- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
25 yaş en güzel yaş ..
evlenmek için evlilik yapılmaz ..
işte bu kişi dediğin zmn olur insallah ..
hayırlısı ..
25 yaşındayım. Benden 1yaş küçük kız kardesim 5ay sonra evlencek 2yaş küçük erkek kardesimse seneye evlencek. Bende ise tık yokbekar arkadasım kalmadı gibi artık.. Görüştügüm kimse de yok, cevremdekilerde birileriyle tanıstırmak istiyolar ama benim hiç tanışasım gelmiyo direk kestiriyorum kalsın diyorum... Yani hic evlenesim yok, aslında bazen mutlu ciftleri heleki bebekli çiftleri görünce özeniyom ama yani nebilim, 'işte evleneğim kişi bu' diyebilcegim kimsede cıkmadı daha karşıma.... Ya 25 yaş geç bi yaş mı sizce? Calısıyorum buarada üni mezunuyum.
bana da aynısı olmuştu ablam evlenince yaş farkı da az dı ablmala....sıra sana geldi allah hayırlısını tez amanda nasip etsin diyen şişman güncü (gün yapan) teyzeler etrafımı sardı sırf evlenmek için evlendim alın size kariyer sahibi adam dercesine tercihte bulundum aman gözünü seveyim mahalle baskısına kanma kulağını tıka gönlünden geçeni yapAy saolun ya biraz rahatladım gibi :) 4sene oluyo üni biteli önceden ima ediliyodu evlen diye, simdiyse direk söyleniyo artık.. Helede kardesimin sevgilisi ve ailesi kardesimi istemye geldikten sonra üzerimde iyce baskı olmaya başladı... Sırf birileri istiyo diye rastgele biriylede evlenmek istemiyorum çok anlayışsız insan var çook
gönlünde evlilik yoksa -peynir delisi- talip falan değerlendirmesin bence ... zaten kısmetinde varsa nerde olsa gelir bulur onuYasiniz evlilik icin ideal ancak taliplerinizi degerlendirin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?