arkadaşlar biz evde rahat kıyafetler giyilmez, pijama giyilmez, salaş olunmaz demiyoruz. ben demiyorum. böyle bişey söylemek heralde şu başlıkta kurulabilecek en saçma cümle olur. ama kimileri de vardır evde dekolte şeyler giyer ki yine rahattır aynı zamanda da klasik bir şıklığı vardır. bu kişinin tercihidir. kimse de buna kendin ol diye yorum yapamaz, sanal ortam diye herkes keyfince dalga geçemez. ben topikte keyifle gezerken son derece ukala bi şekilde yorum okuyunca rahatsız oluyorum. derdim ilk sayfalardaki fotoları savunmak da değil... bana gelince evli ve bebeksiz olduğum için sabah kalktığımda saçımı bağlar cilt bakımımı yaparım, pijamalarımı çıkartır etek, elbise, eşofman, tayt o tarz bir şeyler giyerim. eşim geleceği saatlerde de ilk sayfalarda ki bayanlar gibi dekolte, şık ama eve yakışan şeyler giyerim sonuçta o da ev kıyafetidir. eşimle dışarı çıkarken çok şık giyinmişim önemli değil ki, evde çok bakımsızsam. çünkü o benim doğal halimde nasıl olduğunu biliyor. bi de dışarda bir sürü bakımlı kadın görüp eve geliyor ve ben ona kapıyı açtığımda kendinden geçmiş bir kadın görmemeli. ben çok dikkat ediyorum. foto makinem bozuk ama bi şekilde fotomu koyucam arkadaşlar:enbuyukkk:
yerimsenibencanım senide beekliyoruz..
resim olarsakk merak eetkkkaydirigubbakcemile5