Evde mi kalıcam acaba hissi

Merhaba kizlar 25 yasindayim etrafimda nerdeyse bekar arkadasim kalmadi gibi. Aslina bkarsaniz ayni kisilerle arkadasim bu durumu simdilerde takar oldum ama ocak ayinda bir cocukla konusmaya baslasim ceyizler aldim hersey o kadar iyi gidiyordu ki hayatimin askini buldugumu saniyordum ama benden vazgecti cabaladim kurtarmak icin ama o istemedi derken ayrildik (3 ay oldu) ve daha once bu durumu takmayan ben acaba sorun bende mi iliski insani degil miyim kendimi cok mu cabuk insanlara aciyor kaptiriyorum hic evlenemicek miyim diye dusunur oldum daha kotusu bundan korkar oldum biliyorum sanki evlenince dertler bitmiyor gorundugun gibi degil ama bilmiyorum benim gibi olan boyle bir surecten gecen var mi
Aman aman cnm sakın bu sığ düşünceleri aklına bile getirme.
Tabi ki ilişkin olduğunda kendini açman, kaptırman gayet doğal hangimiz yapmadık.
Bitiş beklenmedik olmuş o yüzden sen bu düşüncelere dalmışsın.
Kaçıncı zaman dilimindeyiz.
Cocukluk arkadaşımın annesi anneme anlatmış x evde kaldım die ağlıyor. Yaşıda o zaman 22 ydi. Apar topar görücü usulü gitti evlendi. İnan bak kardeşinin düğünü oldu koluna takacak bilezik yoktu ben takılarımı götürdüm. Taktık felan.
Olması gereken adamla, olması gereken zaman diliminde, seni hep bi adım ileri götürecek, zekası ve efendiliği ile dışarıda bulunduğun zaman diliminde seni rezil etmeyecek, maddi manevi huzuru buldurucak, en önemlisi icinde Allah sevgisi olan birisi ile rabbimin kısmet ettiği zamanda evleneyim die dua.
Sakın bu düşünce ile olmadık evlilik yapıp hayatını mahvetme. Unut bu düşünceyi. Sen su an bi çiçeksin ve kendi değerini hayatını güzel bi sekilde yonlendirerek vereceksin.

Aman aman cnm sakın bu sığ düşünceleri aklına bile getirme.
Tabi ki ilişkin olduğunda kendini açman, kaptırman gayet doğal hangimiz yapmadık.
Bitiş beklenmedik olmuş o yüzden sen bu düşüncelere dalmışsın.
Kaçıncı zaman dilimindeyiz.
Cocukluk arkadaşımın annesi anneme anlatmış x evde kaldım die ağlıyor. Yaşıda o zaman 22 ydi. Apar topar görücü usulü gitti evlendi. İnan bak kardeşinin düğünü oldu koluna takacak bilezik yoktu ben takılarımı götürdüm. Taktık felan.
Olması gereken adamla, olması gereken zaman diliminde, seni hep bi adım ileri götürecek, zekası ve efendiliği ile dışarıda bulunduğun zaman diliminde seni rezil etmeyecek, maddi manevi huzuru buldurucak, en önemlisi icinde Allah sevgisi olan birisi ile rabbimin kısmet ettiği zamanda evleneyim die dua.
Sakın bu düşünce ile olmadık evlilik yapıp hayatını mahvetme. Unut bu düşünceyi. Sen su an bi çiçeksin ve kendi değerini hayatını güzel bi sekilde yonlendirerek vereceksin.
Neden boyle dusundugumu anlayan bir tek siz olmussunuz tesekkurler baliklama atlamiyorum ama istiyorum duygu durumum dengesiz ama dediginiz kriterler cok dogru

Bir kadının yaşamı; herhangi bir erkeğe boyun eğip bağlanmak için bir arayıştan başka bir şey değildir.

Dostoyevski :))

Evde kalmış değilsin daha çok gençsin biraz klişe olacak ama çevreni değiştir gez toz kendine vakit harca yeni insanlar tanıyabileceğin ortamlara gir o zaman değişir birşeyler

25 yaş bu korkuya kapılmak için fazla erken değil mi? Birde şu var 3 aylık ikişkide hemen evliliğe odaklanman çok yanlış. Karşına biri çıkarsa dahi akışına bırak biraz kendini kaptırma.

Merhaba kizlar 25 yasindayim etrafimda nerdeyse bekar arkadasim kalmadi gibi. Aslina bkarsaniz ayni kisilerle arkadasim bu durumu simdilerde takar oldum ama ocak ayinda bir cocukla konusmaya baslasim ceyizler aldim hersey o kadar iyi gidiyordu ki hayatimin askini buldugumu saniyordum ama benden vazgecti cabaladim kurtarmak icin ama o istemedi derken ayrildik (3 ay oldu) ve daha once bu durumu takmayan ben acaba sorun bende mi iliski insani degil miyim kendimi cok mu cabuk insanlara aciyor kaptiriyorum hic evlenemicek miyim diye dusunur oldum daha kotusu bundan korkar oldum biliyorum sanki evlenince dertler bitmiyor gorundugun gibi degil ama bilmiyorum benim gibi olan boyle bir surecten gecen var mi
Ohooo :) ben 32 yasinda evlendim. İtiraf edeyim 24-27 yaslari arasindaki iliskimde kafaya evlenmeyi koymustum. Oyle ki adamin beni boynuzladigi gun gibi meydandayken bile gormezden gelmeyi secer hale gelmisim.
Ben adamdan daha gencim daha kulturluyum ve hatta guzellikte on basarim ama kafamda evlilik stresi var ya, o gozumde tanri olmus kafasinda saci kalmayan adam bense pesinde pervane. Sonra beni aldattigini cumle alem
Duydu da ben de utandim ayrildjm artik. Esimle ise ben ne evlencem ya diyerek basladik ikimiz de. Tek istedigimiz ise kimse bizi ellemesin birbirimizde huzur bulalim di. Oyle de oldu. Ben onu kasmadim ama her an canim isterse giderim modundaydim. O da oyle. Sonta baktik gitmek isteyen yok. E cocugumuz da var. Aile olmusuz zaten ister istemez. Bari legal de olsun dedik.demem o ki, evlilik dusunerek iliskiye baslamak ve devam ettirmek iliskinin ipini bastan cekmek demek. Sen sadece mutlu olmanin pesine dus. Evlilik sadece bi arac olsun amac degil. O zaman asil
Mutluluk geliyor.

benim kuzen var 26 yaşında tanistirayim sizi

38 yaşında evlendim otur otur oturduğun yerde yakın tek tek dönmesinler sana o evlenen arkadaşların acele etme doğru insan olunca olur sen evlenmeyi işte ama erkeğe belli etme tınlamıyor muş gibi yap

hayatına giren insanlara potansiyel eş adayı olarak bakarsan evlenebilirsin ama ne kadar yürür bilemiyorum. evde kalmayı mumla ararsın

Back
X