Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde nişan için çok mu abartılı kabarık ?

gabiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
355
21
118
kızlar selam:)

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce nişanı dışarda yapmaya karar vermiştim ve kabarık uzun bir elbise almıştım (ekli resimdeki gibi kabarıklığı) , ama o ara aileler arası sıkıntı çıktı ve nişan yapamadık. Şimdi de değmez dışarda masraf yapmaya deyip, evde yapmaya karar verdim, o elbiseyi çok severek almıştım ama evde giyilir mi ki :( onu giymeyip başka elbise alsam bu sefer onu nerede giyicem , yazık olacak verdiğim paraya :( evde çok mu abartı olur sizce:( $images.webp

kızlar selam:)

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce nişanı dışarda yapmaya karar vermiştim ve kabarık uzun bir elbise almıştım (ekli resimdeki gibi kabarıklığı) , ama o ara aileler arası sıkıntı çıktı ve nişan yapamadık. Şimdi de değmez dışarda masraf yapmaya deyip, evde yapmaya karar verdim, o elbiseyi çok severek almıştım ama evde giyilir mi ki :( onu giymeyip başka elbise alsam bu sefer onu nerede giyicem , yazık olacak verdiğim paraya :( evde çok mu abartı olur sizce:(Eki Görüntüle 770373
elbisene bayıldım şekerimmm :16:bence giyin abartı olursa da olsun ne olmuş sanki fotoğrafçıya da kesin git bu elbiseyle:21:

bencede giymelisiniz sizin nişanınız sonuçtaa hiçte abartı değill olsada ne farkeder siz o akşam nişanlanacaksınız istediğinizi giymek hakkınızz :16: nişan bittikten sonrada isterseniz gençlerle yada arkadaşlarınızla bi bara yada restauranta falanda gidebilirsiniz zaten evde olucakmış gece eğlenirsiniz biraz bi fikir bu da :31:

bencede giymelisiniz sizin nişanınız sonuçtaa hiçte abartı değill olsada ne farkeder siz o akşam nişanlanacaksınız istediğinizi giymek hakkınızz :16: nişan bittikten sonrada isterseniz gençlerle yada arkadaşlarınızla bi bara yada restauranta falanda gidebilirsiniz zaten evde olucakmış gece eğlenirsiniz biraz bi fikir bu da :31:

aaa süper fikir bak, sevdim bunu :) gidelim eğlenmeye, azcık da dışarda giymiş olurum elbisemi :)

aaa süper fikir bak, sevdim bunu :) gidelim eğlenmeye, azcık da dışarda giymiş olurum elbisemi :)

gidin tabiki en mutlu günlerinizden biri olucak o gün :31: dediğim gibi arkadaşlarınızı yada genç kuzenlerinizi falan çağırırsınız gidip yemek yersiniz sonrasında bar falan ( tabi size kalmış ) eğlenirsiniz biraz :16: çünkü evde yapılıcak nişan ve fazla bi masraf olmaz sizde eğlenmiş olursunuz biraz:12:

elbise güzelmiş ama düşündüğün malesef bence de doğru :ssz: evde olacak bi nişan için çok abartılı bi elbise salonda giyilebilecek bi abiye bu :19:

Bence kesinlikle giy. Evde abartılı elbise giymek için bahanen var ne güzel :))

gidin tabiki en mutlu günlerinizden biri olucak o gün :31: dediğim gibi arkadaşlarınızı yada genç kuzenlerinizi falan çağırırsınız gidip yemek yersiniz sonrasında bar falan ( tabi size kalmış ) eğlenirsiniz biraz :16: çünkü evde yapılıcak nişan ve fazla bi masraf olmaz sizde eğlenmiş olursunuz biraz:12:

evet giyim gitsin , kim ne derse desin, aile arasında bir nişan olacak ama erkek tarafının zaten konuşmaya hakkı yok ki, elbisemi ben aldım, aldırmadım bile , onlara ne :20: e bizimkiler zaten çok beğenir eminim :54: sonra da ablamlarla ve bir iki arkadaşla eğlenmeye gideriz belki , neden olmasın :46:

Back
X