Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde nişan için çok mu abartılı kabarık ?

gabiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
355
21
118
kızlar selam:)

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce nişanı dışarda yapmaya karar vermiştim ve kabarık uzun bir elbise almıştım (ekli resimdeki gibi kabarıklığı) , ama o ara aileler arası sıkıntı çıktı ve nişan yapamadık. Şimdi de değmez dışarda masraf yapmaya deyip, evde yapmaya karar verdim, o elbiseyi çok severek almıştım ama evde giyilir mi ki onu giymeyip başka elbise alsam bu sefer onu nerede giyicem , yazık olacak verdiğim paraya evde çok mu abartı olur sizce

elbisene bayıldım şekerimmm bence giyin abartı olursa da olsun ne olmuş sanki fotoğrafçıya da kesin git bu elbiseyle

bencede giymelisiniz sizin nişanınız sonuçtaa hiçte abartı değill olsada ne farkeder siz o akşam nişanlanacaksınız istediğinizi giymek hakkınızz nişan bittikten sonrada isterseniz gençlerle yada arkadaşlarınızla bi bara yada restauranta falanda gidebilirsiniz zaten evde olucakmış gece eğlenirsiniz biraz bi fikir bu da

aaa süper fikir bak, sevdim bunu :) gidelim eğlenmeye, azcık da dışarda giymiş olurum elbisemi :)

aaa süper fikir bak, sevdim bunu :) gidelim eğlenmeye, azcık da dışarda giymiş olurum elbisemi :)

gidin tabiki en mutlu günlerinizden biri olucak o gün dediğim gibi arkadaşlarınızı yada genç kuzenlerinizi falan çağırırsınız gidip yemek yersiniz sonrasında bar falan ( tabi size kalmış ) eğlenirsiniz biraz çünkü evde yapılıcak nişan ve fazla bi masraf olmaz sizde eğlenmiş olursunuz biraz

elbise güzelmiş ama düşündüğün malesef bence de doğru evde olacak bi nişan için çok abartılı bi elbise salonda giyilebilecek bi abiye bu

Bence kesinlikle giy. Evde abartılı elbise giymek için bahanen var ne güzel :))

evet giyim gitsin , kim ne derse desin, aile arasında bir nişan olacak ama erkek tarafının zaten konuşmaya hakkı yok ki, elbisemi ben aldım, aldırmadım bile , onlara ne e bizimkiler zaten çok beğenir eminim sonra da ablamlarla ve bir iki arkadaşla eğlenmeye gideriz belki , neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…