istiyorlarsa adnan olsunlar dimi ama :))

tabi bi de yanında promosyon behlül isteriz :D:D

Ya bişey söyliyim mi, bu diziler kötü örnek oluyor vallah. Bakıyorum da her dizide kadınlar evde sanki davete gidiyorlar. En çok da Aşkı memnu. Vallah onlar gibi bizim de hizmetçilerimiz olsa bizde öyle topuklularla falan dolanırdık.

ya bir de erkekler dışarıda genelde hemcinslerimizi makyajlı, fönlü, güzel giyimli, topuklu ayakkabılar, vs. görünce, evde de bizden aynı şekilde görünmemizi istiyorlar. Tamam güzel de, onlar da eve gidince rahat şeylerini üzerilerine geçiriyordur. Eminim bir çoğu öyledir. Ama gel de bunu erkeklere anlat.

Çok hoşuma gitti bu konu :) Evinde de dışarıda gibi şıkır şıkır olabilen varsa ne mutlu ona..
Benim halim şu an kelimlerle anlatılabilecek gibi değil :) Minik kızımı bekliyorum son günlerim pek hareket edemiyorum bazen yorgunum bazen eski enerjim geliyor onu da temizlik yaparak kullanıyorum yine kendime vakit ayıramıyorum ne yazık ki , üzerime de hergün eşimin t- shirt ve eşofman altlarından birer tane bulup geçiriyorum :)

valla spor takılrım hiç kasmam canımın istediği gibitakılırım çünkü eşime fazla yüz verince tepeme çıkmakta üstüne yoktur

hımm bi düşünim...
sabah 8bucuk aksam 7 arası işteyim.eve gelince pijamaları cekip dogru mutfaga koca gelene kadar yemek biterse biraz bişiyler bende yaparım hatta bazen zaman yetiştirebilirsem belime kadar gelen saçlarımı düzlestirim minimi çekerim parlak saten çoraplarımla hoş gözükürüm tabi her zman değil işte ..
ama benimki dışarda makyajı sevmez..evde serbest..bakımı seviyor ..bu belli.hatta bu sabah dedim yeni aldıgım göz kreminin etkilerini fark ediyomusun..daha canlı görünüyormuşum..
bakımlı kadını sevmeyen var mıdır acaba..

bazen evın kucuk kızı
bazen kulkedısı
bazen oglunun oyun arkadası
bazen sık davet hazırlıklısı
bazen evın hanımefendısı
bazen salası
bazen depresıfı

o gun kı keyfım ne ısterse o sekılde olurum

Evde genelde rahat giyinirim ama yinede şık giyinirim.
Arada eşimide şaşırtırırım.Genelde bakımlıyımdır.
Rujum sürekli dudağımdadır, lavaboya gider gelir tazelerim :)
Onun dışında evde fazla makyaj yapmam, allık sürerim.
Ama eşim için değil önce kendim için.

Minik kalimero'ya da katılıyorum.O anki keyfim bilir ne giyeceğimi, ne yapacağımı.
Durumlara göre giyim şeklimde esner..

Son düzenleme:
Back
X