Evde mi kaldım?

Ya lütfen yapmayın düşüne düşüne «Evde kalırsam naparım eyvah» bunu mı düşündünüz... kocasız yaşanıyor insanlar ölmüyor korkmayın...
Ne alakası var ya bende yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum koca meraklisi mi oluyorum bunu istemekle? Siz evlenmissiniz konuşması kolay ordan

Kız kardeşim 39 yaşında ve evli değil. Ne zaman konuşsam ‘ Çocuk doğurmak için, yok millet için evlenemem.’ der. Bekarlık Sultanlıktır! Kafama yatan biri olursa düşünürüm olmazsa boşver gitsin. Ki etrafındaki arkadaşları evli ve mutsuz. Az aşım ağrısız başım diye dolaşır etrafta hee bi de bu yaştan sonra elin prostatlısını çekemem diye 😂🤣🤣🤣 Yani sen geç kaldıysan kardeşimin üstüne toprak serpelim. 😜

Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUP🤓 evlenmem gerektiğini ısrarla salık vermişlerdi. O gün de düşünmüştüm herhalde sokaktan bi adamın kolundan tutup götürmem lazım diye (ve sanırım bulduğumuz erkeğin zaten bize dünden razı olup peşimizden geleceği ön kabulünde olmalıyız). Yani böyle demek ki bu işler, nasipmiş geleceğin bilinmezliğiymiş önemli değil, birini bulmak önemli 😄
Aaa bilmiyor musun manavlar var gidip seçip dibini koklayıp alıyon :KK12: :70:

İstemeseydi bende peşine düşecek değilim ya 😅 hersey karşılıklı olmalı sonuçta
Hah işte ben de onu diyorum, karşılıklı anlaşma bizim kontrolümüzde olan bişey değil o yüzden birini bul deyince olmuyor, bulduğunu sevmiyon bulduğun seni sevmiyor vs. Nasip deyip geçecen hemşirem, mutluluklar bu arada.

Hah işte ben de onu diyorum, karşılıklı anlaşma bizim kontrolümüzde olan bişey değil o yüzden birini bul deyince olmuyor, bulduğunu sevmiyon bulduğun seni sevmiyor vs. Nasip deyip geçecen hemşirem, mutluluklar bu arada.
Çok teşekkür ederim ama benim birini bul demem. ( tanısın anlasın sevin ve evlenin) anlamındaydı kuzum ☺️☺️☺️İnşallah herkes doğru insanı ve mutluluğu bulur 🤲🤲☺️

Evet evde kaldınız desek ne yapacaksiniz. Sokaktan adam cevirip evlenecek misiniz 🤣
Ben 21 yaşında evlendim. Okulum bile bitmemişti. Cok sukur pisman olmadım hiç. Bundan sonra da olmam inşallah.
Ama 25 yasinda evlensem daha olgun olurdum diye düşünüyorum. Daha az yıpratırdım kendimi.
Yaşla degil, yaşanmışlıkla da alakasi var tabii ki.
Ama aceleye gerek yok bence 25 altı evlenemesin 🤣

amann salla bana da az evde kaldın dememişlerdi vakti zamanında çok ta tınnnnnnn.rahatlığımı özgürlüğümü kıskanıyorlardı aslında :KK70:
Şaşırıyorum sadece bu basit mantık ilişkisini kuramamalarına, çocuk yapacan geç kalma koşşş nedir ya :D eşek değiliz ya biz de biliyoruz neyin ne olduğunu 🤓 ne zaman nasip olursa o zaman olur veya hiç olmaz, ama bu bir seçenek değil kimi insanımız için, olacakk nerde kaybettiysen bulacaksınnnn. Allahtan yakın çevrem böyle değil valla taşınır giderdim buralardan :))

Şaşırıyorum sadece bu basit mantık ilişkisini kuramamalarına, çocuk yapacan geç kalma koşşş nedir ya :KK70: eşek değiliz ya biz de biliyoruz neyin ne olduğunu 🤓 ne zaman nasip olursa o zaman olur veya hiç olmaz, ama bu bir seçenek değil kimi insanımız için, olacakk nerde kaybettiysen bulacaksınnnn. Allahtan yakın çevrem böyle değil valla taşınır giderdim buralardan :))
evlensen de peşini bırakmıyor bu tipler yıllardır bana da aa tek çocuk olur mu kardeşsiz olurmu pişman olursun 2. çocuk yap demekten bıkmadılar.tek çocuklu olmak bile ağır kusur bu tiplere göre. hele evladı olmayanlara neler söylüyorlardır bu densizler

Emin ol Allah umulmadık yerden kalbini birleştiriyor sabır bende bu sene evlendim 2 yıl konustuk ayrıldık herşey oldu evlenmeye yanaşmadı senin gibi evde kaldım artık evlenemem diyordum şimdi 5 aylık evliyim bak herşey nasip bol bol dua et kafanı takma hiç hayirlisi olsun de nasibin seni bulur çok da mutlu olursun hayatının tadını çıkar hrseyin Allah katında bir vakti var içini rahat tut

27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayin :KK43: kimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Offf kalmadınız Allah aşkına delirmeyin. Kalmadınız istediğiniz yaşta evlenirsiniz. Bence çok şanslısınız 22 de evlenip pişman olanlardan değilsiniz en azindan

evlensen de peşini bırakmıyor bu tipler yıllardır bana da aa tek çocuk olur mu kardeşsiz olurmu pişman olursun 2. çocuk yap demekten bıkmadılar.tek çocuklu olmak bile ağır kusur bu tiplere göre. hele evladı olmayanlara neler söylüyorlardır bu densizler
Ahahaha evladı olmayan deyince bak aklıma getirdin, bi arkadaşım 10 sene olacak evli (23ünde evlendi) ama bilerek çocuk yapmadılar henüz. Herhalde olmuyor çocukları diye düşünüp bizi üzmemek için sormayı bıraktılar artık ohh diyordu :)) normalde ne kadar ayıp böyle şeyleri sormak ama bizim insanımıza vız geliyor

25 yaşındayım o zaman ben de evde kalmış mi oluyorum yoksa daha 2 senem var mi? :eğlence:

27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayin :KK43: kimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Ben tam 27’de evlendim. Tam evde kalıyordum ki ucundan döndüm çok şükür.

Back
X